Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: özenti bunlar özenti benim bi arkadaş var oda özeniyor böyle yonja falan bi gün patlatacaklar görecek sonunu .. aman tanrıııııııııııııııım. bekareti kaybederse ne olur ? ölür! bakire olmayan kızlar ölür! napıcaz şimdiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Evet o ''shelan'' meselesini başka bir zopik'te açmayı ve bir yardım kuruluşu kurmayı düşünüyorum beyin nakli için kişi başım 10 kaat çıksak o kıza en azından konuşma yeteneğini kazandırabiliriz değil mi? Değil. Ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: Değil. Ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: Arden 06 Ekim 2007, Cumartesi - 14:37 tarihinde demis ki: Değil. Ölsün bırak ona bişiler kazandırmak için çabalamayı elime verseler önce dişlerini söker sonrada tırnaklarını kor ateşe basıp iyice erime kıvamına geldiğinde ise gözlerini oyarım onlarla sonra vücudunu 3 milyon parçaya böler köpeklere atarım ki köpekler bile yemez onu onun için onları sonradan toplayıp bi kuyu kazıp içine atma zahmetine bile girmem işte. edit : imla. [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 15:41 tarihinde, Die_Human tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 krolar ölsün pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 amin dgh.d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: ses üye § 06 Ekim 2007, Cumartesi - 04:34 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=1X7xPkRgCZg izleyin zaten bi 5 dakka kitleniceksiniz...Ben sandalyeden düştüm önce.Sonrada acıdım hatunun haline dedim özürlülerle dalga geçilirmi.... ahahahah süpermiş hakikaten bi 10 dk kitlendim yalnız bişiye dikkat ettim kızın tek gözü yok herhalde sacı ile kamufle etmiş sdsadsadsad [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 15:57 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 [spo][/spo] bittiğim andır son nokta bu olsa gerek [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 16:12 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=1X7xPkRgCZg&mode=related&search= said: Devhochi (1 hour ago) Show Hide Marked as spam 0 (Reply) (Spam) Shelan, neden ölmüyorsun? lütfen öl. yalvarırım bu ne ya ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: zheld (1 hour ago) çok güzel ve tatlı bir kız zheld ve bendeniz devoçi youtube yorum çetesi olarak iş başındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 bunlar canlı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: Cintonik 06 Ekim 2007, Cumartesi - 03:23 tarihinde demis ki: Bu da tualet güzelleri http://www.youtube.com/watch?v=f7Ii_U23thA ayrıca bu videodaki şarkının ismini bilen arkadaş varsa terazisiyle ilgiç şeyler yapabilirim [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 03:42 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Ragga sex o şarkının adı. Biraz eski ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 İstanbul'dan bi öğrencimi gördüm. Utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ben de yonca karilari diye okudum, heycanla girdim basliga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 iste topicte anlatılmak istenilen ruh da bu :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Sizin gezegende beyin var mı beyin?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Valla gezegeni bilmem ama o network ağındakilerin %80'inin yok (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 resmini çalmayn lan kızın :) edit:1:46da midem bulandı işte kapadım :S :S :S :S :S [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 03:34 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Benim elcaazimla aldigim su SS vardi bi de 80630'dan [spo][/spo] [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 09:09 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 O holi şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 dimee meslek : is veren harikaymis be patronum lan ben [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 12:10 tarihinde, Popeye tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Omfg.Bulduğum yerde böğrüne böğrüne saplarım lan claymorumu.Ne dangalak biri lan o.Oeeh dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 claymora gerek yok pt ile vur böle kafasına kafasına azına vur bi tane encük gibi olur zaten ağzı kızlar diğil msn istemek selam bile vermez asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 said: Cintonik 06 Ekim 2007, Cumartesi - 03:23 tarihinde demis ki: Bu da tualet güzelleri http://www.youtube.com/watch?v=f7Ii_U23thA ayrıca bu videodaki şarkının ismini bilen arkadaş varsa terazisiyle ilgiç şeyler yapabilirim iyi de bu videoyu yapan da sağlam sapıkmış ha, karının kızın tuvalet banyo resimlerini toplamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar