Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6.49 ?

Olivies

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
millet oynuyor weplada ama getdota.com da açıklanmamış daha.Yeni 3 item var baya güzel hazırlamışlar.
Fake mi değilmi onu çözemedim.

[ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 00:57 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
arkdaşım forumunda bile bilgi yok fake işte neyin iddasındasın daha 6.49 lafı bile geçmio damlar changelog çıkarmadan mapi sürmezler + 5.xx lerden beri oynuyorum hiçbi release get dotaya konmadan çıkmadı daha.
Mesaj tarihi:
Eğer fake se ilk kez dotanın üstüne itemlar eklenmiş versiyonunu gordum . Daha önce gördügüm fake ler sadece ismini ve oyunun açılıştaki arayüz resmini değiştirmişlerdi veya anti-mh gibi versiyonlardı
Mesaj tarihi:
çok fazla bug var ve çok fazlada değişiklik yapmışlar. Naix'i olayı kötü olmuş crep zannediyosun hayvanı. Bi bakmıssın kesmiş seni

[ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 21:04 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
official değil
fake olabilir

hiveworkshop.com'dan indirdi map'i indirenler

map'i upload eden eleman da çok ünlü bir custom map cracker'ı (unprotect ediyor - cheat code falan ekliyor maplere, kendi sitesine koyuyor fln)
Mesaj tarihi:
Bana herhangi bir official tarafı gözükmedi açıkcası naix'in özelikleri eh dedirtiyor feast mesela düşmanın maks hpsnin yüzde 6 sı kadar life steal yapıyor. Rage de 15 saniyede doluyor 5 saniye yüzde 80 attack speed birde magic immunity veriyor. Consume ise apayrı bir olay.
  • Yeni Oluştur...