Olivies Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 millet oynuyor weplada ama getdota.com da açıklanmamış daha.Yeni 3 item var baya güzel hazırlamışlar. Fake mi değilmi onu çözemedim. [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 00:57 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 fake onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 yeni itemlar varsa fake değildir ama bug kaynıyodur . Yakında getdota'yada koyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 getdotada yoksa faketir ordan relase ediolar başka nerden alacak icefrog kankası oyun açıp mapi vermişse başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 o zaman ben diyim sana getdota'da 6.49 versiyonunda o itemları görürsen şaşırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 arkdaşım forumunda bile bilgi yok fake işte neyin iddasındasın daha 6.49 lafı bile geçmio damlar changelog çıkarmadan mapi sürmezler + 5.xx lerden beri oynuyorum hiçbi release get dotaya konmadan çıkmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 sayısal loto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Çıktı . Rexxar ve Two headed Dragon konulduğu versiyonda oldu. Adım gibi eminim ama bunun gerçek olup olmadığını map'i görmeden %100 gerçek fake değil demekte yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Şuanda oynadım Sahte gibide durmuyor map . Bu arada naix değişmiş ve imba olmuş. [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 01:36 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 faketir bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Eğer fake se ilk kez dotanın üstüne itemlar eklenmiş versiyonunu gordum . Daha önce gördügüm fake ler sadece ismini ve oyunun açılıştaki arayüz resmini değiştirmişlerdi veya anti-mh gibi versiyonlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 fake değil bu arkadaşlar johansson şaka yapmış sadece getdotaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ee nerden indircez.Bi göz atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 pt yimi botumu neydi boots of elven skin ile mi ne yapıyomuşun birisi dediydi la... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Böyle oluyor ki genelde. Getdotaya gelmeden önce çıkıyor kaba bir versiyon geziniyor, sonra geliyor getdotaya. İki güne çıkar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 oynayanlar cok fazla bug var felan diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 bug oldugundan zaten getdota'dan kaldırılmıs indirenler getdota'dan aldım dedi (bnet'te sormuştum). [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 19:59 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 çok fazla bug var ve çok fazlada değişiklik yapmışlar. Naix'i olayı kötü olmuş crep zannediyosun hayvanı. Bi bakmıssın kesmiş seni [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 21:04 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Naix boyutu ve rengi deişik bişi olmaz anlarsın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 official değil fake olabilir hiveworkshop.com'dan indirdi map'i indirenler map'i upload eden eleman da çok ünlü bir custom map cracker'ı (unprotect ediyor - cheat code falan ekliyor maplere, kendi sitesine koyuyor fln) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Bana herhangi bir official tarafı gözükmedi açıkcası naix'in özelikleri eh dedirtiyor feast mesela düşmanın maks hpsnin yüzde 6 sı kadar life steal yapıyor. Rage de 15 saniyede doluyor 5 saniye yüzde 80 attack speed birde magic immunity veriyor. Consume ise apayrı bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 naix op eğer öyle ise fake dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 fake, isteyenler icefrog'a sorsun =p valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 İçerikten yola çıkarak sahte olup olmadığına dair kesin birşey söylenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar