Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Normal Marvel çizgi romanlarında gay birşey çizerken, Ultimate serisinde hastası oldum bu herifin. Hele böyle saç sakal bıyık kombinasyonu enteresan olmuş. http://www.youtube.com/watch?v=WJHqso9yzFE http://www.youtube.com/watch?v=dK8oFacR_YQ Tam barbar havası var herifte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 İskandinav mitolojisinin en salak tanrısını çizgi roman kahramanı yapma fikrini geçtim, gayet öküzün teki gibi görünüyor videolarda Thor. Sevmiyorum hiç, muhalefet yapayım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bende hiç sevmem hatta nefret ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 İskandinav mitolojisinin en salak tanrısı ne demek be. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 İskandinav mitolojisiyle ilgili hiç kitap vs. okudun mu Bone, bilgin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 var ama o kadar dandik olduğunu düşünmüyorum. hiç bir tanrı Zeus kadar dandik olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Valla Yunan mitolojisinde salaklık konusunda Poseidon'u tek geçerim de, o ayrı konu. Etek giyip çaldırdığı Mjöllnir'i geri almak için gelin gibi süslenen bir adam Thor. Kayıkçı olmadan dereden geçemeyen bir hıyar olarak kalacak aklımda hep =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 aga yunan mitolojisinde de kayikci olmadan gecilemeyen bir dere var yalniz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Dela, Yunan mitolojisindeki Styx nehri, ölü insanlar için bir engel. Kaldı ki, o da konsepte uygun bir şekilde yer almış. Bu Thor, sözde tanrı olacak, normal dereyi geçemiyor amcam kayıkçı olmadan. Hadi dereyi geçelim de, ulan Mjöllnir'i nasıl çaldırırsın be adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 mjollnir pumplarim ben ona ama, Raiden > thor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Asteroth, thor gözümde bitti sayende oysa çekiç sarı saç fly kask severdim tipini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 thor eskiden nebulada madenciydi lan hatırlıyorum locus yeni sayılırdı daha ice island tarzı bir yerin madeninde kesmiştim sonra utanıp reslemiştim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Oh Daesu, benim bahsettiğim İskandinav mitolojisindeki Thor. Eh bu amcamlar da müthiş yaratıcılıklarıyla Tanrı'yı çizgi roman kahramanına dönüştürünce, ister istemez arada bağ kuruyorsun. Çok salak bi adam ama hakikaten, laf falan anlatılacak birisi değil, birden gaza gelip etrafında ne kadar adam varsa öldüren birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Torunun torunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Asteroth seni kınıyorum. Kın kın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Durkon'u karıştırmayalım. Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ultima avengers ne ya o videodaki ? guzel bir cizgi diziye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar