Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Başvurdum ve kabul edildim, artık bir AçıkRadyo çalışanıyım anladığım kadarıyla. Pek bir sevindirik oldum, pek Kişisel'e topic açmayan biri olsam dahi bunu yazmak ve paylaşmak istedim. HoplayanManda'ya girmiş olanlar bilirler özelbisebebiyokaslında diye birisi vardı hani, radyoya getirmiştim de çalıyordu mis gibi, kendisi şu anda AçıkRadyo'da AçıkDergi programında duyduğunuz kızceğiz, saolsun onun referansıyla oldu... Salı günü ilk defa gidip ofis ortamını göreceğim, tanıtacaklar, anlatacaklar. Pek de bir heyecanlıyım efenim. Darısı hepinizin başına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 hadi hayırlı olsun =) sevindim bende senin adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 aaa çok güzel gerçekten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 hevesini kirmiim. bir kac radyoda calistim.yillar once hem stajda sonrasında sıkıldıgım icin.kosullar igrenc.para vermezler sen biraz takil biz seni inceliicez falan derlerse yanasma. belese herkes calisir sonucta.amaclarida o oluyor genelde.yani uc dort ay calistirip sonra kapi disari.beni severler durumu olmuyor genelde deneyimli birini bulurlarsa onu yerine gecirirler hemen. sigortani yapsinlar. sen cok idealist yaklasirsin aman su soyle olsun,bu boyle olsun genelde ust kademedekiler cok krodur işe karışmayı çok severler.kendine ait program yapabilecegini sanmıyorum onlar sana sunu sunu cal istek olursa yap falan derler. yani onceden bir referansin ve deneyimin yoksa olacaklari soyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Ben de bir kaç kelam edeyim. Öncelikle, o program senin olacak, yani kalkıp sana "Ya şöyle bi tarz var, onu deneyelim bir de" veya "Bu çok tutuyor, senin programında bunları da çalalım" diye girerlerse kabul etme kesinlikle. O çizgiyi çiz başta, "Bu program bana ait ve ben kendi istediğim parçaları çalarım" şeklinde. Açık Radyo'yu bilmiyorum da, benim çalıştığım radyoda,sürekli böyle tacizler oluyordu, açık bir tehdit olmasa da, "Bizim istediğimizi çalacaksın"a getiriliyordu laf. Para konusu da önemli tabii, eğer belli bir kazanç elde etmeyi düşünüyorsan, otur başta konuş. Çünkü "Tamam işe alındın" lafını duyduktan sonra ne verirlerse onu alırsın, tabii verirlerse. Ben şahsen sırf eğlencesine çalışmaya başlamıştım, o yüzden çok problem olmamıştı düşük maaş (Haftaiçi her gün 1 saat programım vardı, 100YTL maaş alıyodum) Eğer sen de öyle diyorsan problem olmaz tabii. Dinleyicilerden aldığın tepkiler de önemli tabii. Sevmeyen her zaman çıkar, laf atarlar -mesajlarla- vs. ama kulak asma. Senin hitap ettiğin belli bir kitlen olacak orada sonuçta, arabesk dinleyen adamlara tekno müzik sevdirmeye kasma. Polemiğe girmeni de önermem, çok tatsız bir durum oluyor. Ben bir kere yapmıştım o olayı, çok rahatsız hissetmiştim kendimi. Sonuç olarak hayırlı olsun, dinleriz b i ara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 hayırlısı allah utandırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Oba helal olsun cabbagesoup! Hayırlısı olsun, para alırsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Hayırlı olsun Ali istediğin gibi olur inşallah. Sera'ya da selamlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Tam ben de Sera'ya selam soyle yazicaktim ki benden once davranmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Oha Ali Gören ya hll benim eski okulumdan [Nişantaşı Işık Lisesi] matematik öğretmenim Pscyhoacustics[doru yazamadım galiba peh =)] die bi program yapıo orda seninde yapmaman için de bi sebep yok galiba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Teşekkür ederim arkadaşlar öncelikle hepinize =) Yanlız şöyle bir durum var, AçıkRadyo çoğu radyo istasyonundan pek farklı bir yapıya sahip. Yani kitle için hareket etmiyorlar pek, takip edenler bilir. Zaten daha yeni kabul edildim, ikinci günden programa da çıkarılmıyor kimse, hayırlısı diyelim şimdilik. Sera'ya hepinizin selamlarını iletmeyi unutmam bu arada :) Pek bir heyecanlıyım, salı günü ofiste ilk günüm olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ayak işlerine mi aldılar yayın yapmayacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Yayın yapmayacağım mı dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 bilmem okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Hayır yani, niye ayak işleri yapmaya gireyim ki oraya? Hukuk öğrencisiyim, iletişim bölümü falan okumuyorum. Para da almıyorum, biraz mantıklı düşünsen mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 düşünmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 beni de tanistir serayl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Hata bende, bir anlık hevesle kendimle ilgili bir şeyi paylaştım, unutmuşum ayar peşinde koşturan insanların varlığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ayarda ayar ayarda ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Hayırlı olsun .. Bu radyonun Halkla ilişkilerden tutun teknik alanlara kadar birsürü departmanı vardır yani yayın yapmıyor olması adamın ayak işleri yapıyor olduğu anlamına mı geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Hayirli olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Negzel lan, kiskandim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ben diyeceğimi demiştim zaten zamanında; hayırlı olsun efenim. haberlerinizi bekliyoruz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Hayırlı uğurlu olsun. Umarım istediğini alırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ömer madraya jack cohen e falan selam söle artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar