Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Eveeeet uzun bi kıbrıs seruvenınden sonra return of the ArchDM filmini bitirdik ehehe...Izmırde ciddi,sürerlikli oyun oynamak isteyenler soyle bir forum dolduruyor ve bakıyoruz neler varmıs kimler varmıs vs. Ad: Yas: Oynamak istedigi evren(ler): Tecrube: Musait oldugu zamanlar: Ne kadar ayrıntılı o kadar ii.. carpe dm den sevgiler...
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 olm yeni set aldım bide böyle şekil bi kılıf çektim ona oynayasım var atlayın bi uçağa gelin istanbula bayramda oynayak bizde kalırız piza kola, burger king falan söyleriz paso hadi benden ısmarlayacam.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ehueheh kimse yokmus ya.. bi kiside wrath oynatabilirmisin demis.. bakalım 1 2 hafta kalsın ilan..
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Dragonutopia,ben indiremedim kitapları internetten...Fakat ben ve ev arkadaşım oyun oynayıp bu işi öğrenmek istiyoruz.Uygunsan konuşalım.Bizim evde toplanırız oynarız yani.2 kişiyiz.Msn imi de değiştirdim istersen yeni msn i vereyim?
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: zydar, 08 Ekim 2007, Pazartesi - 11:47 tarihinde demis ki: izmir sux.. sen sux asıl :p
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Tmm ilgilenenler msnlerını atsınlar bana konusalım..
Öne çıkan mesajlar