Farinal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bu ara bi "keto" modası var ama biri sallarken kolpayı kıs çocuk uyuyor/ders çalışıyor güzeldir.
nuki Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 hmmm ne derdim düsnüyüm .... buldum ben cok fazla "hmmmmm" diyorum kinayeli biçimde :-D
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 "sen buraya baştan geleeceedin!" -siveli bir sekil ile- "bi sigara fisekle baham" -hemen hemen ayni- :P
marksman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ''encik'' anlamını bilen varmıdır bilmem dilimden düşmez çok bulaşıcıdır...
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bu ne yaaaa !! suğusssssssssssssssssss !! (sus)
Poaco Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 [spo]* yırtık amın cami duvarına fırlattıgı piç * * am çukur göt tümsek olsada gömsek :P * * at yalanı sikeyim inananı * [/spo]
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 evet pru gayet haklı yoksa yörünge ile yakın ilişkiye girebilrisin.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 işsizlik başa bela bilgisayar bağımlısı rapciler kadar antisosyal kesim yoktur. tamamiyle benim. [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 22:04 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
rayka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 son günlerde "morti" demeyi çok seviyorum özellikle film izlerken ölücek karaktere "amam amcam morti" diye yapabilite edebilite ben uydurdum sanıyodum bi arkadasım daha uydurmuş 7. sınıfta tenefüsün ortasında "herkesin tuttuğu kendine girsin" diye bağırıdım büyük kaos yaşanırdı sonra uzardı "herkesin tuttuğu mertkana, hayata, ayşe,ahmet ali, veli... " gider böle millet tahtayı duvarı tutar..çok eğlenceli olurdu almancayı yeni öğrendiğimiz zamanlar bi arkadasımla bozulan hasta olan herkese "oha kaputt gegangen" gibi saçma salak şeler söylerdik ve bunun gibi türkçe cümle kurup cep telefonuna Handy kaleme Stift demek suretiyle yarım dönem hazırlığı almancılar gibi geçirmişizidir neyse o heveste geçti neyseki babanem kendimi bildim bileli televizyon kumandasına "evcik" der-- bu çok enteresan mesela bence
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Admin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 itina ile küfür eden üstün zekalar banlenir
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paf küf yapılır sonra '' Ooooo patates olmuşuz.. '' yada '' Köfte olmuşuz.. '' :)
Öne çıkan mesajlar