RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Kendinize ait sözleriniz var mı sizinde mesela benim bi arkadaşım sigaraya coro derdi. '' Aga bi coro versene bea '' veya çalmak yerine koymak veya da ninjalamak olarak. '' Hacı çocuğun telefonu koymuşlar yahu. '' , '' Olm çaktırmadan ninjala şu sakızı '' veya hepimizin bildiği gibi buffylemek işte bu tip abzürt saçma ama kulağa hoş gelen deyim, terimleriniz varmı sizinde. Aha bide şey var mesela atar yapmak heytt höüüüyt!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 çok var aklıma bile gelmiyo bi çoğu doğaçlama çıkıyo zaten de bu aralar dilimde sık dolanan pıft vajnasına kafam girsin bu işin der gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kees la kees (kesler siveli okuncak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 iblis, ibibik, ho hoo kozalahhğğk, seni boaring olduring haaa, kerkenez .. zibinla var devam eder de eder bu [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 01:55 tarihinde, MyDyingBride tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Bizden öğrenip arkadaşlarına hava atıcan dimi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 hakkaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 şey derdik biz gençken, çektin anlamsız, böle oha ne alaka gibi yada abuk subuk konuşunca biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 eski bi geik vardi bide.böle ortaya bilmiyormus gibi bir laf atiyorsun, ilk kim atlarsa olta ceker gibi figure burunuosun.hic bir zaman gulmedim bu olaya, yapanlarada karsiyim ps: eet cok atladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Ben şey yapardım. En alakasız yerde Ya olum bak şu ptt antenini görüyo musun? hee [spo]O sana girsin ya :([/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Bende laf çok ayrı konu o; merak ettim neler çıkıcak yaratıcılık ne boyutta diye ayrıca benim demek istediğim kendinize öz kullandıklarınız yahu '' Coro '' gibi kulağa ne hoş geliyor ama. Sigara demekten iyidir.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 lise k3nklerimleyken: "ele vermek" kötü espri yapmak "efendi" zevkli muhabbet örn: hadi efendi yapmaya - hadi efendiye "felen" ne diyon yaa gibisinden bişi "kado" abaza gibin bişi, kado muhabbet de karı kız muhabbeti bi de kado gırtlağı var böyle brutalimsi kro gibi konuşma =P bu kadar geldi aklıma şimdilik=p [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 02:12 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 En gğzel sözler bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 uyuz olduklarıma genelde hapsurdukları zaman topragın bol olsun derim. bi de tecavuzden dogma diye bi kufur vardır cok severim kullanmayı. ama siz yapmayın baskasına kaka seyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Kes ağlamayı sokarım bağlamayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 yaparsan ekime yapmazsan .. (subata) kadar "ceviz verim yersin?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Bende ister istemez çoğu kez birşey gördüğümde duyduğumda verdiğim Neoo??... tepkisinin arkasına Geo getiririm misal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bu ne laan as43a4lealsd*-2 said: Charsi Kes ağlamayı sokarım bağlamayı... said: dory "ceviz verim yersin?" tuttum bunu bacım [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 02:37 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 "Üçüncü dünya savaşı hangi silahlarla yapılacak bilmem ama dördüncü dünya savaşı muhakkak taş ve sopayla yapılacak" Benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Düşünüyorum öyleyse varım.. Mert Can Bayazıtoğlu [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 02:46 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 sadrazamın sol t.ş..ğı çok karı s. neyse:) günlük karı portföyümüz niyeysede hep küfürlü gençlik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 pipim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 çok orijinalmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 "Döte giren şemsiye açılmaz." Özdeyiş buda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: Freyja 05 Ekim 2007, Cuma - 02:45 tarihinde demis ki: "Üçüncü dünya savaşı hangi silahlarla yapılacak bilmem ama dördüncü dünya savaşı muhakkak taş ve sopayla yapılacak" Benim. yalana bak resmende Albert Einstein'in sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 "Nefretime bile layık değilsin olms" "Adam ol adam" "Demek ki neymiş : Bişiler biliyormuşuz dimi?" "Sana bi koyarım 38 hit sayarsın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar