Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendinize ait sözleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kendinize ait sözleriniz var mı sizinde mesela benim bi arkadaşım sigaraya coro derdi. '' Aga bi coro versene bea '' veya çalmak yerine koymak veya da ninjalamak olarak. '' Hacı çocuğun telefonu koymuşlar yahu. '' , '' Olm çaktırmadan ninjala şu sakızı '' veya hepimizin bildiği gibi buffylemek işte bu tip abzürt saçma ama kulağa hoş gelen deyim, terimleriniz varmı sizinde. Aha bide şey var mesela atar yapmak heytt höüüüyt!..
Mesaj tarihi:
Bende laf çok ayrı konu o; merak ettim neler çıkıcak yaratıcılık ne boyutta diye ayrıca benim demek istediğim kendinize öz kullandıklarınız yahu '' Coro '' gibi kulağa ne hoş geliyor ama. Sigara demekten iyidir.. :D
Mesaj tarihi:
lise k3nklerimleyken:
"ele vermek" kötü espri yapmak
"efendi" zevkli muhabbet örn: hadi efendi yapmaya - hadi efendiye
"felen" ne diyon yaa gibisinden bişi
"kado" abaza gibin bişi, kado muhabbet de karı kız muhabbeti bi de kado gırtlağı var böyle brutalimsi kro gibi konuşma =P

bu kadar geldi aklıma şimdilik=p

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 02:12 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
uyuz olduklarıma genelde hapsurdukları zaman topragın bol olsun derim.
bi de tecavuzden dogma diye bi kufur vardır cok severim kullanmayı.
ama siz yapmayın baskasına kaka seyler bunlar.
Mesaj tarihi:
bu ne laan as43a4lealsd*-2
said:
Charsi
Kes ağlamayı sokarım bağlamayı...

said:

dory
"ceviz verim yersin?"

tuttum bunu bacım

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 02:37 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Freyja 05 Ekim 2007, Cuma - 02:45 tarihinde demis ki:
"Üçüncü dünya savaşı hangi silahlarla yapılacak bilmem ama dördüncü dünya savaşı muhakkak taş ve sopayla yapılacak"

Benim.

yalana bak resmende Albert Einstein'in sözü
  • Yeni Oluştur...