Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC de garip bi sorunsal. Kasma sorunsalı

Mike

Öne çıkan mesajlar

şimdi p4 3.2 1gb ram ve 6800 GS ekran kartına sahibim
ASUS p5GD2-X de anakartım var.

gayet güzel herşey, taaki bişey olana kadar, oyunda değilsem, kasmaya baslıyor pc ama böle takılma falan degıl garip HZ dusuyor gibi, ama alakasız SAMSUNG 997mb de mönitörüm.

Format attım geçer diye yine geçmedi sorun neden olabilir?
Kasınca oyuna gırıyorum cıkıyorum duzelıyor.
Yanı tam ekran bi oyuna gırınce sorun kalmıyor, belli bi zaman geçince oyunda, oyundada kasmaya baslıyor Oyundan windowsa dönüp tekrar oyuna dönunce düzeliyor.

teşekkur ettım smdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ekran kartı ısınıyor. demişim fakat.
geçen gun hava buz gıbıyken pc yı dısarı cıkardm balkona.
öyle deneyeyım bi dedim actım kasayı yatırdım yan.
nafile yine kasıyor.
Format atınca 5-6 saat kasma olmuyor sonra gene ucuyor.
şu sıralar HDD de sureklı hata vermeye basladi. okumuyor cıkarıp takmam gerekıyor flaan :S
Sosyal ağlarda paylaş

yok virüs olayı degil.
virüs olayı olsa tam ekran bı oyuna gecınce duzelmezdi.
durduk yerde kasıyor. oyunda olmasam bile msn acıkken falan.
sonra cs ye gırıyorm mesala. tam ekran bı fps oyuna. cıkıyorm hıc sorun kalmıyor. aynı sekılde oyundayken kasarsa windowsa donuyorum tekrar oyuna donuyorm. hic bi problem kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Onboard ekran kartın var mı ? Varsa onla dene istersen veya başka bir kart ile dene. Donanımsala benziyor problemin, ekran kartının ısınmasından bahsetmişsin. Balkona çıkarıp tutmak soğutmak için her zaman yeterli olmayabilir, aynı şey CPU'm için de söz konusu olmuştu. Vantilatör tutup balkona çıkarmıştım ama yine kapanmıştı, sonra fanı değiştirdim kurtuldum.
Sosyal ağlarda paylaş

sen en iyisi aldıgın yere bi telefon ac. hiç bole bişey gormemiştim yaw. yani format attım sorun devam ediyo diyosun o zaman virus yapa disk birlestirme olamaz. sorun donanımsal o zaman. asırı ısınmadan dolayı yapsa ekran deiştirince nie duzelsin yzni ekran deiştirir deiştirmez soguyomu ısınan bolge bence bu da deil. bide ekran kartları fazla isindiginda genelde res atar pc ye yada kitlenir kalır.

en iyisi bi ara sen teknik servisi...
Sosyal ağlarda paylaş

2 senedir D sürücüsü var formatlamadıgım
ondan olabılırmı?
Yada HDD nin süreklı garip garip davranması. bazen Gormuyor HDD yi cıkarıp tekrar takıyorum.
bunların bı alakası olabılirmi? HDD ile alakası olsa neden kassınki veya ekran deiştirince neden düzelsn?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...