Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc Game

Samah

Öne çıkan mesajlar

Yarın öğlen uçak kalkıyor memlekete doğru ama eşek kafalı ben unuttum 1 hafta boyunca bilgisayarda oynamak için adam gibi 2 3 oyun almayı.
Eğer bilen birileri varsa acilen bana bir yer tarif edebilirlermi beşiktaş civarında oyun satın alabileceğim yerleri..
Orjinal olması gerekmiyor gayet kopya oyun alma potansiyelimde var,hatta daha iyi olur 8 10 tane alırım tam bayram olur banada.

Tıklıyorum terazilerine şimididen , yardım edenlerin.
Sosyal ağlarda paylaş

akuma sacmaladin gene

tienrci saticilar anlamiyan saticilar yapiyor tabide hemen bok atma
benim arkadasim kucukyalida bilgisayarci hardcore FF RPG ve Mecha fanatigi hatta bana gundam i FF i filan hep o ogretti

ama oda senin mantiginda tinerci kategorisine giriyor karsilassan 40 saat kesintisiz geyik cevirebilicegin adam yoksa

neden boyle cunki turk oyuncusu FF di grandia idi ilgilenmiyor
canli sahidiyim aliyor oyunlari elinde kaliyor her gelen PES istiyor fifa istiyor NBA istiyor GTA istiyor

10 kopya RPG alsa 4 u ayn iadamalra satiliyor gerisi elinde kaliyor aylarca
"ana karakter kariysa veya gay tipliyse almam lan" diyor cogunluk demolari geciyor pata kute oyun oynamak istiyor zevk meselesi
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor asıl sen saçmalıyon

Ben 2x2 = 4 desem yanlış diyecen herhalde

Gel beraber buradaki oyun satıcılarına gidelim , düzinelerce var , hiç hiç eskilere gitmeye gerek yok Final Fantasy XII soralım bir yerde bulur da alırsak dönüş paran benden

Oyun satıyor satmıyor olayına girmicem ben.Ben burada Final Fantasy VIIIi almak için satıcıya rüşvet vermiştim 2 ayda anca getirttirdi adam (yıl 2001) Tutup da Metal Gear Solid 3'ü , KOF XI'i bile takas yapıp aldım.Ki bunlar öyle ne çok eski ne de duyulmadık oyun sayılmaz.

İnanmayacaksın biliyorum : Satıcıya giriyorum bana PS2 için oyun tavsiye edin diyorum , bilimkurgu türü falan olsun diyorum.Adam bana tutup God of War , Mortal Kombat falan gösteriyor.Hala o mentaliteyi övecen mi bakalım?

Her satıcıda adult poker oyunu vs var da Japon RPGsinin mumla aranmasının açıklaması nedir?

Benim anladığım : oyun kültürümüz satıcılara yansıyor.

@Bone
Köyde falan indirsin demiyorum ki gittiği yere geri gitsin ne istiyorsa çeker internetten (kotalı kullanmıyorsa)

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 12:51 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Buraya gelse orjinali sanki ben orjinalini almayacak mıyım? tamam kredi kartım yok , sanki kopya delisiyim de öyle infaz cümlesi yazıyorsunuz...

edit : Buradaki en yeni orjinal oyun FIFA 99 bu arada.Adam fi tarihinde koymuş dolaba.

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 12:54 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de kardesim bahsettiğin oyun satıcıları bilgisayardan ya da oyundan anlayan tipler değil, olmak zorunda da değiller zaten. bunu senin biliyo olman gerekir. japon frp si nedir ya nerden bilsin adam. japonu geçtim frp nin ne oldugunu bilmez.

bunda bu kadar sinirlenecek bir olay yok, gayet normal seyler. sen bakıcaksın cdlerin arasından hosuna gidenleri seciceksin. ya da internetten arastıracaksın, dergi alacaksın, incelemeleri okuyup oyle gideceksin dukkana. oyunun adını soylersin varsa vardır yoksa yok.
sen gidip adama bana oyun tavsiye edin dersen, herif sana her türlüsünü tavsiye eder, amacı para kazanmak sonucta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...