ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 diablo 3 çıktı hala bu oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 41 sayfa ne yazilmis diye bakayim dedim, oyunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipikbirali Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ilginc bi baslik diye gelmistim ama oyunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bunlar hep amerikan oyunları dicektim zaten oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 orjinal yazmışsın ama oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 niye uplandı bu konu yine yaa demeye gelmiştim de oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ozii_x said: diablo 3 çıktı hala bu oyunmuş. diablo 3 patlamış bu hala oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 41 sayfa boyunca aynı espriyi mi devam ettirdiniz ? ilk 3-5 tanesi iyiydi ama sonrası oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Seperate said: niye uplandı bu konu yine yaa demeye gelmiştim de oyunmuş. la yeto musun sticky konu zate dicem ama oyun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ben uplayalı yıl oldu bna ne gider yapıyon lan asfjas derdim ama neyse ki oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 karaman'ın koyunu mu diye gelmiştim ama oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Oyunmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 sayfa 1 den 41 e atladım dırek hala dvm edıyormu dıye meger hala dvm edıyoyunmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 oyun oyunluktan cikti ama bu oyun hala oyunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 post kasmaya geldim, oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 goldbären said: post kasmaya geldim, oyunmuş. bunu soylemek icin geldim ama oyunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 belki birileri gerçekten satıyordur artık dedim ama hala oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 oyun moyuna gelmedim bildigin post kasmaya geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Hahasdkjasd hala var mı bu topic,vay be :D Anubisath said: akşamüstü saat 5 sularıydı.bir şekilde bugün de topici post manyağı yapıp açık tutmamızın verdiği bi huzur vardı içimde.yepyeni ve tamamen orjinal postlar yazabilmek için bir akşamüstü yürüyüşüne çıkıp temiz hava ile zihnimi açmaya karar verdim.üstüme birşeyler giyip attım kendimi dışarı.etraf sessiz sakindi,kimsecikler yoktu.genelde haftasonu bu saatlerde dışarısı çocuk kaynamaz mıydı? diye sordum kendime,ancak umursamazca omuz silkip bu soruyu aklımdan çıkarmam fazla uzun sürmedi,yürümeye devam ettim.sokağın köşesini döndüğüm anda kafamda bi acı hissettim ve biran herşey karardı. gözlerimi açtığımda kendimi turuncu bir odanın ortasında tahtadan eski bir sandalyede ellerim arkadan bağlı olarak otururken buldum.tam önümde üzerinde "Satılık TIE Fighter orjinal.." yazılı bir kapı olduğunu görünce içimi bir korku sardı.o an hayatımdan çok topic hakkında endişelendim.etrafıma bakınmaya başladım,ayaklarımın bağlı olmadığını farkettim.hemen harekete geçtim ve sandalyeyi devirmek için sallanmaya başladım.birkaç sallanıştan sonra yerdeydim.sandalye kırılmıştı,sürünerek parçalardan sıyrıldım ve keskin bir tahta parçasıyla bileklerimdeki ipi kestim.kapıya doğru yöneldim,kalbim küt küt atıyordu.elimi kapının tokmağına götürdüm,cesaretim yoktu açmaya.kendi kendime "üçte" diye fısıldadım ve içimden saymaya başladım.. bir. iki.. üç... kapıyı açtım ve o an tam suratıma doğru inen ban hammerı gördüm.ancak kaçmam mümkün değildi,salisenin çeyreği gibi bir hızda tüm sertliğiyle suratımda patlamıştı ban hammer.herşey karanlıktı.yine.. biran sanki uzun süre nefessiz kalmışım gibi derin bi nefes çekerek açtım gözlerimi.evimde bilgisayarımın başında oturuyodum.neler oluyor diye etrafa bakınırken monitörümdeki "Continue?" yazısını farkettim... meğerse bunların hepsi bir oyunmuş... eskiden bi tane post kasabilmek için böyle beyin fırtınası estirmişiz. Şimdi ipini koparan spam yaparak madalyalanıyor,biz newb muamelesi yiyoruz. Resmen oyunlara gelmişiz be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 rampaları ustası gözlerini hastası olacaktım, oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 seviyorum bu topici nice 5 yıllara :) ama oyun olmayaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Anubisath said: Hahasdkjasd hala var mı bu topic,vay be :D WoT Anubisath said: akşamüstü saat 5 sularıydı.bir şekilde bugün de topici post manyağı yapıp açık tutmamızın verdiği bi huzur vardı içimde.yepyeni ve tamamen orjinal postlar yazabilmek için bir akşamüstü yürüyüşüne çıkıp temiz hava ile zihnimi açmaya karar verdim.üstüme birşeyler giyip attım kendimi dışarı.etraf sessiz sakindi,kimsecikler yoktu.genelde haftasonu bu saatlerde dışarısı çocuk kaynamaz mıydı? diye sordum kendime,ancak umursamazca omuz silkip bu soruyu aklımdan çıkarmam fazla uzun sürmedi,yürümeye devam ettim.sokağın köşesini döndüğüm anda kafamda bi acı hissettim ve biran herşey karardı. gözlerimi açtığımda kendimi turuncu bir odanın ortasında tahtadan eski bir sandalyede ellerim arkadan bağlı olarak otururken buldum.tam önümde üzerinde "Satılık TIE Fighter orjinal.." yazılı bir kapı olduğunu görünce içimi bir korku sardı.o an hayatımdan çok topic hakkında endişelendim.etrafıma bakınmaya başladım,ayaklarımın bağlı olmadığını farkettim.hemen harekete geçtim ve sandalyeyi devirmek için sallanmaya başladım.birkaç sallanıştan sonra yerdeydim.sandalye kırılmıştı,sürünerek parçalardan sıyrıldım ve keskin bir tahta parçasıyla bileklerimdeki ipi kestim.kapıya doğru yöneldim,kalbim küt küt atıyordu.elimi kapının tokmağına götürdüm,cesaretim yoktu açmaya.kendi kendime "üçte" diye fısıldadım ve içimden saymaya başladım.. bir. iki.. üç... kapıyı açtım ve o an tam suratıma doğru inen ban hammerı gördüm.ancak kaçmam mümkün değildi,salisenin çeyreği gibi bir hızda tüm sertliğiyle suratımda patlamıştı ban hammer.herşey karanlıktı.yine.. biran sanki uzun süre nefessiz kalmışım gibi derin bi nefes çekerek açtım gözlerimi.evimde bilgisayarımın başında oturuyodum.neler oluyor diye etrafa bakınırken monitörümdeki "Continue?" yazısını farkettim... meğerse bunların hepsi bir oyunmuş... eskiden bi tane post kasabilmek için böyle beyin fırtınası estirmişiz. Şimdi ipini koparan spam yaparak madalyalanıyor,biz newb muamelesi yiyoruz. Resmen oyunlara gelmişiz be... içine oturmuş ama oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ne jediler gordum kilic tutamayan ne bursalilar gormedim gormek te istemem buraya gelis amacim post kasmakti meger oyunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sunu double layalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 neden bu kadar geç kaldım dedim ama zaten oyunmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar