kingpin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 adını bilmiyorum ama 5 insan evladı kura çekiyorlar, kütüphanedeler, kura kime çıkarsa acayip acayip hareketler yapıyor mesela elektrikli bebek tutma vardı 15 saniye vesaire adı ne bu programın bilen var mıdır acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Bunun Japon versiyonu da vardı, 5-6 tip kütüphaneye geçip ilginç şeyler yapıyolardı. Bi keresinde adama bol miktarda wasabi yedirmişlerdi adam ses çıkarmamak için kendini kasmaktan kıpkırmızı olmuştu falan. Ben de merak ettim şimdi ismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 silent library japon versiyonu galiba belki adı benziyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 N90.org da videoları vardı askerde izliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 silent library harbiden cok komikti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar