ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 valla bankamda en kötü ihtimalle 300-400 tane oluyor ve 50den aşağı almıyorm yanıma. artık o kadar da düşük değil % si sanırım. 20de 5-7 görüyorm ben teyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 abi dusmuyor dusmuyor dusmuyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .... *gözü seyirmeye başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Dworgian said: bi sn konu ile alakasız post fln mı denmek yok abi canımız cektı adamın drop yuzdesini eşeltirip neyse ben de betacıkla yetinirim gibi olmuş da içim gitti beta accesse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Ya şu brew-club mıdır nedir, ona nasıl üye olunduğunu biri anlatabilir mi :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 200 adet verdiği tokenlardan toplucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 sonunda aldım kodoyu ama ben keçiyi istiorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 geçen yıl keçiyi tokenlarla verirlerken işim olmaz diyip fıçıdır şapkadır falan aldık şimdi değere bindi need çekiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 mokokonun ss sini görünce sinirim bozuldu, bıktırdı artık wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 mokoko said: sonunda aldım kodoyu ama ben keçiyi istiorm :D abi o mount bende olsa diğer mountlarımı delete ederim bırak başka birşey istemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ahahahaha daha ben bear için kasıorm :D item hiçbişidir mount herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ya nerden alınıyor kodo ben de ıstıyorum nasıl yapıcaz? bır de noggenfogger elıxır nerden alıyorsunuz bırı soylesın lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 syd said: Dworgian said: bi sn konu ile alakasız post fln mı denmek yok abi canımız cektı adamın drop yuzdesini eşeltirip neyse ben de betacıkla yetinirim gibi olmuş da içim gitti beta accesse :D he tamam annadım :D sinirimden war a başladım ben düşmüo işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Spiegel said: ya nerden alınıyor kodo ben de ıstıyorum nasıl yapıcaz? bır de noggenfogger elıxır nerden alıyorsunuz bırı soylesın lutfen abi önce wow sora tbc yüklüosun sen bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Spiegel said: ya nerden alınıyor kodo ben de ıstıyorum nasıl yapıcaz? bır de noggenfogger elıxır nerden alıyorsunuz bırı soylesın lutfen Tanaris/Gagetzanda Marin Noggenfogger isimli goblinle konuşup (AH nin hemen sağı) "The Thirsty Goblin" questini ve devam questlerini bitirirsen istediğin zaman gidip "Noggenfogger Elixir" alabilirsin. hada fazla bilgi için Buraya tıkla //Edit: Eklenti Kodo ise Blackrock depths de Coren Direbrew isimli npcden düşüyor Brewfest sezonu bossu Insult Coren Direbrew Daily questi 5 kişilik party ile 5 kere kesebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Regalya +rep güzel çalışma gerçekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Regalya said: Spiegel said: ya nerden alınıyor kodo ben de ıstıyorum nasıl yapıcaz? bır de noggenfogger elıxır nerden alıyorsunuz bırı soylesın lutfen Tanaris/Gagetzanda Marin Noggenfogger isimli goblinle konuşup (AH nin hemen sağı) "The Thirsty Goblin" questini ve devam questlerini bitirirsen istediğin zaman gidip "Noggenfogger Elixir" alabilirsin. hada fazla bilgi için Buraya tıkla //Edit: Eklenti Kodo ise Blackrock depths de Coren Direbrew isimli npcden düşüyor Brewfest sezonu bossu Insult Coren Direbrew Daily questi 5 kişilik party ile 5 kere kesebilirsiniz. çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 THUNDER THUNDER THUNDER THUNDERBREW HOOOO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bende bu şans varken bear çıksa çıksa çöldeki kutup bear çıkar bu arada ben dagger aldım konsepti güzel kırık şişe falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Beyler ben bi kee aldim brd questini kharanosdaki dorfdan ama simdi ayni kisi o questi vermiyor...Nerden alicam o questi yeniden brdye gitmek icin lazimmis heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 tiybek said: Beyler ben bi kee aldim brd questini kharanosdaki dorfdan ama simdi ayni kisi o questi vermiyor...Nerden alicam o questi yeniden brdye gitmek icin lazimmis heralde?durotordan 1 kez q alıp gırıp 73 eliti kes. diğer her girişince zaten daily çıkacak brdnın içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 quest falan almaya gerek yoh yaw.bodoz gidip alabiliorsun brd nin icinden questi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 syd said: bende bu şans varken bear çıksa çıksa çöldeki kutup bear çıkar bu arada ben dagger aldım konsepti güzel kırık şişe falan :D 12g da al al sat iyi iş^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ben palaya aldım o daggerı kırdım void çıktı 2 tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar