Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fıçı getirme görevi 12 saate bir yapılabiliyormuş.
Diğer questler günlük.
Dwarfları kapatmışlar, onun yerine bazı questler daha çok ticket veriyor ama nasıl denk olacak anlamadım =p dwarflardan saate 25 den fazla almak mümkündü.

Ayrıca sanırım pembe fil questi 1 kere yapılabiliyormuş, günlük felan değil yani.

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 14:28 tarihinde, Darksun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Arada fıçı taşıyarak 600 c,n toplıyıp alayım d,yorum ram ama nedense 3. kez vermiyor RAMi
Daha doğrusu rtık arada fışı taşımama izin vermiyor. nasıl tekrar baslıcam tasımaya?

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 19:06 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
İlkinde ram'i sürme questi veriyor
2. sinde 3 fıçı getirme questi veriyor
yeniden istersen sadece 1 kereliğine mount veriyor tekrardan, getirdiğin fıçı başına 3 ticket alıyorsun. Mount gidince hakkında gidiyor.

İlk 2 quest günlük quest, yani 24 saatte bir,
son quest ise 12 saate bir alınabiliyor.
Mesaj tarihi:
Ben vazgeçtim ram sevdasından, festival alanına girince makinem kitleniyor zaten, dün cücelere bardak atarken 250gblik arşiv hdddem böğürmeye başladı akabinde bir süreliğine gg oldu.
Mesaj tarihi:
Cüceleri kaldırdılar oyundan şimdilik, milet sadist olduğu için npc'leri benzetmiş... /wave spamleyerek. Amma ahmak tip var =P demin horde olarak bir alliance gördüm /wave in kaldırıldığından habersiz spam yapıyordu eheh.
  • 2 hafta sonra ...
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Atraksiyonu seviyorsanız 200 ticketlık monthly brewfest subscription mı nedir onu kesinlikle alın zaten ondan başka almaya deyecek birşeyde yok bence =P (ticketlar ile), her ay değişik bufflar veren içkiler yollayacaklar size hoşunuza giderse satın alabileceksiniz (%1300 küsür size veren meretde var bunların içinde artık giant mı olursunuz ne olursunuz bilemem tabi)...
  • Yeni Oluştur...