toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 o zaman ne zevki kaldı sarhos olmanın, bira festivalindeyiz ulan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 tükendim dwarflar gelmio :/ birde su keciyi binip fici getirme questini yapamiorum artik varmi bir sebebi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 http://wow.devasaturk.com/ ilk sayfada brewfest hotfixlerde yazıyor zaten, artık dwarflar gelmiyecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Fıçı getirme görevi 12 saate bir yapılabiliyormuş. Diğer questler günlük. Dwarfları kapatmışlar, onun yerine bazı questler daha çok ticket veriyor ama nasıl denk olacak anlamadım =p dwarflardan saate 25 den fazla almak mümkündü. Ayrıca sanırım pembe fil questi 1 kere yapılabiliyormuş, günlük felan değil yani. [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 14:28 tarihinde, Darksun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 pembe fil questide, keg questide 12 saate bir yapılabiliyor ve 10 tane olan günlük quest yapma kotanızıda yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Brewfest: Pink Elekks on Parade Pink Elekks on Parade is not a daily quest. There was a one-time reset to fix those who could not get the quest initially, so some were able to complete it twice. Apologies for the confusion. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=2215641665&postId=22152123046&sid=1#7 [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 14:56 tarihinde, Darksun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 lan, brewfast i niye ramazana denk getirmişler? >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Zındıklar işte ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Arada fıçı taşıyarak 600 c,n toplıyıp alayım d,yorum ram ama nedense 3. kez vermiyor RAMi Daha doğrusu rtık arada fışı taşımama izin vermiyor. nasıl tekrar baslıcam tasımaya? [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 19:06 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Valla Abso, ben de anlamadım. Bug' lı aptalca bir fest. Epic ram alabiliyormuyuz onu bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 İlkinde ram'i sürme questi veriyor 2. sinde 3 fıçı getirme questi veriyor yeniden istersen sadece 1 kereliğine mount veriyor tekrardan, getirdiğin fıçı başına 3 ticket alıyorsun. Mount gidince hakkında gidiyor. İlk 2 quest günlük quest, yani 24 saatte bir, son quest ise 12 saate bir alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 su bark li olani cozemedik bir turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 buglı o wendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kahrol blizz! o zamana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Ben vazgeçtim ram sevdasından, festival alanına girince makinem kitleniyor zaten, dün cücelere bardak atarken 250gblik arşiv hdddem böğürmeye başladı akabinde bir süreliğine gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Cüceleri kaldırdılar oyundan şimdilik, milet sadist olduğu için npc'leri benzetmiş... /wave spamleyerek. Amma ahmak tip var =P demin horde olarak bir alliance gördüm /wave in kaldırıldığından habersiz spam yapıyordu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Az önce buglı Bark! for bla bla questini yaptım, hoş quest, ayrıca daily :) Düzeltmeleri iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 birsey soracagim.orgide ki questleri yaptimi diger sehirlerede gidip alinabiliyormu quest? ben orgiyi yaptim 10/1 diyor.diger sehirleremi gitmem lazim ? uc tb gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 aldım ramimi tauren warrior olarak imba gözüküo <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Diğer şehirlerdeki kutlamalar göstermelik, orada fil questi haricinde birşey yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Brewfestiniz mübarek olsun, bu yıl bossu falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 heh geldimöi kodo alıcam ben nerden alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Atraksiyonu seviyorsanız 200 ticketlık monthly brewfest subscription mı nedir onu kesinlikle alın zaten ondan başka almaya deyecek birşeyde yok bence =P (ticketlar ile), her ay değişik bufflar veren içkiler yollayacaklar size hoşunuza giderse satın alabileceksiniz (%1300 küsür size veren meretde var bunların içinde artık giant mı olursunuz ne olursunuz bilemem tabi)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ohş iyiymiş de nasıl kasıcaz 200. keg toplayarak cok az alabiliyoruz. daily quest de az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar