axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Yalnız ben 20 yaşında değilim, 23 yaşındayım. Büyük fark var arada. Ayrıca xaenin artıbir. Olmaz diye bişey yok, sadece sizin için olmaz.
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Abi ilkellikle alakası yok bence. Çıkabileceğin kız vardır. Çıktığın kız vardır. Arkadaşın olanı vardır. Sevmediğin vardır. Vardır vardır yani.
Queen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Benim dediğim şeyi insanın seçmediğini iddia ediyorum zaten ben, bir erkekle olduğun kadar olamazsın en azından.
utopia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 dost konusunda şanslıyım ben, elimi atınca hep aynı mesafede olan 4 süper insan var hayatımda. hiçbir şekilde bağımız kopmadı senelerdir. 2si erkek 2si kız, yani kızdan da erkekten de olur dost. yaklaşımına bağlı.
malik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 çıkarların kesişir başta. sonra fedakarlıkların başlar ,bunları görürsün karşılıklı. sonra bir taraftan sahip çıkmalar başlar . bunlar da olduktan sonra kötü günlere karşı yanında olmalar başlar . sonra arayıp hal hatır sormak ,yanında kafa dağıtıp gülebilmeye bakar iş . hayattan biraz soyutlamaya falan başarabiliyorsa ,dostumdur benim için. dil ,ırk ,cinsiyet ,din önemli değil .
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 peki kızdan dostuna zaman geçtikçe aşık olmaya başlarsan noluyor ?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 dostlukta kişiyi kardeşin gibi görüyorsun aslında aşık oluyorsan dost olmamışsın asla bence benim anlayısıma göre böyle en azından
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 İnsan dostuna aşık olmaz, arkadaşına olur ancak. Dost dost diye nicesini sevmeyin. Yakın arkadaşlık ayrı dostluk ayrı.
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 şu devirde karşı cinsten dost olacağını pek sanmıyorum. artık herkes tuttuğunu düdükleme çabasına giriyor. son olarak unutulmuş birer birer eski dostlar eski dostlar diyorum ^^
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Kurtarır bedeni elbet birileri...
Öne çıkan mesajlar