axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Yalnız ben 20 yaşında değilim, 23 yaşındayım. Büyük fark var arada. Ayrıca xaenin artıbir. Olmaz diye bişey yok, sadece sizin için olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Abi ilkellikle alakası yok bence. Çıkabileceğin kız vardır. Çıktığın kız vardır. Arkadaşın olanı vardır. Sevmediğin vardır. Vardır vardır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Benim dediğim şeyi insanın seçmediğini iddia ediyorum zaten ben, bir erkekle olduğun kadar olamazsın en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 dost konusunda şanslıyım ben, elimi atınca hep aynı mesafede olan 4 süper insan var hayatımda. hiçbir şekilde bağımız kopmadı senelerdir. 2si erkek 2si kız, yani kızdan da erkekten de olur dost. yaklaşımına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 çıkarların kesişir başta. sonra fedakarlıkların başlar ,bunları görürsün karşılıklı. sonra bir taraftan sahip çıkmalar başlar . bunlar da olduktan sonra kötü günlere karşı yanında olmalar başlar . sonra arayıp hal hatır sormak ,yanında kafa dağıtıp gülebilmeye bakar iş . hayattan biraz soyutlamaya falan başarabiliyorsa ,dostumdur benim için. dil ,ırk ,cinsiyet ,din önemli değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 peki kızdan dostuna zaman geçtikçe aşık olmaya başlarsan noluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 dostlukta kişiyi kardeşin gibi görüyorsun aslında aşık oluyorsan dost olmamışsın asla bence benim anlayısıma göre böyle en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 İnsan dostuna aşık olmaz, arkadaşına olur ancak. Dost dost diye nicesini sevmeyin. Yakın arkadaşlık ayrı dostluk ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 şu devirde karşı cinsten dost olacağını pek sanmıyorum. artık herkes tuttuğunu düdükleme çabasına giriyor. son olarak unutulmuş birer birer eski dostlar eski dostlar diyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Kurtarır bedeni elbet birileri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar