Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 en son gs maçında falan bıçaklar atılıyordu sahaya, öle torbaya falan benzemiyordu[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Haddım degıl belkı ama bjk lı taraftarlar butun sucu noumada bulsun,bu adamı cok sevıyor olabılırsınız ama o sahada delıler gıbı kosturan,terını akıtan herkese ıhanet ettı,artık farkına varın,sebeklık yapmak ayrı futbol oynamak ayrı.[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 GOLLL BEAAAA GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL................ KIRMIZIIIIIIIII SİYAHHHHHHHHH KIRMIZIIIIIIIIII SİYAHHHHHHHHHHHH LAYY LAY LAY LAY LAY LAY LA LA LAYYYYYY GENÇLERBİRLİĞİİİİİİİİ İşte bu beee işte buuuuuu.....[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Aman allahım ne güzel maçtı be :D bukadar heyecanlandığım maç hatırlamıyorum.Takımımıda tebrik ediyorum 9 kişi +1 sakat la nekadar kondisyonları olduğunu gösterdiler :) Gençlerbirliğinide tebrik ediyorum gerçekten çok ii bir takım olmuşlar...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 lol ya nouma'nın tekmesi kırmızı kart değil mi ?? sen allahından kork be asıl[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: Nukem_Verite, 05 Mart 2003 22:27 tarihinde demiş ki: Nouma'nın harekete kırmızı kart verilecekse eğer Gençlerbirliği hükmen kaybeder maçı 5 kişi kalıp Allah'ınızdan korkun bu ekmek parası be haydaaaaaa nukem naptın be abı,o pozısyon kırmızı degılse hangı pozısyon kırmızı, bal gıbıde kırmızı hakeme bok atmayın,ozaman attıgınız 2. goldede ılhan faul yaptı bunları neden soylemıyon[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 youla masallah dövdü bütün takımı :) önce ahmeti ezdi sonra zagoya dirsek kodu eahue kırmızı olması gerekmez sarı bile vermedi :) elsaka zaten olayı bitirdi eahue ilhanı dövdü resmen :) ama sonucta iki tarafa da bir sürü pozisyon var. hakem macın önüne gecmemeli. iki takım da cok iyi oynadı eksik olan takım kaybetti ki ahru o da dandik bi goldü ehe[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 iki takımda çok iyi oynadı ikisinide kutluyorum hele bjk nin azmi unutulmazdı gençlerbirliğini de tebrik ediyorum keşke bütün maçlar böyle oynansa[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Hadi be istanbulun üç küçükleri, yenildiniz hemen çamura yatmayın yok şöyleydi yok böyleydi... Efendi gibi yenildiniz kabul edin. Cidden çok güzel maçdı helal olsun her iki tarafada. Yüreğim hop oturdu hop kalktı, tek kelimeyle enfesti maç.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: Mephisto_, 05 Mart 2003 22:27 tarihinde demiş ki: en son gs maçında falan bıçaklar atılıyordu sahaya, öle torbaya falan benzemiyordu[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me sana bır lafı anlatmak ıcın ılla 100 defamı yazmamız gereklı,bız zaten o mac yuzunden ceza aldık allah allah[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 lol ya, yazmadığın şeyleri yazmış gibi nasıl yansıtıyorsun anlamadım yani ben okumadım, şuraya quote'layıp yazar mısın onu açıkladığın mesajı bamya[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Nouma'nın pozisyonu kırmızı kart deilse kemik kırmadan et koparmadan vermesinler o zmn bence o kırmızı kartı ne gerek var.. gençlere tebrikler.. mükemmel bir maçtı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Nukem abartmışın cidden. Noumanın hareketi kırmızı kart + 3 maç ceza en az... 2 sinirli forvetle olmuyor bu iş...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Evet ismete para vermisler, 3 kulvarda yaristigi halde acik ara lider olan Besiktas'in yukunu azaltip lige daha da kendini vermesini saglamak icin. Abuk subuk konusmanin da bir siniri var yani, hic mi dusunmezsiniz bir laftan once..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Nukem bence Nouma o pozısyonda dokunmadı bıle,hatta Ahmed Hassan'a gostermelıydı dıymı kırmızı,hakem resmen taraf tuttu valla, hatta dıkkat ettım genclerın 4 golude ofsidemıs, sızın verılmeyen 3 tane penaltınız var,ılhan baya bır dusuruldu cunku,hatta o hareketlerden sonra dırek kırmızı vermelıydı ılhana dokunana[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 lol heralde ortamı yumuşatayım diye espri yapıyorsun nukem[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: Mephisto_, 05 Mart 2003 22:32 tarihinde demiş ki: lol ya, yazmadığın şeyleri yazmış gibi nasıl yansıtıyorsun anlamadım yani ben okumadım, şuraya quote'layıp yazar mısın onu açıkladığın mesajı bamya [/i] [/b] ben yazmiştim o mesaji kapatılan maçlarla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 BJK GİBİ HER TAKIM OYNASA ÜLKE PUANIMIZ NEREDEYDİ ALLAH BİLİR AMA İŞTE BÖYLE SİLİK TAKIMLAR rezil ettiği için bizi avrupada bu sene bize düştü herşey[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ya bırakın hakemi makemi süper mactı iste en azından artık 1 ayda 11 mac yerine 9 mac yapcaz büyük ihtimal trabzonda 2 veya 3 puan bırakcaz ondan sonra zaten sakatlar iyilescek olay bitcek eah[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 abi olur mu ya.... Neden böyle oldu,defans bloğu neden çöktü? Son 3 maçtır defans bloğu çok kötü oynuyor... Lazio karşısında böyle oynarsak,TEK KELİMEYLE ŞAPA OTURURUZ![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 lol yai duronun ali güneş'e yaptığından ne farkı var onun ya ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: Nukem_Verite, 05 Mart 2003 22:34 tarihinde demiş ki: İsmet olayı geyik be oğlum. Ama o pozisyon dünyanın hiçbir yerinde kırmızı kart değil açın çok merak ediyosanız Ea Sport'u bu maç ayarında geçen avrupa maçlarına bakın. O Pozisyona kırmızı kart vercek kadarda hassas bi haskemse dediğim gibi gençler hükmen yenilir. Bu kadar yani sarıdır o pozisyon ötesi yok hı hı[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Bu sene bir iki belli. Şampiyonluk yarışı Gençlerbirliği ile Beşiktaş arasında geçecek, kalanı hava civa...[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 lazio gençlerin bu oyunun yarısı kadar bile oyniyamaz o ayrı konu ama gençlerin defansı berbattı bu maç[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: RamsesII, 05 Mart 2003 22:35 tarihinde demiş ki: abi olur mu ya.... Neden böyle oldu,defans bloğu neden çöktü? Son 3 maçtır defans bloğu çok kötü oynuyor... Lazio karşısında böyle oynarsak,TEK KELİMEYLE ŞAPA OTURURUZ![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger defans blogu cökmedi artık cok hücüma cıkmaya basladı besiktas bunun yanında iasta ibo birsürü eksik var bi de cordoba formsuz. macın ilk yarısı neydi ya soldan her top dan dun dagıttı okan luce 2-0dan sonra tolgayı aldı ahmeti savunmaya serdarı sola cekti de düzeldi keske ibo olsaydı su macta[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar