Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: synorin üye [şikayet et] § 04 Ekim 2007, Perşembe - 19:02 [ özel msj ] cons defol git konumdan...boş boş konuşma DOSTUM GÖZDE DÜZER YERİNE AHMET ÇAKARI TAVSİYE EDEYİM BEN SANA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Ahmet değil de Dyna çakar ama takoz oldugundan top kaleye degil yörünge dısına gider var. Bende bunu tavsiye edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ...and then there was silence... :) Konuya dönersek şimdi sen konserde gördüğün müzisyenin msn'ini mi soruyousn burdan aşık oldun da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 msn'i felan olmaz o tip insanların. telefonla felan ulaşabilirsin ancak. menejeri varsa onu bulman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 sağolun beyler ulaştım sonunda bu arada aşk fln yok ya ne adamsınız:) küçük bi hayranlık sadece:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 GÖZDE YÖNETİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 şeyi merak ediyorum ben. Böyle Punk/Rocker gibi kişilerin Emre Aydın gibi kişilerle ne işi var? Hani ne biliyim solo takılsın kız, sadece tek kişiyle de gayet güzel şarkılar yapılabilinir. Gerçi eskiden başka gruplarda da yer almış herhalde ama çabuk dağılmış onlar. http://www.muratakcay.com/fotogaleri/fotograflar/2331.jpg Güzel de bir kıza benziyor sanki. Ya da giysisi hoşuma gitti, bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bone emre aydın eskiden solo takılmıyordu.. Alternative / Indie'ye yakın diyebileceğim bir müzik türü yapıyordu... birlikte takılmalarının sebebi basit: aynı prodüksiyon şirketine bağlılar... haliyle de organizasyonları prodüktör ayarlar, onlar da uyarlar... bu arada kendisiyle yanyana geldim ben 1.75'im, bu kızın boyu maksimum (abartısız) 1.50.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ne güzel.. varmı telefonu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bone said: msn'i felan olmaz o tip insanların. telefonla felan ulaşabilirsin ancak. menejeri varsa onu bulman gerek. Ne demek bu tip insanların abi.. Bu kızın eski grubu [http://sodapop.garaj.org/] sana bir şey ifade etmiyor belki de bu grup 4 senedir falan taksimde hayrına konser veriyordu (yol + bedava içki vs.) senin benim gibi normal biri.. şimdi ne kadar kazandığını bilmiyorum ama konser başına 500 ytl gibi bir rakkama denk geliyordur aldığı para.. hani bilmesek sana inanıcaz... not: öyle müzik geçmişi olan bir insan da değil bu kız, hani aşmış yeteneği falan da yok Bilgi Univ. - Edebiyat mezunu... var yani msn'i falan yazmana gerek yok bone dakikasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bone said: şeyi merak ediyorum ben. Böyle Punk/Rocker gibi kişilerin Emre Aydın gibi kişilerle ne işi var? Hani ne biliyim solo takılsın kız, sadece tek kişiyle de gayet güzel şarkılar yapılabilinir. Gerçi eskiden başka gruplarda da yer almış herhalde ama çabuk dağılmış onlar. Öncelikle,şöyle işi oluyo Emre Aydın ile. Ünlü ve isim yapmış birine çalıyo.Buda demek oluyoki daha çok para,daha çok ismini piyasada duyurma vesaire.Bunun yanında elbette belki kendine göre uyuştuğu başka fikirleri yada tarzıda olabilir emre aydın ile. Türkiye'de baba rock gruplar yada isimler dışında,rock müzikten doğru düzgün para kazanan adam yok.Ya sınırsız içki,yada taş çatlasın 50-60 milyon bişey alınıyodur.Bunun üstüne gidip 2 sıfırlı paralara çalmak ve biraz daha isim yapmak herkesin işine gelirdi sanırım. Çaldığı enstürmanla solo parça yazıp takılması oldukça zor :) neticede,bir altyapı enstürmanı ve çok hakim olup sıradışı bikaç bişeyler yapmadıkça,tek başına bass gitarla şarkı yapması oldukça bi anlamsız olur.Yapanlar yok demiyorum,çok iyi iş yapanlarda var ama bu kızın tarzı biraz elvermiyo sanki bu duruma :) Birde tek başına yaptığı o müziği nerde nasıl kime dinletecek?Yani kalkıp albüm yapsa,sanmıyorum ben satacağını.Tek başına çalsa,konserdemi çalacak yada barda falanmı :) Biraz komik olmuş sanki bu öneri bence. kertenkel said: senin benim gibi normal biri.. şimdi ne kadar kazandığını bilmiyorum ama konser başına 500 ytl gibi bir rakkama denk geliyordur aldığı para.. Hepimiz gibi normal biri,bi çok ismin msn adresi var,özellikle pop dünyası dahil :D Maximum 400-500 arası alıyolardır muhtemelen.Elbet işin en ama en güzel kısmı,olayın içine rodi'nin dahil olması,bilmiyorum eğer çağırıyolarsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 said: msn'i felan olmaz o tip insanların. bir hollywood klasiği; KİM DEĞİL NE? RINRINRINRIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 çok merak ettim neyini beğendin bu kızın?çalışı tipi vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kertenkel said: Bone said: msn'i felan olmaz o tip insanların. telefonla felan ulaşabilirsin ancak. menejeri varsa onu bulman gerek. Ne demek bu tip insanların abi.. Bu kızın eski grubu [http://sodapop.garaj.org/] sana bir şey ifade etmiyor belki de bu grup 4 senedir falan taksimde hayrına konser veriyordu (yol + bedava içki vs.) senin benim gibi normal biri.. şimdi ne kadar kazandığını bilmiyorum ama konser başına 500 ytl gibi bir rakkama denk geliyordur aldığı para.. hani bilmesek sana inanıcaz... not: öyle müzik geçmişi olan bir insan da değil bu kız, hani aşmış yeteneği falan da yok Bilgi Univ. - Edebiyat mezunu... var yani msn'i falan yazmana gerek yok bone dakikasında.. neden birden hiddetlendin onu anlamış değilim, sanki annene küfrettim de savunmaya geçmişsin. öyle bir tavır takınmışsın resmen. "ne demek bu tip insanların" bu tip insanlar işte. barlarda felan çıkan şarkı söyleyen, konsere giden kişiler hatta ünlü olmuş kişiler. "bu tip kişiler" oturup msn'le mi uğraşsın? şahsen ünlü olsam, çalışmaktan msn'e vakit kalacağını hiç sanmıyorum. çok fazla kişiyle irtibat halinde olamayacağım için de araya menejer felan sokardım. ha, "bu tip kişiler"in msn'le çok haşır neşir olacağını düşünüyorsan, bana da demir demirkan'ın msn'ini bulsana, akşamları oturup çetleşeyim adamla :D hani neyi bilmesek bana inanıcanız, o daha da tuhaf olmuş. hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi onlar da insan onlar da haberleşiyor çok saçma dediğin yani demir demirkan ın da msni vardır merak etme dediğin şey mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 its all right then see you tomorrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Bone said: "ne demek bu tip insanların" bu tip insanlar işte. barlarda felan çıkan şarkı söyleyen, konsere giden kişiler hatta ünlü olmuş kişiler. "bu tip kişiler" oturup msn'le mi uğraşsın? şahsen ünlü olsam, çalışmaktan msn'e vakit kalacağını hiç sanmıyorum. çok fazla kişiyle irtibat halinde olamayacağım için de araya menejer felan sokardım. Okadarda aşırı yoğun olmuyo bu insanlar yau.Abartma :) Bende konseriydi barıydı gidiyorum haftada fix çaldığım yerler var.Hatta bazen uyuduğum vakit sabah 6-7'yi buluyo ama yinede herşeye bol bol vakit oluyo.Ünlü dediğin,popüler kültürün sürekli gözleri üstünde olan insanlar bu dediğin şekilde yaşıyo genelde.Atıyorum demet akalın.Ama demet akalından çok klavyecisinin işi daha yoğun aslında.Çokta irtibatta adam,ama çıkıp eğlenmeye gezmeye,msn'e girmeye vakit buluyo yani. Hiç bi farkları yok bizden,hatta müzik işinde biraz daha rahat oluyosun ehuh :) tarihlerin belirli oluyo genelde,işlerininde neyi nezaman yapacağın belirlenmiş oluyo.Bunların dışındaki vakitlerde ne yaparsam yap.Heleki gözde'nin ben menejerlik kadar yoğun falan olduğunu hiç sanmıyorum. Buarada arkadaşlarım demir demirkanlaa çalıyodu biara,alabilirsem alıyım senin için msn'ini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar