Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözde Düzer

synorin

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
şeyi merak ediyorum ben. Böyle Punk/Rocker gibi kişilerin Emre Aydın gibi kişilerle ne işi var?

Hani ne biliyim solo takılsın kız, sadece tek kişiyle de gayet güzel şarkılar yapılabilinir.
Gerçi eskiden başka gruplarda da yer almış herhalde ama çabuk dağılmış onlar.

http://www.muratakcay.com/fotogaleri/fotograflar/2331.jpg
Güzel de bir kıza benziyor sanki. Ya da giysisi hoşuma gitti, bilemiycem.
Sosyal ağlarda paylaş

bone

emre aydın eskiden solo takılmıyordu..
Alternative / Indie'ye yakın diyebileceğim bir müzik türü yapıyordu...

birlikte takılmalarının sebebi basit:
aynı prodüksiyon şirketine bağlılar... haliyle de organizasyonları prodüktör ayarlar, onlar da uyarlar...

bu arada kendisiyle yanyana geldim ben 1.75'im, bu kızın boyu maksimum (abartısız) 1.50..
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
msn'i felan olmaz o tip insanların.
telefonla felan ulaşabilirsin ancak.
menejeri varsa onu bulman gerek.

Ne demek bu tip insanların abi..

Bu kızın eski grubu [http://sodapop.garaj.org/]

sana bir şey ifade etmiyor belki de bu grup 4 senedir falan taksimde hayrına konser veriyordu (yol + bedava içki vs.)

senin benim gibi normal biri.. şimdi ne kadar kazandığını bilmiyorum ama konser başına 500 ytl gibi bir rakkama denk geliyordur aldığı para..

hani bilmesek sana inanıcaz...

not: öyle müzik geçmişi olan bir insan da değil bu kız, hani aşmış yeteneği falan da yok Bilgi Univ. - Edebiyat mezunu... var yani msn'i falan yazmana gerek yok bone dakikasında..
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
şeyi merak ediyorum ben. Böyle Punk/Rocker gibi kişilerin Emre Aydın gibi kişilerle ne işi var?

Hani ne biliyim solo takılsın kız, sadece tek kişiyle de gayet güzel şarkılar yapılabilinir.
Gerçi eskiden başka gruplarda da yer almış herhalde ama çabuk dağılmış onlar.

Öncelikle,şöyle işi oluyo Emre Aydın ile.
Ünlü ve isim yapmış birine çalıyo.Buda demek oluyoki daha çok para,daha çok ismini piyasada duyurma vesaire.Bunun yanında elbette belki kendine göre uyuştuğu başka fikirleri yada tarzıda olabilir emre aydın ile.

Türkiye'de baba rock gruplar yada isimler dışında,rock müzikten doğru düzgün para kazanan adam yok.Ya sınırsız içki,yada taş çatlasın 50-60 milyon bişey alınıyodur.Bunun üstüne gidip 2 sıfırlı paralara çalmak ve biraz daha isim yapmak herkesin işine gelirdi sanırım.

Çaldığı enstürmanla solo parça yazıp takılması oldukça zor :) neticede,bir altyapı enstürmanı ve çok hakim olup sıradışı bikaç bişeyler yapmadıkça,tek başına bass gitarla şarkı yapması oldukça bi anlamsız olur.Yapanlar yok demiyorum,çok iyi iş yapanlarda var ama bu kızın tarzı biraz elvermiyo sanki bu duruma :) Birde tek başına yaptığı o müziği nerde nasıl kime dinletecek?Yani kalkıp albüm yapsa,sanmıyorum ben satacağını.Tek başına çalsa,konserdemi çalacak yada barda falanmı :) Biraz komik olmuş sanki bu öneri bence.

kertenkel said:

senin benim gibi normal biri.. şimdi ne kadar kazandığını bilmiyorum ama konser başına 500 ytl gibi bir rakkama denk geliyordur aldığı para..

Hepimiz gibi normal biri,bi çok ismin msn adresi var,özellikle pop dünyası dahil :D Maximum 400-500 arası alıyolardır muhtemelen.Elbet işin en ama en güzel kısmı,olayın içine rodi'nin dahil olması,bilmiyorum eğer çağırıyolarsa tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:
Bone said:
msn'i felan olmaz o tip insanların.
telefonla felan ulaşabilirsin ancak.
menejeri varsa onu bulman gerek.

Ne demek bu tip insanların abi..

Bu kızın eski grubu [http://sodapop.garaj.org/]

sana bir şey ifade etmiyor belki de bu grup 4 senedir falan taksimde hayrına konser veriyordu (yol + bedava içki vs.)

hani bilmesek sana inanıcaz...

not: öyle müzik geçmişi olan bir insan da değil bu kız, hani aşmış yeteneği falan da yok Bilgi Univ. - Edebiyat mezunu... var yani msn'i falan yazmana gerek yok bone dakikasında..

neden birden hiddetlendin onu anlamış değilim,
sanki annene küfrettim de savunmaya geçmişsin.
öyle bir tavır takınmışsın resmen.

"ne demek bu tip insanların"
bu tip insanlar işte.
barlarda felan çıkan şarkı söyleyen, konsere giden kişiler
hatta ünlü olmuş kişiler.

"bu tip kişiler" oturup msn'le mi uğraşsın?
şahsen ünlü olsam, çalışmaktan msn'e vakit kalacağını hiç sanmıyorum.
çok fazla kişiyle irtibat halinde olamayacağım için de araya menejer felan sokardım.

ha, "bu tip kişiler"in msn'le çok haşır neşir olacağını düşünüyorsan, bana da demir demirkan'ın msn'ini bulsana, akşamları oturup çetleşeyim adamla :D

hani neyi bilmesek bana inanıcanız, o daha da tuhaf olmuş.

hahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

"ne demek bu tip insanların"
bu tip insanlar işte.
barlarda felan çıkan şarkı söyleyen, konsere giden kişiler
hatta ünlü olmuş kişiler.

"bu tip kişiler" oturup msn'le mi uğraşsın?
şahsen ünlü olsam, çalışmaktan msn'e vakit kalacağını hiç sanmıyorum.
çok fazla kişiyle irtibat halinde olamayacağım için de araya menejer felan sokardım.

Okadarda aşırı yoğun olmuyo bu insanlar yau.Abartma :) Bende konseriydi barıydı gidiyorum haftada fix çaldığım yerler var.Hatta bazen uyuduğum vakit sabah 6-7'yi buluyo ama yinede herşeye bol bol vakit oluyo.Ünlü dediğin,popüler kültürün sürekli gözleri üstünde olan insanlar bu dediğin şekilde yaşıyo genelde.Atıyorum demet akalın.Ama demet akalından çok klavyecisinin işi daha yoğun aslında.Çokta irtibatta adam,ama çıkıp eğlenmeye gezmeye,msn'e girmeye vakit buluyo yani.
Hiç bi farkları yok bizden,hatta müzik işinde biraz daha rahat oluyosun ehuh :) tarihlerin belirli oluyo genelde,işlerininde neyi nezaman yapacağın belirlenmiş oluyo.Bunların dışındaki vakitlerde ne yaparsam yap.Heleki gözde'nin ben menejerlik kadar yoğun falan olduğunu hiç sanmıyorum.
Buarada arkadaşlarım demir demirkanlaa çalıyodu biara,alabilirsem alıyım senin için msn'ini :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...