Wayne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 http://img337.imageshack.us/my.php?image=illidanwpsjp5.jpg lol adam 1 saat önce falan off handi almıs ve seti tamamlamıs deli duruor bide ud rog olunca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bizim serverda legendry show yapan roguelar var. adam canı sıkılıyor thunderfury ve az. yapıor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 oha o kalabalık ne la. lol bu arada hi goat ftw. eğer bu bizim hi goat sa. zamanında burning legion, grim batol ve vek'nilash da aynı serverdaydım sonra bunlar nereye migrate ettiler emin değilim. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 01:57 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 karizma görünüyo falan demişsin de ss te bişe görünmüyo hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 karizma bi anını yakalar çekeriz orgrimmarda zaten artık paso şov yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bende olsa ben de sov yapardım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 geffen o hi goat bu hi goat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 beyler millet adamın icindne cıkmadıgı icin tam yakalayamadım bi ara tepeye cıkmıstı ama tam böle 2 silahı elinde duruodu ondada kacırdım hemen atladı serefsiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 evet o hi goat bu hi goat razcal doomkin oynuyo felan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 o0 bir an dedim ne zaman Illidan kesti benim keçiler :p Eksi karakterimi sattığım elemanı bi bulsam, alacam magemi geri, herif cevap vermio ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yeni aç hay got zaten geri çağırıyodu sizi bilmiyorum sana söylediler mi medique felan bıraktılar onları soruyolardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Çağırdılar tabi, daha birleşme olmadan. Hatta Cerill, git herife sattığın accountu geri çal diodu :p Ama yok abi, yeni karakter kasmasına kasarız, sorun değil de, evleniyorum 18 güne, hardcore raid muhabbetine giremem - girmem, ayıp olur kızcağıza :) Zaten dürüst olmak gerekirse, Vashj kestiler ama çok daha fazla ileri gidebileceklerini sanmıyorum, takılmaya başladıkları anda sinirleri bozulur, ne yaptıklarını bilmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 kaelthas i da kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: hardcore raid muhabbetine giremem - girmem, ayıp olur kızcağıza :) xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 satsa o karakteri, kaça satar acaba ? [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 12:31 tarihinde, Exceed tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Komik olduğunu mu sanıyorsun SoulCube? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Kalabalık server gerçekten. Sporregar da böyle yer görmedim. BG toplanma yerinde ancak böyle görülüyor. O da bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 kalabalık dediğim medium server :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 en iyi night elfte duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 off süper be. ben de istirem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yok artık, aman allam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Rüyamda bile göremeyeceğim silahlar ne diyim allah sahibine bağışlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Çok iyimiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 adamda 1900 ap 275 hit 28 crit rating var vaşş anasını vurur lan o char :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar