Alcadras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Lex ve bana tokasını bağışlayabilecek kız arıyoruz. Ankara'dan olması tercihimizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 evet çok mühüm saçlarımız burnumuzu kaşındırıyor ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 kız değilim ama toka bağışlarım hatta toka bağışlamak için kız olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 merkezden reale sırf toka bakmak için gittik. yetmez mi bu kızlar? bu kadar düştük işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 çok ezildik .. utandık .. tekin acara bile girdik utanmadan.. ühühühüüh rezil olduk rezil olmaz olsun.. böyle güç böyle elzem kader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bi toka gördük vitrinde. pahalıydı ama olsun. alamasak da, bizim baktığımız, bizim sahp olmayı istediğimiz bir tokamız vardı artık. o günden sonra karar verdik. her gün reale inip bakıyoduk o vitrine. sonra kaybolmuştu. hain kızın biri almıştı. *benden sonraki devam ettirsin. asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ve bir kaç gün sonra satamayıp geri getirmişti. yoksa o kız.. yoksa o kız.. bir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 taştı..gördüğüm anda tokamı geyi ver pij die bağırdım ve o günden beri tokasızım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ve öyle bağırırken çevremde bir yığın bayan kişi olduğu için aynı zamanda abazayım. hala... tokasızım... emo olmamam için bir sebep göremedim ve.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 gece 12 ye geliyordu saat. kız ankuvadan çıktı. kampüs yollarında izini kaybettirdi. ilerde gözüme bir şey ilişti. evet, bu tokaydı. ama geri götürmem gerekiyordu. kampüsteki bütün kızların kafasında tek tek denemeliydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 olm yemezler. kızdan tokaymış. hade hadeeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 2. el olsa da olur yeterki toka olsun ühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Lex allah cezanı versin koskoca yerde bi tuhafiye bulamadın mı istersen gönderem kargo ile söle adres :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ben hepinize her çeşit toka vericem tamam yeter ki dalga geçmeyin laraken ve lexe de böyle ima yaparım kediler yesin sizi arılar soksun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Don lastiği ile bağlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 oldu cnm sen ne ile bağlıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Ben uhu ile yapıştırıyorum saçlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 paket lastiği var olmadı bizzat denenmiştir, başarılı bir üründür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ağlıyorum her gece tokasızlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 kalem sokun,kızlar nası beceriyo arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 abi ben aldım acık adresi gönderecem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Aynen kalem verek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 önce sacınızı tutuosunuz ve kıvırmaya baslıyosunuz sonra diker gibi bi içeriden bi dışarıdan geciriyosunuz.. bu kadr kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 kalem takmak sanattir her insan beceremez once yeterlilik seviyesinde bir sac alinir arkada üç bes defa dondurulur sonra yukari kalkik bi şekilde kafaya yapiştirilir sonra kalem once sacin kafaya bagli kismindan sonra topladigin kismindan sonra yenden kafa deri kismisindan gecirilir. anlatamadim biliyorum ama aynen suan oyle sacim, duruyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar