Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 İstediğin yere istediğin duyuru da bulunmakta hakkın var. Samast doğru yaptı yanlış yaptı demiyorum. Bir insanın öldürülmesi elbet doğru değil ama benim konuma bakarsan zaten böyle birşey demedim. Peki ben sana sorayım Dinkin yazıları ve yaptıklarını haklı buluyor muydun? Ölümünden 23 dakika sonra ellerinde nerden bulunduğu bilinmeyen koca pankartlı grubun hepimiz Dinkiz yazısıyla NASIL toplandığını biliyor musun? Biit tane yaptı kelimesini yazmayı unutmuşum. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 19:56 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Apache Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 nasıl yani ogün samast'ın,hrant dink'i öldürmesini haklı buluyorsun öylemi?
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Doğru yaptı yanlış yaptı diyeceğime son yaptı kısmını yazmamışım. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 19:57 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Samastı savunan yok Dink kimmiş neler yapıyormuş bilmeden etmeden ayy yazık zavallı ermeni katledildi hepmiz ermeniyiz sçs ermenistan demenin saçma olduğunu söylüyor insanlar.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Apache peki sen Dinkin yazılarını dediklerini doğru buluyor musun? Hayır anlamadığım neyi savunuyorsun burda? Samastın cinayetini savunan yok sen neyi savunuyorsun? [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 19:58 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Apache Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 arkadaşlar söylemek zorundayım aranızda ruh hastaları var.ciddi anlamda büyük problemler teşkil ediyorsunuz toplum için.birinin fikirler yüzünden öldürülmesini savunacak kadar barbarlaşmışsınız. ben daha fazla yazmak istemiyorum bu kafaya bir şey.hepimiz ermeniyiz mevzusuna bende karşıyım ama bu kadar sert bir şekilde olaya girişmenin beyninizde ne kadar şiddetli ve düşmanca düşünceler geçtiğini tahmin edebiliyorum. nasıl bir ortam oldu patide böyle.alenen ırkçılık var ben absolut'un banlanmsını talep ediyorum.resmen öldürülmesi lazımdı diye söyledi. siyaset yasak zaten deşmek istemiyorum bu konuyu. son olarak konuyu tii ye alan hoş bir imaj.insan olmayınca napiim vatani jnm. [spo][/spo] [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 20:08 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Abi delirseniz de kullanmayın şu kelimeleri ya. Sonra neden yasaklandı oluyo. Kullanmayın, adam gibi tartışın, tadını kaçırmayın. Ayrıca fikirleri ne olursa olsun, dini, dili, ırkı ne olursa olsun bir insanın öldürülmesini haklı çıkarmaz..
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: nasıl bir ortam oldu patide böyle.alenen ırkçılık var
Apache Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ayrıca tsk nın sitesinden Atatürk alıntıları; said: Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız. Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir. Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur. Bir dinin tabiî olması için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır. Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir. Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar. Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır. Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. Medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir. Biz dünya medeniyeti ailesi içinde bulunuyoruz. Medeniyetin bütün icaplarını tatbik edeceğiz. Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz. Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Apache Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 sam aynı teraneyi kaç milyon kez söyleyeceksin.orada anlatmak istediklerimin hitler ve nazi almanyası sempatizanlığı olmadığını,bazı yanlış anlaşılabilecek konular olduğunu biliyorsun. amaç polemik. liboşuyla,ırkçısı ele ele :) neyse siyaset yok devamı gelirse mesaj atmıyorum.
Apache Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 sam dün kagida erotik birseyler karaladim.yollayayim mi mail adresine? arkadas olmaya calisiyorum , seviyorsun sen oyle seyleri. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 20:13 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Apache hala yukardaki soru mu cevaplamadın. Biri ile tartışırken lütfen karşı tarafın yazdıklarını okuyup ondan sonra fikirlerini yaz. Yanılmıyorsam sayfanın başında ki editlediğim daha doğrusu 1 adet " yaptı " kelimesini eklediğimi farketmediğinden hala samastı mı savunuyorsun konusundasın.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: kaç milyon kez söyleyeceksin nazi sempatizanı, yahudi soykırımı inkarcısından "ırkçı" hakaretleri görmeye devam ettikçe.
Apache Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ikiside umurumda degil sahsen.biseyler yapmislarsa bile birisi su anda topragin altinda curuyor,oburu hapishanede curuyor. burada beynini curutenlere,dusmanliga kizdim ben ama siyaset yok iste naparsin.
Apache Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 sam cok gerilmissin. seninle yeni cektigim sevisen cizgi filmlerimi paylasmak istiyorum.
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 hentai desene. edit: Benle de paylaşır mısın? [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 20:18 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ]
Apache Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 hentai deyince kızıyor.hatta oyle kiziyorki gecen ay siyaset tartisirken kaynak olarak hentai sitelerinin linkini veriyordu sam. bu aralar sakin pek link paylasmiyor.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Açıkcası ülkeme, toprak birliğime göz dikenlere düşman olmam kadar normal bişi yok. Ama gidipte adamı vurmam vuranıda SAVUNMAM. Ama çıkıp biri de Dinki savunursa (yaptıkları ve yazdıkları hakkında) birşey yazmadan duramam. Adam ülkeme, milletime laf edeceki iftira atacak ama öldürülünce kahraman olacak, kusura bakma yapamam.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ahmedinejad'a yolla sen onları, belki sonraki soykırımı kutlama konferansına davet eder seni.
Apache Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ahmed latin sevio. hani cocuk gibi karakterler,o sekilmi hosuna gidiyor sam in anlamak guc.keyif bu sonucta wow oynarken onunla yasio gibi oluyorsun.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 tabii insanları ırkçılıkla suçlarken ırkçılığının belgesi ortaya serilen kim olsa hangi dala tutunacağını şaşırır, hak veriyorum.
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ben Brutii'yim lan. Edit: Rome Total War gibi olmayalım da ehe [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 20:51 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar