sir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 arkadaşlar, bu bir devrim. [spo]http://gizmodo.com/gadgets/digital-downloads/radiohead-offers-new-album-for-whatever-you-want-to-pay-305566.php[/spo] [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 19:50 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 What's the big deal? Well, first of all, it'll be released in a mere 9 days, catching everyone off guard (it was expected sometime next year) and keeping the tracks from leaking to the web. Secondly, you'll be able to download the album from their official site for any price you want to pay. Yes, it's pay what you want, including free. Really. gerçekten ilginç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 güzel mi albüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ha daha çıkmamış okay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 http://www.inrainbows.com burdan olacakmış dl olayı, tabi çıktıgından albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Oha çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Şarkıların bazılarını dinlemiştim resmen ölücez o hafta radiohead diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 hayır 250gb p2p falan mp3 arşivim var, buna gidip para ödeyeceğim. saygı duydum ulan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 adamlar amacına ulaşmış diyebiliriz o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ben de ödeyeceğim. Collector's hedeyi bile alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Çok acayip cidden. Helal olsun radyokafaya. Pek sevmesem de büyük saygı duydum bu hareketlerinden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 internet sitesinden download için pre-order yapmanızı öneririm. ana sayfaya ulaşınca yönleniyorsunuz zaten; sonra e-mailinize aktivasyon kodu ve download syfasının linki falan geliyor. Radioead. Allahım sana geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ya daha düşmedi demi nete bu albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 düşmek ? adamlar beleşe indir istersen diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 LOL hakkaten Llama sen kavrayamamışsın olayı. Ben de para vericem valla, helal olsun adamlara. said: Oh, did I mention they're doing this without a record label? Yes, that sound you just heard was the music industry collectively crapping its pants. lol bu da süper. [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 16:57 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 okumadım kavramadımda o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bu heyecana dayanamayacağım sanırım, albüm linki geldi e-mailden; sağlam server falan da kurmuşlar, 5-6 dakikada indi. Heyecanlıyım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 üfff benim niye yavaş geliyo yaa :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 200kb ile çektim valla ben =) 2. dinlemenin ardından ilk izlenimi yazayım, amnesiacı sevmemiş, radiohead'in elektronik şeylere falan kaymasını pek de istememiş bir insan olarak söylüyorum; bu sefer olmuş arada vasat parçalar da var, çok güzel parçalar da; ama açıkçası fırtınalar kopartacak bir mainstream parça bulamadım. Zaten mainstream parça olmasa da olur, dünyanın sonu değil ama bu da bir ekstra bilgi. neyse, dinlemeye devam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 jigsaw muhteşem bir parça, muhteşem, repeat manyağı yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 vasat diye bişey yok. ağlıycam ya, o kadar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ben hic beenmedim albumu ama bilemiyorum yane ne eski albumlerin tadi wqar ne yenilerin bole garip bisi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Her Radiohead albümü dinledikçe güzelleşir, buna ise ilk dinlemeden çok iyi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bu arada nude diyorum... çok iy şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ben niye indiremedim ya:/pre order yapmıştım ama link falan gelmedi şimdi tekrar denediğimde you can only get 1 download ne iş ya [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 14:17 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar