sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Çok harika ve gaz şarkıları var. Çıkardığı albümün adı ise LOL. Saçma falan belki ama Mellan Oss Tvæ'yı dinlemeden ölmeyin bence,süper birşey. http://www.basshunter.se [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 19:10 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 dota song'cuyuz. :) bide anna vardı. bot. meğer hatunmuş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Basshunterın sarkıları sacma oluyor fakat kliplerde oynuyan hatunlar saglam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 botenanna diye bi şarkısı vardı cidden iyiydi gazZ:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Güzel bence şarkılar. Ama sözler çok tekrarlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Adam isveçli, klipte bile her taraf taş gibi kız dolu ama hala DOTA oynuyo Mircde takılıyo.. bi sorun var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hastası oldum ben bu adamın. bi dota şarkısını biliyordum önceden, dur başka neleri varmış diye emuleden arattım, aratmaz olaydım günlerdir deli gibi dinliom. now you are gone diye yeni bir albümü var en az lol kadar güzel ve gaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 çok sağlam csci olduğunu duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar