Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 garanti kapsamında canım. bad sector yok diyorum taradım o yüzden diyorum, ayrıca baska hd ilede denedim makineyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 nazar degmistir, kursun doktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 oda mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 vpu recover'ı kapatıyımmı yanı anlamaıdm son bi haber var, driverı bastan yüklediğimde bi sefere mahsus olmak üzere acabiliyorum herhangi bişeyi ama sonra kaptınca yine normale dönüyoruz., ide after effects open gl hatası verdi ama calıştı yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ati ekran kartlarında VPU recovery yüzünden mavi ekran vakaları çok oluyor. birkaç driver çıkarmışlardı o işi çözmek için. VPU recoveryi kapatıp yeniden dene bi oyunu çalıştırmayı büyük ihtimalle mavi ekran yerine ATI nin uyarı ekranı gelir. Geri sayım filan yapar. Eğer böyle olursa daha iyi bir ekran kartı driveri bul. Bununla olmazsa eğer çift ram kullanıyorsan vede bu ramlar dual olarak çalışıyorsa chipset uyumsuzluğundan bu sorun olabilir. Ramler aynı marka bile olsa chipsetleri farklı olabilir buda dual çalıştıklarında senin yaşadığın sorunun aynısına sebep oluyor. Sonuç olarak çift ram takılıysa birini çıkartıp ramlerden öyle dene. Veya ramleri dual olarak değilde 1. ve 2. slotlara tak 1 ve 3 yerine. OEM bilgisayarda bu sorun çok oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ram sorunu benımde aklıma geldi , set olarak calışıyorlar, 1,3 diye takmadım ama teker teker ve başka bi ram'le denedim yine hata veriyordu bilgisayar vpu recovery kapattım ama mavi ekran verdi yine [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 16:53 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ses kartıyla alakalı olabilir onboardsa kullandığın uygulamalar oyun film vs ses içeriyosa ses kartı sorunlarında da aynı sorunla karşılaşabilirsin bios update yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Güç kaynağı yetersiz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 psu kaç w? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 440 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 gerçek 440 mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 cozdum, format attım bastayükledim herşeyi adam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Önceki kartın Nvidia mıydı yoksa ? Driver Cleaner ile temizlemeden yükleyince olur öyle vakalar. Birde 440w psu ile sınırda gidiyorsun. Watt değil ama amper olarak kartın istediğini uzun süre karşılayamazsa ilerde kartı bozma tehlikesi var. 2600'ün kutusunda kaç watt kaç amper isterim diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 karttan heralde o driverları falan çok problemli diye okudum atinin su an mavi ekranı yiyen tek kişi deilsin biraz nette araştır görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 oncekı kartıda atiydi, zaten harddiskte yenıydı ondan oluduğunu danmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar