Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yenı makine, yenı hata

Cuce

Öne çıkan mesajlar

vpu recover'ı kapatıyımmı yanı anlamaıdm

son bi haber var, driverı bastan yüklediğimde bi sefere mahsus olmak üzere acabiliyorum herhangi bişeyi ama sonra kaptınca yine normale dönüyoruz., ide after effects open gl hatası verdi ama calıştı yinede
Sosyal ağlarda paylaş

ati ekran kartlarında VPU recovery yüzünden mavi ekran vakaları çok oluyor. birkaç driver çıkarmışlardı o işi çözmek için.

VPU recoveryi kapatıp yeniden dene bi oyunu çalıştırmayı büyük ihtimalle mavi ekran yerine ATI nin uyarı ekranı gelir. Geri sayım filan yapar. Eğer böyle olursa daha iyi bir ekran kartı driveri bul.

Bununla olmazsa eğer çift ram kullanıyorsan vede bu ramlar dual olarak çalışıyorsa chipset uyumsuzluğundan bu sorun olabilir. Ramler aynı marka bile olsa chipsetleri farklı olabilir buda dual çalıştıklarında senin yaşadığın sorunun aynısına sebep oluyor. Sonuç olarak çift ram takılıysa birini çıkartıp ramlerden öyle dene. Veya ramleri dual olarak değilde 1. ve 2. slotlara tak 1 ve 3 yerine. OEM bilgisayarda bu sorun çok oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ram sorunu benımde aklıma geldi ,

set olarak calışıyorlar, 1,3 diye takmadım ama teker teker ve başka bi ram'le denedim yine hata veriyordu bilgisayar

vpu recovery kapattım ama mavi ekran verdi yine

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 16:53 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Önceki kartın Nvidia mıydı yoksa ? Driver Cleaner ile temizlemeden yükleyince olur öyle vakalar.

Birde 440w psu ile sınırda gidiyorsun. Watt değil ama amper olarak kartın istediğini uzun süre karşılayamazsa ilerde kartı bozma tehlikesi var. 2600'ün kutusunda kaç watt kaç amper isterim diyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...