BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ayrıca olay bitti benim için şuan. görüşmem aramam. sevgilisinden ayrılırsada hiç bodoslama "banada yapar bu bunu" diye düşünmem. adam akıllı sevgili ol ki adam akıllı muamele gör. 2. gün gördügün bi insana acındırma amaçlı hani suçluluk hissetsin amaçlı gidip "ben sana güveniyorum abi" diyecek kadar eziksen. sonuçlarına katlanıcaksın.üstüne gidip dövmediğime dua etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 nacizane yorumlarınız için saolunuz efem. kimsenin dediği birbirini tutmuyor yaş ortalaması yüksel olan yorumları tercih ettim ben. leytırz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 öpmeye calısmadan önce konusmayı deneseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 böyle durumlarda yapılacak tek şey var. bayanın aklını çelmek, manipüle etmek. benim de tasvip etmediğim bişi bu. nefr demiş ilk sayfada böyle bişi yapamazdım diye... ben de yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Güzelse ben giderim peşinden abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 abi kız inanılmaz çakal sana söylim GERİZEKALI mı senle o ortama giriyor ? Bal gibi de ne olacağını biliyordu ne "yanlış!" ı lan kimi kandırıyor? fersah fersah kaç bak daha ne oyunlar yapacak ruh hastası bu kız demiştin dersin. sonra akşam gelmesi de zaten filmi tamamlamış kim bilir kafasından neler geçiyor şeytan. Senin yaptığın da adamlığa sığmaz ya neyse sana güveniyorum diyece kadar salaksa her şey mübahtır anlayışın da iyiymiş yürü [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 15:05 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Bu karı-kız ayakları çok sarpa sarıyor be bazen. Bende muzdaribim delinin tekinden. Valla iyi yapmışsın hacı. Bildiğin pas vermiş hatun sana. Sonrada istemem ayakları yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 covanni, 15 dakika gördüğün bir insana güvenip arabanın anahtarını verir misin ? sevgilinde arabandan daha önemli olduguna göre bana niye emanet ediceksin ki ? bu "sana güveniyorum abi istediginiz kadar takılabilirsiniz" lafının anlamı 15 dakkada seni tanıdım insan sarrafıyım güveniyorum falan değil. bu lafın anlamı birebir "nolur nolmaz bilmiyorum benim hatun benden sogudu sana yazılabilir bi sakatlık yapma sakın" demek. anlaması çokda zor değil. zaten o tiple mutlu olsa benimle bu kadar yakınlaşamazdı, yani ben çocuğun elinden sevgilisini almiyorum. o salak zaten soğutmuş kendisinden ki biz bu kadar yakınlaşabildik. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 18:16 tarihinde, BaaL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ha bide , bi bara gitsen mesela bi hatunun yanına gittiğinde "sevgilin varmı?" diye sormazsın , sen yazılmaya girişirsin o sana hareketleriyle belli eder, belli etmiyosa sevgilisi yok / varsada sallamıyor mantıgıyla umursamazsın. benim için tam olarak böyle olmadı çocuğu görmemden kelli , yani kendimi sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermem mümkün değil tabiki ama. yani 2 gün önce konuyu açarken emin değildim , şimdi bi fikir oturdu kafama. yanlış değil bence :) sevgilisi varsa kendisi belli eder, hala asılıyosan tersler yada iyi bi sopa çektirir. umursamıyosa aa yanında lavuk var diye pısıp çekip gitmek gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yok bence yememelisinde ne gerek var yanı, ama merak ettimde sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 1 ay içinde seni arayıp ayrıldıgını ve senle görüşmek istediğini söyler. bence reddet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Hayır bence hemen eve davet et. (bkz: olaylar gelişir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 reddedersin bu sefer aşık falan olur daha beter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ne reddedicem ya manyak mıyım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: sevgilinde arabandan daha önemli olduguna göre yok artık daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 1 dk :S.. allaşkına 1 dk.. kız en son senn eve geldi sabah sabah seni uykundan uyandırdı, ben geldim heleloy yaptı, durum böle işte sen de üzülme dedi.. veeeeeee sen bu kızı kucağına aldıın gibi yatağa atıp 5 saat canını çıkartıp yürüyemicek hale getirip işim var yarın görüşürüz bys diyip yollamadın da evet rahatlamaya ihtiyacım vardı teşekkürler böle sölediin için vsvs diyip muhabbete devam ettin öle mi ? ---- o.O titre ve kendine gel pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 çarpık ilişkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Dragonmax'in kız konularındaki mesajları hep buram buram erotizm kokuyor, oruçluyken okuyamıyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 dragonmax haklı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 chaotic good oldugumdandır belkim, yada dengesiz oldugumdan, ama ne olursa olsun hangi sartlar altında olursa olsun, eger bi kızın "erkek arkadasım" diye hitap ettigi bir yakını varsa, gokyuzu basıma yıkılsa o kızla tehlikeli samimiyet kurmam, kuramam, cunku asırı yanlıs bulurum, basıma gelmesini de istemem kendine yapılmasını istemedigin seyi baskasına yapma en buyuk dusturumdur malesef. kız nekadar erkek arkadasından sogumus, senin yanında vakit geciriyo, koluna giriyo vs. olsun, asla böle bi yakınlasmaya gitmem, ustune de gidip sevgilisine sölerim, kızla birlikte olup 2sinide s.kip atmaktansa, cocuga solerim cocuk kızla napıcagına karar verir, kız bos kaldıktan sonra da amacıma göre yeniden gozden geciririm kızı, ama her halikarda hukukum olan bi insanın yakın bi zamanda, ciddi bi sekilde cıktıgı bi insanla ben cıkamam, ha adam 4 sene once 1 ay cıkmışsa dert degil bende cıkarım da, kız benim muhabbetim olan bi insandan 2 ay once ayrılmıs, 3 senelik iliskisini bitirmişse, benden uzak allaha yakın baal, cocuk ne demiş olursa olsun, kız naapmış olursa olsun bence bi kamyon adam toplayıp getirip dayak attırsa haksız degildir, benim fikrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: fede 01 Ekim 2007, Pazartesi - 04:56 tarihinde demis ki: iyi olmuş valla. sevgilisi güveniyorum filan dedikten sonrasını okumasaydım,güvenin boşa çıkar da görsün dicektim. afedersin ama senin ki de hanzolukmuş. yapıcaksan tam yapıcan yok yapmıcaksan hiç elleme. yaptıysan da üzülme artık. bitmiş geçmiş. aklımı okumuşsun resmen :) noktayı koymuş işte tam buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: Sintisyzer 03 Ekim 2007, Çarşamba - 23:49 tarihinde demis ki: chaotic good oldugumdandır belkim, yada dengesiz oldugumdan, ama ne olursa olsun hangi sartlar altında olursa olsun, eger bi kızın "erkek arkadasım" diye hitap ettigi bir yakını varsa, gokyuzu basıma yıkılsa o kızla tehlikeli samimiyet kurmam, kuramam, cunku asırı yanlıs bulurum, basıma gelmesini de istemem kendine yapılmasını istemedigin seyi baskasına yapma en buyuk dusturumdur malesef. kız nekadar erkek arkadasından sogumus, senin yanında vakit geciriyo, koluna giriyo vs. olsun, asla böle bi yakınlasmaya gitmem, ustune de gidip sevgilisine sölerim, kızla birlikte olup 2sinide s.kip atmaktansa, cocuga solerim cocuk kızla napıcagına karar verir, kız bos kaldıktan sonra da amacıma göre yeniden gozden geciririm kızı, ama her halikarda hukukum olan bi insanın yakın bi zamanda, ciddi bi sekilde cıktıgı bi insanla ben cıkamam, ha adam 4 sene once 1 ay cıkmışsa dert degil bende cıkarım da, kız benim muhabbetim olan bi insandan 2 ay once ayrılmıs, 3 senelik iliskisini bitirmişse, benden uzak allaha yakın baal, cocuk ne demiş olursa olsun, kız naapmış olursa olsun bence bi kamyon adam toplayıp getirip dayak attırsa haksız degildir, benim fikrim İyide bu anlattığı şekildeki kız,bunu baal ile yapmasa baal zktir çekse yarın birgün başka biriyle yapacaktı zaten büyük ihtimal.Belliki sevgilisini zaten gözden çıkarmış ve sıkılmış. Ayrıca bence yanlış falanda değildi kesinlikle,orda onu yapacak ortamı yaratan kıza herşey müstahaktır o saatten sonra.O kız zaten o gece o eve gelebiliyosa,sevgilisi dışında bi insanla buderece samimi ve yakın ve bol vakit geçiriyosa ve arada ciddi bi "arkadaş,dost" kavramı yoksa,o kızın zaten başka beklentileri(aşk sevgi sex vs) vardır.Yada farklı amaçları vardır. Kızın yaptığı bildiğin,"hii bu yanlış tribine giriyimde peşimden gelsin" olmuş bence.Bencede yaptığın biraz hanzoluk olmuş,yapıcaksan tam yap,yapmicaksan hiç elleme bari,genelde böyle muhabbetin sonu ya biz arkadaşız öyle kalalım'a,ya hiç görüşmemeye yada yatağa bağlanıyo çünkü. Ben olsaydım öpüşme esnasında,elimi tuttuğu an üste çıkardım,böylece gidemezdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 hmm , düşünemedim heralde o an ya bunları. dragonmax doğru söylemiş şimdi sonradan kafa basıyor. dur bakalım yarın öbür gün gelirse gene kapıyı çalıp sabah, bide öyle yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 yürüyemeyecek hale getir onu ! arkandayız ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Derailed diye bi film var biliyormusun (Yoldan Çıkanlar türkçesi) ben bu işin sonunu , iyi görmüyorum. (vurgulu cümle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar