EharD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Kamu personelinin still sakal bırakması yasak mı arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı ? Şayet still sakal yasaksa bıyık bırakmanın da yasak olması gerekmiyor mu? Sounuçta o da bi still...
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Still mitil değil toptan sakal bırakmak yasak.
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bunuda türkiyeye bağladın ya tebrik ediyorum
EharD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Ya arkadaşlar baştan soruyorum Top sakal , çizgi sakal , çenede sakal... bu ratz sakallardan bahsediyorum. Toptan sakal bırakmak elbet yasaktır...
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ufacık keçi sakalıyla bile giremedim.neden yasak falan diye soracak fikir asiliğine sahipsen özel kurumda çalışacaksın. kamunun kuralları belli,uymazsan uyarılırsın sonra disipline sevk edilirsin iflah olmayacağın anlaşılırsa kapı dışarı.
EharD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 @ Apache Kamu personeli misin ? öyleysen nerde ve ne konumda çalışıyosun? [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 20:02 tarihinde, EharD tarafından güncellenmiştir ]
daverc Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Her türlüsü yasak , ama amirin insiyatifine kalmış biraz, çalıştığın yere göre esneklikler olabiliyor, fazla göz önünde degilse karşımıyor bazısı.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ben orman adamı gibi giriyorum elimi kolumu sallayarak
EharD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Doruk sende kamu personelisin heralde ?
sir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 sabit sakal mı demek istedi acaba diye düşündüm bi süre
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 yasak olmasından çok uygulanması önemli. epey bi sakallı kamu çalışanı var benim gördüüm. demek ki karışılmayabiliyor.
ColdShadow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 askeri yerlerde bile bazen bazı esneklikler olabiliyor. örneğin 6 ay orduevinde kalmıştım ve bu 6 ayın son 1-2 ayında sakalla dolaşıyordum ki mazeret olarakta soran subaylara gidiciyim diyordum sürekli :P zaten öğrenci olarak kalıyorduk ondan azıcık uzun olunca bişi demiyorlardı :P ama rütbeliysen veya askersen hiç şansın yok :) kamu çalışanı olarak şansın askeriyeye göre daha fazla tabi. bence düzgün görünüyorsa sakal müdüründe esnek birisiyse karışmazlar pek ama işe girer girmez kimseye böyle bir esneklik sağlamazlar herhalde :)
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 29 saatlik sakalla orduevine alinmamisligim var -gomudanim giremessiniz -niye? -kirli sakalsiniz gomudanim -icerde tras olucam -alamam gomutanim emir var -nobetci subay nerde? onla konusucam geldi bakti nobetci subay (nobetci subay)-ulan vur dedik oldur anladiniz 1 gunluk sakal ya bu -ozru dielrim gomutanim -(NS)buyrun gecin beyefendi -tesekkur ederim *arabanin icine bakar* -fotograf makinasi var alamam iceri -nerden ciakrdiniz ya -arabanin icinde koltugun altinda -nerden gordunuz onu -XRay var eki eki -offfffffffffffffffffffffffffffff devam eder bu daha
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 herşeyi anlarımda (gunluk traş vs.) ordu evinde capriyle yemek niye yasaktır ..
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bazı şeylerin bazı kuralları vardır,sorgulanmaz genelde bunlar,haa diceksiniz niye efendim aklımız var kafamız çalışıyo mantıksız şeye mantıksız deriz,hyr işte bu böyle işlemez,kuralların çoğu zmn düzgün kılıfları vardır ve çoğu zmnda doğrudur kanımca.. sonuçta abidik gubidik sakalla 1 asker görmek istemem,yada saçma sapan kılıkta 1 memur görmek istemem.
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 hee valeron japonya arkadaşım bir kamu personelinin saçıyla sakalıyla giyimiyle ilgili kuralların turkiyeyele ne alakası var burası türkiye burda böyle diyince noluo.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA ÇALIŞAN PERSONELİN KILIK VE KIYAFETİNE DAİR YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararı : 16/7/1982-82/5105 Resmî Gazete : 25.10.1982/17849 Ana İlkeler ... Madde 5 .. b) Erkekler; Elbiseler temiz, düzgün, ütülü ve sade; ayakkabılar kapalı, temiz ve boyalı giyilir. Sandalet veya atkılı ayakkabı giyilmez. Bina içinde ve görev mahallinde baş daima açık bulundurulur. Kulak ortasından aşağıda favori bırakılmaz. Saçlar, kulağı kapatmayacak biçimde ve normal duruşta enseden gömlek yakasını aşmayacak şekilde uzatılabilir, temiz bakımlı ve taranmış olur. Hergün sakal tıraşı olunur ve sakal bırakılmaz. Bıyık tabiî olarak bırakılır, uzunluğu üst dudak boyunu geçemez, üstten alınmaz, yanlar üst dudak hizasında olur, alt uçları dudak hizasından kesilir. Kravat takılır, kravatı örtecek şekilde balıkçı yaka veya benzeri süveterler giyilmez. Hizmet gereğine uygun olarak verilmişse tek tip elbise giyilir.
Öne çıkan mesajlar