Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMO Efsanesi Richard Garriott Uzaya Gidiyor ¿¿

Deathblade

Öne çıkan mesajlar

Evet bende hali hazırda Tabula Rasa'nın çıkmasını beklerken bugün gazete gördüğüm bir haberle şok oldum . Ultima Online'ı yaratan şimdide aynı etkiyi Tabula Rasa ile yaratmasını beklediğim "Richard Garriott" uzaya turist olarak gitmeye hazırlanıyormuş . Yoksa bu yeni çıkacak oyundaki gerçekçiliği arttırabilmek için yapılacak bir deneyim mi ? Daha neler :)

http://www.milliyet.com.tr/2007/09/30/yasam/axyas02.html
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya reklam olayi degil bu zaten yetismez tabula rosa ya

richard garriot sorunlu bi adam texas daki evini discovery channel dan gorenler anlamsitir zaten

bide zaten bilmemkac yil once ruslardan aydaki bir uzay aracini satin almisti 300bin dolarmi ne verip
ayin ustunde kalmis bi arac yanliz dunyada filan degil yani hehe

yapar bole seyler pelerinini kapar cikar I claim this planet in the name of lort british diye fink atar tepede
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
richard garriott "mmo efsanesi" değildir, "bu kadar parayı uo'dan kazandı" da değildir

bildiğin (tabii hardcore uo oyuncuların çoğu duymamış olsa bile) ultima serisini yapan eleman bu. sadece uo değil.
gerçi ultimayı da, uo'yu da hiç sevemedim,
tabula rasa'ya da pek sıcak bakmıyorum, ama oyun sektöründe en adı geçen developerlardan biridir Richard Garriot.
hayvan gibi de parası vardır, aynen ultima oyunlarındaki gibi bir kalesi vardır, içinde tuzaklar, gizli geçitler olduğu söylenmektedir.
UO2 ve UX'i çıkartamadı gerçi, yazık oldu.

Eldarduil said:
Uzay gemisi patlamasında dönsün sağ salim geriye. yoksa adam akıllı online oyun yapan yok!

doğru, tek adam akıllı online oyun türk uo freeshardları zaten.
DAOC'tu, WOW'du, AO'ydu, EQ'ti hep kötü mmorpg'ler bunlar.
Online olarak da Starcraft'tı, Half-Life'tı, Quake'ti felan tam anlamıyla rezil hepsi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...