coaxem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Bazı topiclerde gordugum kadarı ile Turkiye'nin ilk Diablo2 Klanında olugunu iddia eden arkadaslara rastladım. Bu acıklamayı ondan yapmak durumunda kalıyorum.Turkiye'nin ilk Diablo2 klanı Secret Legion 'dur [SL] ve kendisi bir efsanedir.Su an sayfası acık bulunmasa da SL[hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 peki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 böyle threadler kavga çıkarır,önce pm'yi kullan sonra gidip adamın açıtığı thread'e cevap yaz,olmadı buraya gel yeni thread aç,ama böyle lak diye yeni thread açmanın anlamı yok,ayrıca ilk diablo klanı olunca nooluyo?madalyamı takıyolar?[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 26 October 2003 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 konu dışı'na neden açıldı bu başlıklar onu anlamadım bu bir, ikincisi bu başlık çok gereksiz diğerinde yazılacak mesaj iken, üçüncüsü de secret legion'da kymophobia isminde bir üyeniz var mıydı merak ettim?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar