ajmet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 harika bisi bu cihaz ciktimi acaba yada cikis tarihi felan bellimi bilen varmi? http://e3nin.nintendo.com/wii_fit.html [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 13:29 tarihinde, ajmet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ya o alet kafanın sağa sola gidişini nası algılıyo anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yapmis capon:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Hoba, hemen alayım kendime birtane wii fit :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 agirlik ve basinc degisimine gore sensoru var iste aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Çok sıkıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 allah allah oynadın mı ? :) edit: smiley koydum, laf sokuyormuş gibi gözükmeyelim :D [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 01:23 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Hayır izledim.. :) Edit: Smiley koydum laflaşıyormuşuz gibi görünmeyelim.. :) [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 01:25 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ben oynadım pek sarmadı acıkcası sıkıcı geldi edik::))) smiley koydum lapin gibi gözükmyeyim [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 01:27 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Ya aslına bakmak gerekirse bu aparat insanlara tam anlamıyla eğlence sunmak için tasarlanmış gözükmüyor. Yani bu aparatın sunumu insanlara spor amaçlı gibi geldi bana; ve buda bana sıkıcı geldi gereksiz bi nevi. Bunu kullanıp şınav çekmek yerine açarım müziğimi çalışırım evde çeşitli şekillerde, oyun konusunda ise bi zamandan sonra çok sıkıcı olmaya başlayacakmış gibi gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 sıkıcı olan sizsiniz. p.s : smiley mımayliy koymadım. çünkü ben çok odun bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 WiiFit i oynamış olan kardeşimizi tebrik ederim. Zaman Makinesine binip geleceğe gitti ve şu tarihte henüz çıkmamış olan WiiFit i deneyip skılmış. Bravo ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: kingpin, 01 Ekim 2007, Pazartesi - 01:23 tarihinde demis ki: allah allah oynadın mı? said: RabbiT, 01 Ekim 2007, Pazartesi - 01:24 tarihinde demis ki: Hayır izledim.. :) said: Empire, 21 Ekim 2007, Pazar - 11:17 tarihinde demis ki: WiiFit i oynamış olan kardeşimizi tebrik ederim. Zaman Makinesine binip geleceğe gitti ve şu tarihte henüz çıkmamış olan WiiFit i deneyip skılmış. Bravo ya :) ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ovçiye dedi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 http://www.play-asia.com/paOS-13-71-z3-49-en-70-2c81.html az kalmis geliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 alet kafaya yerleşen bişe olsa daha eelenceli olablrmş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Valla Wii'den inanilmaz keyif aliyorum. Bu çıkacak aletle spor vs. (yoga daha doorusu) yapılacak felammiş ancak bu sadece aletin yanında verilen pack. Oyun firmalari şimdiden bu aletle oynanıcak skate, snowboard ve dancing oyunlarının çalışmalarını başlatmışlar. Yani baya keyifli olacak bence. Elde wiimote + nunchuck altta bu alet neler yapariz bilemiyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bencede çok güzel atraksiyonlar olacak gibime geliyor. snowboard gibi birşey olursa taparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar