Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

a Fresh Start

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Ey EvE ahalisi

beni kiminiz hatırlar kiminiz hatırlamaz :) Son zamanlarda kabaran damarımla beraber Eve'e dönüyorum gibi gözüküyor..

Ama uzun süre yoktum.. Ne kadar uzun süre olmadığımı şöyle anlatayım :)

Curse Alliance en güçlü alliancetı
m0o konsepti vardı :)
POS'lar yeni gelmişti.
Capital ship diye bi kavram yoktu.
WTF is a rig?
BoB yeni kurulmuştu.

falan da filan da daha çok sayarım..

Ama şuanki amacım güzel böyle çekirdek bi pvp gang kadrosu bulmak.. O zamanki bütün pvp experience'ım şuanda tamamen sıfırlandı tabi yeni gelen 234234234 contentla.. O zamanlar gang/fleet/pirating her türlü savaşı yapmıştım ama herşey değişti tabi..

43 milyon sp
şuanda amarr gemileri ve silahları NE KADAR kötü olmasına rağmen geçmişte iyiydi.. o yüzden her türlü amarr gemisi kullanabiliyorum.. laser specialization var falan

Yaa görüyosunuz bi zamanlar bu forumun moderatörü olan kişilik ne durumlara düşüyor :) Bu arada yukardaki bütün sticky'ler COMPLETELY OUT OF DATE olmuş.. birinin buraya bakması lazım.

Hola!

-Zegna Mirage
Sosyal ağlarda paylaş

hoş bulduk :) yaw yazsanıza şöyle kim nerde napıyor şuan falan? Merak ettim.. en son girdiğimde milletin çoğu alliance'a falan girmişti .. şuanda pek fleet battle havam yok ya o laga girmek falan hiç açmıo beni..

Leila falan napıo haber var mı? Behran sen napıosun? Yazın bakem..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ben de oyunu yükledim bi trial account aldım bugun oynuorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Eve Online for Dummies gibi bir kaynak var mı? Başladım oyunun oynanışını kaptım kolayca tutorial saolsun. Betasında da 1 haftalıına oynayıp bırakmıştım öss yüzünden. görev yaptım 2-3 ama bu görevler sıkıcı ya. git oraya warp et ona kitlen öldür geri gel falan. Eğer cidden hoşuma giderse normal account açıcam çünkü. Fakat böle market a bakıyorum bir sürü item bilmemne, gemi parçaları gemilerin basic olarak nasıl çalıştıını ne gibi statları olduğunu falan öğrenmem gerekiyor. O fittingleri de çözmek istiyorum bi de nereye ne koyulur bilmiyorum mesela empty slot duruo orda ama oraya ne koymam gerekiyor nerden ne aricam bilmiyorum -.- Öle işte =)
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
ben de oyunu yükledim bi trial account aldım bugun oynuorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Eve Online for Dummies gibi bir kaynak var mı? Başladım oyunun oynanışını kaptım kolayca tutorial saolsun. Betasında da 1 haftalıına oynayıp bırakmıştım öss yüzünden. görev yaptım 2-3 ama bu görevler sıkıcı ya. git oraya warp et ona kitlen öldür geri gel falan. Eğer cidden hoşuma giderse normal account açıcam çünkü. Fakat böle market a bakıyorum bir sürü item bilmemne, gemi parçaları gemilerin basic olarak nasıl çalıştıını ne gibi statları olduğunu falan öğrenmem gerekiyor. O fittingleri de çözmek istiyorum bi de nereye ne koyulur bilmiyorum mesela empty slot duruo orda ama oraya ne koymam gerekiyor nerden ne aricam bilmiyorum -.- Öle işte =)

mortis öyle sormuşunki yani 1000 sayfa tutar heralde : )
Gemilerin en temel 3 parametresi var bunlardan 2si cihazları takarken etkili 3sü kullanırken etkili
ilk 2 si CPU ve Power grid.Eve onlineda her item in istediği cpu ve powergrid ihtiyacı var.ırkların gemileride temelde bunnar üzerinden farklılaşıyor sonra diger özellikleri ile değişiyorlar.hi slot itemler genelde silahlar oldugundan bu 2 değeri çok yüksek oluyor.low med slotlar genelde çok çok az powergrid isterken cpu ihtiyacı yüksek olabiliyor.
fitlerle ilgili örnekler burda mevcut
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun asıl içeriği oyuncuların yaptığı içerik,yani savaşlar,politika,arkadan bıçaklamalar vs.NPC içeriği sadece isk yapmaya yöneliktir(ha onla da eğlenenler var ama benim fikrim bu :)),bence bir an önce biraz para kazanıp düzgün bir pvp/korsan corp'una gir.Tabi her corp her oyuncuyu kabul etmez,belli skill düzeyi ister ama yeterince ararsan bulursun.

Bunu eve'e başlayan herkese söylüyorum ama tekrar edeceğim.Kimseye asla ama asla tamamen güvenme.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
ilk 2 si CPU ve Power grid.Eve onlineda her item in istediği cpu ve powergrid ihtiyacı var.ırkların gemileride temelde bunnar üzerinden farklılaşıyor sonra diger özellikleri ile değişiyorlar.hi slot itemler genelde silahlar oldugundan bu 2 değeri çok yüksek oluyor.low med slotlar genelde çok çok az powergrid isterken cpu ihtiyacı yüksek olabiliyor

evet powergrid isterken cpu ihtiyacının yüksek olması problem yaratıyor:(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...