Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şırnak'ta Otobüs Tarandı: 12 Ölü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anlasma kurallarini bana anlatmaya kasmicam ne demek ya ? ben den bildigin fazla bisey varsa anlat arkadasim ? Kac yildir aktif siyaset yapan adamim,neyin ne icinde oldugunu anlayabilecek kapasitedeyim merak etme ...
Mesaj tarihi:
kasmama sebebim zaten siyasete girmemek açısından. şu an bile kendimi zor tutuyorum da bu forumda artık aktif siyaset yapmak yasak aklında bulunsun. o dediklerini başka yerde yapman lazım yani :)

[ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 00:21 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kac yildir bu forumdayim kac kere tarti$tik muhtemelen de yasaklanmasinda en buyuk pay bizimdir : ) siyaseti hayatimin her noktasinda yapiyorum,gerek partizan olarak gerek vatanda$ olarak yapacak yer cok.Konuya donecek olursak allah rahmet eylesin
Mesaj tarihi:
Çok tahrik ederim adamı ben, birde tahkir ve tezyik ederim icabında. Seni rencide bile ederim. :D BAk siyaset yok konuşmada ama saçmalamak serbest.

Ek: abovvv bak altta ayarı vermişler, Paşalarımıza. Burdan buyrun ulusalcılar.

[ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 00:49 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu kadar ezik durdukça daha beter günler gelecek

o çok güvendiğimiz Cumhuriyetin bekçisi ordumuz nerde ?

laiklik konusunda hükümet dinlemeyip darbe yapıyor da terör konusunda mı hükümete %100 bağlı ?
Mesaj tarihi:
eğer 40 yaşına kadar dayandıysan daha yazık valla. hala forumda kendini tatmin etmeye çalışıyorsun çünkü. üzüldüm bu açıdan.

neyse konuyu saptırmayalım. aktif siyaset yapmak isteyen arkadaşlarıda kalemler ve kılıçlara beklerim.
Mesaj tarihi:
Ne desek bos allah belalarını versin
Dinsiz imansız herif diycem ama herif diyince insan statüsü vercez bunlar insan bile olamazlar Bebek katilleri
[spo] İdam cezası insanlar için kalktı bunları insanlıktan atıp sallandırcan [/spo]
  • Yeni Oluştur...