sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 http://www.milliyet.com.tr/2007/09/29/son/sontur47.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 o anlaşma çok işe yaradı şimdiden. sıcak takip yapmayacağız diye anlaşma imzalıyoruz sallamasyon bir ırak hükümetiyle var mı böyle bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Aşağlık köpekler. Şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 vay be. bu hanzoların özgürlük savaşı dediği şey buysa; mücadeleden anladıkları şey buysa değil özgürlük hakları, yaşama hakları bile olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Anlasma bzim sinirlarimiz icine yonelik degildi ki ? Kuzey Iraktaki durum icindi burada bu tip seyler tarih boyunca oldu anlasmayla alakasi yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 anlaşmayla alakasını sen anlamadıysan ben kasmayacağım burada sana anlatmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 1 muhtar 7 korucu 3 çocuk allah rahmet eylesin allah biliyo ya bu adamlara napması gerektiğini, ben söylemicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 forum kuralları. forum kuralları. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 +1 [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 00:14 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 anlasma kurallarini bana anlatmaya kasmicam ne demek ya ? ben den bildigin fazla bisey varsa anlat arkadasim ? Kac yildir aktif siyaset yapan adamim,neyin ne icinde oldugunu anlayabilecek kapasitedeyim merak etme ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 kasmama sebebim zaten siyasete girmemek açısından. şu an bile kendimi zor tutuyorum da bu forumda artık aktif siyaset yapmak yasak aklında bulunsun. o dediklerini başka yerde yapman lazım yani :) [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 00:21 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 kac yildir bu forumdayim kac kere tarti$tik muhtemelen de yasaklanmasinda en buyuk pay bizimdir : ) siyaseti hayatimin her noktasinda yapiyorum,gerek partizan olarak gerek vatanda$ olarak yapacak yer cok.Konuya donecek olursak allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Şerefsiz herifler. Yine başladılar. Ölenlerin ailelerine başsağlı diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Allah belalarını versin şerefsiz herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 allahim yaa.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 herkes devlet yönetiyor maaşallah. Sanki sıcak takip antlaşmada yer alsa yapabilceksin. Sınrın öbür tarafında Saddam yok artık 4 sene geçti anlayamadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 arkadaşım tahrik edici şeyler yazıyorsun yazdığın şeye cevap verebilmemiz için siyasetin içine doğrudan atlamamız gerekiyor ki forumda bu tür şeyler yasak şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 tahrik etmeyin adami :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Çok tahrik ederim adamı ben, birde tahkir ve tezyik ederim icabında. Seni rencide bile ederim. :D BAk siyaset yok konuşmada ama saçmalamak serbest. Ek: abovvv bak altta ayarı vermişler, Paşalarımıza. Burdan buyrun ulusalcılar. [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 00:49 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 bu kadar ezik durdukça daha beter günler gelecek o çok güvendiğimiz Cumhuriyetin bekçisi ordumuz nerde ? laiklik konusunda hükümet dinlemeyip darbe yapıyor da terör konusunda mı hükümete %100 bağlı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ................ neyse burası kişisel tartışma yeri değil. [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 00:56 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Hepsini öldürücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 eğer 40 yaşına kadar dayandıysan daha yazık valla. hala forumda kendini tatmin etmeye çalışıyorsun çünkü. üzüldüm bu açıdan. neyse konuyu saptırmayalım. aktif siyaset yapmak isteyen arkadaşlarıda kalemler ve kılıçlara beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Ne desek bos allah belalarını versin Dinsiz imansız herif diycem ama herif diyince insan statüsü vercez bunlar insan bile olamazlar Bebek katilleri [spo] İdam cezası insanlar için kalktı bunları insanlıktan atıp sallandırcan [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 .................................. [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 01:11 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar