Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 radikal haberi helal olsun diyorum, daha önce de uzay asansörü ata hakkında okumuştum haber ama hayao miyazaki'yle animasyona kadar götürmesi olayı bambaşka birşey olmuş. bilim & teknik'e mi açsam, çizgi bölümüne mi açsam karar veremedim ama sonra herkesin hoşuna gideceğini düşündüm. :) said: Çocukluk hayaliniz neydi? Beş-altı yaşındayken kapıcı olmayı çok istiyordum! Çünkü o her gün asansöre binebiliyordu. Uzay asansöründe belki bundan da esinlenmişimdir. çok hoşuma gitti burası ehu, cidden vizyon varmış. [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 12:16 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Uzay asansörüyle atmosfere girip enerji kaybetmemiş güneş ışınlarının enerjisini yer yüzüne taşımak gibi bir projesi var bu adamın alternatif enerji kaynağı olarak. Ntvde galiba bi programa katılmış baya bişey anlatmıştı. Film de ilginçmiş ama gelmez gibi heh indirir izleriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 [spo]Türkiye'den sizinle bağlantıya geçen resmi bir kurum oldu mu? Hayır, herhangi bir irtibat olmadı[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 yok ki kim geçsin adamla irtibata. bu kadar geri hatta gerizekalıyız.. daha da milletin başındaki örtüyla kıçındaki etekle anayasa üniversite diye diye bi 50 yıl gideriz (arpa boyu).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 biz geçelim irtibata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 lol son soru çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Çok kıskandım adamı ya. Hayao Miyazaki , boru değil. Ben de bişeyler yazsam anime yapsalar ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar