Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 oha diyorum bu ne. baktım reyonda böle bişi var aldım direk içindekiler ; elma, portakal, guava, passionfruit, ananas, mango, kayısı, muz, üzüm, limon, kivi, havuç, kereviz, salatalık, lime, lahana, pancar, soğan(??), biber. hayır gayet de güzel beğendim yani. tatlı tarafı daha çok ağır basmış. soğan tadı alamadım bi türlü:) aha bi de kırmızısı varmış hatta içmiştim ben onu da kötüydü baya o galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 kırmızı çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ikisinin de tadı rezalet ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 valla ben de beğenmemiştim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 hepsssssii mükeemmmmeeeelll Mmm delicious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Askeriyeye bakam varmıdır. Meyva suyu hastası olan biri olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 hic tafsiye etmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 soğanlı meyve suyu mu olur ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 hmm galba çok içince kötü oluomuş ya da soğanın düşüncesi miğdemi bulandırdı bilmiyorum:D [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 16:30 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 %100 kuşburnu suyu kadar iğrencini görmedim hele votkayla karıştırırsanız içemeden çöpe gider yazık olur canım alkole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 %100lerin hepsiyle votka leş oluo zaten yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 acayip alakasız bişi yaf. pınarın akdeniz kokteyli vardı bi ara süperdi sonra ismini akdeniz nektarı yaptılar aynıydı zaten o da iyiydi yani de şimdi alakasız birşeye dönüşmüş. saf soğan suyu çıkarırlar bu gidişle %100 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 agas o değilde dedemle bi gün vapurdayız.kaç kere vapura binmeme rahmen hiç satılan meyve sularından içmemiştim.dedm bunlar poğtandır şimdi vapurda satılıyo falan diye.dedem al la dene dedi iyi dedim.içmeden once iyice bi kokladım falan filan.sonra üstünde bi yazı dikkatimi çekti."sadece suyunu sıktık"yok daha neler falan dedim.ph oranı,kalorisi hedesi hödösüne bakmak için içindekilere baktım.tekrar bir omfg oldum.içindekiler şöyleydi: İçindekiler:Portakal suyu. baya ilginçti hatta 2 dane eçtim.dedemde sevdin mi la zibidi diye enseme şaplattı. [spo]dedemin laflarını ve yaptıklarını attım çaktırmayın[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Okadar karışım cırcır etmezmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar