Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere / Client Limit

patara

Öne çıkan mesajlar

Merhaba ,

Client'lar version larına göre limit belirliyorlarmı. version 2.0.3 kullanırken max 60 kişinin bağlandığını gördüm. Clienti değiştirdikten sonra max. 55 kişiden fazla bağlanamıyor. Biri düşüyor biri bağlanıyor düşen kişininde clienti hata vererek düşüyor. Sphere.ini de limitleri yükseltmeme rağmen 55 kişiden fazla bağlanmıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Teknik olarak sphere55i 500 kisiyi kaldirmaz.Ancak SNN de 54x kullanırken 500 kisiyi az bi lagla oynatiyordu.

Sphere den yapılan aciklamalarda Sphere 99x den sonrasi 500 kisiyi kaldiracak sekilde yapıldı ancak deneyen oldumu bilmiyorum ne kadari dogru yada RUNUO kuracaksin 500 kisiyi kaldirmasini istiyorsan.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jonq, 26 October 2003 14:10 tarihinde demiş ki:
Sphere.ini de
CLIENTMAX=x var burdan maximum kac kisinin girebilecegini ayarlayabilirsin. Client version uyla alakali olmamasi lazim.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.

Bende böyle biliyorum[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||
Sosyal ağlarda paylaş

jonq öncelikle sana işletim sisteminin win98 olduğunu belirtmek isterim sence win 98'e aynı anda bağlanmakta bir problem olabilirmi, diğer sorularına gelince firewall yok ( bizim makinamızda ) ,host firması bağlantımızın 256/256 olduğunu ama sonradan size limit vermedik demelerinide hatırlatmak isterim. Çünkü sunucunun trafik takip bölümünden çoğu kez 256'yı geçtiğimize bizzat tanık oldum hatta aşağıdaki linkten bir gunluk trafik dosyasına bakabilirsin.

http://195.174.102.166/trafik.png

[Bu mesaj patara tarafından 26 October 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

win98 de ne kadar verim alınır bilemiyorum ama makineye Win2000 server ( hatta 2003 ) kurarsaniz daha iyi verim alırsınız sanırım. 256/256 bir baglanti en fazla 40-50 kisiyi kaldırabilir spheredeki ayarlarda normal ise tahminimce daha fazla kullanıcı icin baglanti yetersiz kalıyor olabilir.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...