Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Abi dediklerinizle falan öyle böyle yükselttim parayı her el 15000 en az gelmeye başladı baya bi mekan falan aldım da en son bi gaz verdiler bana senato yu ele geçir tam zamanı diye.Şimdi o işi yapsam ne olacak yapmasam ne olacak ? Oyunun amacı 50 region değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 saldırırsan zengin italyayı alırsın. saldırmazsan senato sana faction leaderi öldür diye durmadan görev verir durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Saldırmadan oyunu bitiremezsin zaten. 50 şehir +Roma yıalman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 1 dolara satıyor steam şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 iphone a çıkarmışlar ama 45 tl oynanışı nasıl acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar