Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aşık oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 modu yüklemek için rtw nin 1.5 patchine ihtiyaç var mı yoksa direk yüklesem oluyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 1.5 lazım. onun içinde 1.3 lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Ya ne zamandır konuyu hortlatmak istiyordum birisi yapmış iyiki. Ben de Lusted's Terrae Expugnandae modunu öneriyorum. Ünitelerin kaplamaları süper gerçekten. Kalkanlardan tutunda askerlerin miğferlerindeki işlemelere kadar herşey süper ayrıntılı hatta atların eğerlerindeki kumaşların desenleri bile yapılmış. Kesinlikle deneyin derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 geçen vh/vh yeni oyuna başladım Julii'le. İlk başta nasıl oldu anlamadım baya ağzımı kırdı Britonlar tüm batı avrupayı ve kuzey italyayı domine ettiler tek şehre kadar düştüm nerdeyse. sonra toparlandım ispanya galya britanya aldım. ama bu sırada sciipiiler anadolu ve full afrikayı aldı. brutiilerde tüm avrupanın geri kalanı ve yunanistan ile karadenizin kuzeyini aldılar. lan bi baktım bizden başka ülke kalmamış oyunda. anca yeni o zaman çıktı civil war. resmen 3 faction dünyayı paylaşmış kapışıyoruz world war gibi oldu ama çok yoruldum devam etmem heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Ya ben Steam'den aldım bunu Europe Barbaroum modunu kurar oynarım dedim ama modlu oynanmıyor ne alakaysa. Moda girmeye çalışınca sürekli "couldnt find steam" diye hata veriyor. Orjinal oyunum varken bir de korsan mı indirecem alla alla zorla kötü yola itiyorlar insanı, keşke almasaydım bişeye yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 www.twcenter.net bu sitede mutlaka sorulmuştur bi göz at istersen. steam ile mod yapılamadığını hiç sanmıyorum. total war serilerinin bütün olayı mod zaten düşünmüşlerdir bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 said: Go to your games tab in Steam and select Rome: Total War. Click on Properties in the bottom right, then select Set launch options. In the box that come up type "-mod:eb -show_err" (without apostrophes). şeklinde çözüm yazmışlar twcenterda, çalışır sanırım teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 EB mükemmelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Neyi mükemmelmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 her kosesi mükemmel EB'nın oynamayın kesinlikle. veya bekleyin 1 yıl eb2 oynarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ben de başladım indirmeye de, niye oynamayın diyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Yanlış yönlendiriyorsun insanları Gökçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 1 yılda zor çıkar eb2, 2 yıldır filan takip ediyorum gelişimini heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cedrus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 arkadaşlar ben shogun total war dan beri oynamaktayım bu oyunları.Ama rome dan beri oyunlarda gerekli zorluğu bulamıyorum.Bir tek roma nın realasimnın 0.8 di galiba versiyornu beni biraz zorluyordu. Şimdi benim merak ettiğim bahsettiğiniz eb bana istediğim zorluğu veririm.Ayrıca realisin full versiyorunu kolay geldiği için onamaktan sıkılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 gerçekten oyunlar kolay ya. very hard/very hard'da bile gayet rahat dünyayı alabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 eb eğer zor ırklar secersen oldukca zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 evet EB'de seçeceğiniz ırka bakar, very hard seçerseniz adına layık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Sakalar varmış bu modda. Haritanın en köşesinde hemde. Merak ettim baya. İndiriyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 eb demiyorum normal rtw için dedim kolay diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bi sorum var EB oynuyorum şimdi Romani yi aldım, mediolanumu aldım aeduildan Type 2 Government yaptım. Lvl 3 barracks ı da diktim ama hiç asker çıkaramıyorum. recruitment viewer var dı EByle beraber gelen ordan bakıyorum şöyle gözüküyo http://i420.photobucket.com/albums/pp290/fedefatih/sdfsdfsfsdf.jpg şimdi viglies yapabilmem lazım di mi. yapamıyorum ama. nası olacak? o complexte 26 ne mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abi yanlsı hatırlamıyosam regional troop type 3 ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 "Max Damage" said: Sakalar varmış bu modda. Haritanın en köşesinde hemde. Merak ettim baya. İndiriyorum şu an. sakalar cooooko zevkli ama ilk 50-100 tur ekonominin duzelmesi için kasıyosun o bayıyo biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar