Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rome: Total War

sturmbrightblade

Öne çıkan mesajlar

Ya ne zamandır konuyu hortlatmak istiyordum birisi yapmış iyiki. Ben de Lusted's Terrae Expugnandae modunu öneriyorum. Ünitelerin kaplamaları süper gerçekten. Kalkanlardan tutunda askerlerin miğferlerindeki işlemelere kadar herşey süper ayrıntılı hatta atların eğerlerindeki kumaşların desenleri bile yapılmış. Kesinlikle deneyin derim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen vh/vh yeni oyuna başladım Julii'le. İlk başta nasıl oldu anlamadım baya ağzımı kırdı Britonlar tüm batı avrupayı ve kuzey italyayı domine ettiler tek şehre kadar düştüm nerdeyse. sonra toparlandım ispanya galya britanya aldım. ama bu sırada sciipiiler anadolu ve full afrikayı aldı. brutiilerde tüm avrupanın geri kalanı ve yunanistan ile karadenizin kuzeyini aldılar. lan bi baktım bizden başka ülke kalmamış oyunda. anca yeni o zaman çıktı civil war.

resmen 3 faction dünyayı paylaşmış kapışıyoruz world war gibi oldu ama çok yoruldum devam etmem heralde :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben Steam'den aldım bunu Europe Barbaroum modunu kurar oynarım dedim ama modlu oynanmıyor ne alakaysa. Moda girmeye çalışınca sürekli "couldnt find steam" diye hata veriyor.
Orjinal oyunum varken bir de korsan mı indirecem alla alla zorla kötü yola itiyorlar insanı, keşke almasaydım bişeye yaramadı.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben shogun total war dan beri oynamaktayım bu oyunları.Ama rome dan beri oyunlarda gerekli zorluğu bulamıyorum.Bir tek roma nın realasimnın 0.8 di galiba versiyornu beni biraz zorluyordu.
Şimdi benim merak ettiğim bahsettiğiniz eb bana istediğim zorluğu veririm.Ayrıca realisin full versiyorunu kolay geldiği için onamaktan sıkılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bi sorum var
EB oynuyorum şimdi
Romani yi aldım, mediolanumu aldım aeduildan Type 2 Government yaptım. Lvl 3 barracks ı da diktim ama hiç asker çıkaramıyorum. recruitment viewer var dı EByle beraber gelen ordan bakıyorum şöyle gözüküyo

http://i420.photobucket.com/albums/pp290/fedefatih/sdfsdfsfsdf.jpg

şimdi viglies yapabilmem lazım di mi. yapamıyorum ama. nası olacak? o complexte 26 ne mesela
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...