Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Alakasız bişey ararken böyle bi portal çıktı karşıma. Umarım ucu siyasete kaçmaz ve girmez,buradaki arkadaşlarda bunun tartışmasını yapmazlar umuyorum diyerekten yazıyorum buraya. Nasıl bi beyin yıkanmasıdır bu?Nasıl bi inanç anlayışıdır bu?Nasıl bukadar saf,aptal ve gerikafalı olunabilir anlamadım gitti.Sonra kafamda bi "ampul" yandı bianda.Anladım türkiyenin %50sini.. Daha fazla yorum yapamıyorum,nefret ettim,tiksindim resmen.Körü körüne yaşayıp,zır cahil gelip zır cahil gidiyolar dünyadan.Böyle insanlar 3-5 te değil gördüğümüz gibi %50..Herneyse uzatmıyorum daha fazla.. [spo]http://www.milligorusportal.com/showthread.php?t=14996[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 yasaklandı siyaset, din tabanlı konuların açılması, gereksiz yere uyarı alıcaksın şimdi. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 21:17 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Yav valla kanıma dokundu ama.Siyaset değilde,ilk 2 mesajı okumayın onlar hadi neyse.Alttaki cevaplara inanamadım..Çok özür diliyorum ama gerçekten allak bullak oldum,bunlarda müslüman bizde müslümanız.Sonuç ne onlara göre biz kafir falanız heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 üye olsak ipden falan bulabilirler mi beni bunlar? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bunlarla aynı atmosferi paylaşmak çok acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: Rep Gücü: 8891226 Gölgelerin gücü adına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 iman gücü olsaymış daa uygun olurmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Gülüyorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 http://www.milligorusportal.com siteninde isminden anlaşıldğı gibi AK Parti değil diğer parti destekçilerini ilgilendiren bir site. boşa cellallenip yanlış duvara çarpma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar