Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çekilmez ızdırap


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

1 sene boyunca haftanın 7 günü saat 6'da kalkıp,okul/dershaneye gittikten sonra "hazırlıkta 1 sene rahat ederim" diye düşünen bir çocuğa yapılır mı lan bu şeyler !

-Sabahın 8'inde kalkıp,9'daki ders için 4 km yol yürümek.

-80 dakikalık 2 ders + 45 dakikalık 1 dersi,çaylak yılındaki öğretmenden dinlemek.

-Günün en sıcak saatinde yurda dönmek için 4km yolu geri yürümek.

-Yurdun kapısından kendini zar zor atıp,yorgunluktan terden sırılsıklam olmuş t-shirtini değiştiremeyen kişinin kendini yatağa atması,akabinde yurdun üstündeki çingene mahallesinden bir PİÇ'in hergün 14:00-16:00 saatleri arasında durmadan "ALELE,OMOMO" gibi salak sesleri durmadan çıkarması ve acı çeken çocuğu uyutmaması,uyumuşsa da sokuk sesiyle uykuyu bölmesi.

-Vücüttaki ağırlık ve acıyla uyanan gencin,yurtta yapacak şey bulaması ve boş boş yurtta gezmesi,

-Akşam saatlerinde yine kendi grubundaki adamların batak oynaması,gencin batak bilmemesi sonucu kenarda beklemekten sıkılması ve bunla gelişen olaylar sonucu Kurtlar Vadisi izleyen gruba katılması,diziyi 20 dakika boyunca izlemesi.

-Uyumak için geceyarısı yatağına girmiş çocuğun odası basılır,"hadi film izleyecez geliyon mu" gibi gence sorulacak can alıcı soru sonucu sabah 4'lere kadar film izlenmesi.

-4'de uyuyan gencin,8'de kalkıp tekrar üstte yazılan şeyleri yaşaması.



Özellikle o çingene çocuk yüzünden 3 gündür uyuyamıyorum.Çingenelere karışma dediler yurttan ama böyle devam ederse bulup döve döve öldürecem o çocuğu.Şuan bile hatırladıkça vücüdumda ağrımadık yer kalmıyor...

ve bir edit:

-İstanbul'a,evine trenle dönmeye karar veren çocuğun trenin rötarları,Kadıköy'deki gezme vs. sonucu 2 saatlik yolu 8 saatte alarak eve gelmesi,ve otobüsle gel diyen babayı dinlemediği için evde azar işitmesi sonucu ilk haftanın gerilimle bitirilmek üzere olması.


dp:karışık oldu da okuyun,ilk 2 gün süper geçti,izmit'i bol bol gezdik,geceleri içtik.Ama dersler başlayınca... Neyse evimdeyim,kendi yatağımda misler gibi uyuyacağım,hatta vurdum kafayı yatıyorum şimdi


[ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 23:38 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle sallama değil,son 3 gündür üst üste böyle geçti.İlk iki gün harikaydı :( Gezdik,içtik,alışverişlerimizi yaptık vs. Derslerin başlaması ile herkes ayrı kurlara gidince dağıldı herşey ya...

Tellos'a anlatıyordum ilk haftamı msn'den,dedim buraya da yazayım :) Buraya yazmadığım daha efsane olaylar var hehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işin kötü yani da 80 dakikalık derslere çaylak bir hocanın bir girmesi.Hazırlık sınıflarına 2 öğretmen giriyor.Bu gün bir 45 dakikalık,birde 80'lık dersimize başka bir öğretmen geldi ve harika anlattı.Zaman nasıl geçti fark etmedik bile.Ama Çarşamba ve Perşembe günü tüm dersler çaylağındı.Sıkıcı sıkıcı anlatım vs,ders kitleniyor bir yerden sonra hemen başlıyor " HADİ OYUN OYNAYALIM" diye.Oyundaki son öğrettiği şeyleri yandaki arkadaşınla tekrarla,sağa söyle,sağdaki arkadaşın yanındakine söylesin vs. gibi şeyler.İlkokul çocuğu muamelesi görüyoruz vs. Asıl yoran da bu oluyor aslında.

Neyse artık alışacaz.O çocuğun çenesinin kapatılması lazım orası kesin.Birde halk otobüsleri öğrencilere %50 indirimliymiş,artık araçla gidip geleyim diyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...