Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Infected mushroomdan The doors cover albümü

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

infected mushroom,cok cici bir goa-trance grubudur,trancele,elektronik müzikle aranız olsun olmaın,eğlenerek dinleyebileceğiniz şarkılar yaparlar,mis gibi çiçek gibi adamlardır o dur budur
işte böle bir atraksyona girmişler,2 cdlik albümü dün edindim,kendimden geçe geçe dinliyorum,tüm the doors ve elektronik müzik sevenlerin,yada müzik severlrn dinlemesi gerektiğini düşünüyorum.
ahanda bi şarkı upload etttim...istke olursa akşam bitane daha ederim..buyrun

http://rapidshare.com/files/58815533/101_-_Riders_on_the_Storm__Infected_Mushroom_Rmx__-_ai.mp3.html

[ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 12:40 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

albümü değil tek bir şarkıyı upload ettim ya,o kadar zahmetli olmamalı ^_^

bu arada albümdeki en sevdiğim yada en iyi şarkıyı upload etmedim(zaten kime göre en iyi neye göre en iyi diye birşey var) albümün ilk şarkısını upload ettim,yani büyük ihtimal daha çok seveceğiniz şarkıalrda olacaktır

bu arda zydar...eeadxsadfsfaf..bide...saçödaçsöd
Sosyal ağlarda paylaş

Creus yakalamış ne demek istedigimi goa-trance'ın 1 numaralı grubuydu kendileri artık piyasa sarkıları yapmaya, coverlamaya basladılar onun için üzülüyorum
eskisi gibi bi I wish, Becoming Insane,Deeply Disturbed ne biliim bi Cities of the future yapmıyolar artık bunu anlatmak istemiştim..

i'm the super'vizer ı unutmuşum =)

[ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 20:11 tarihinde, Hell_Angel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...