DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 infected mushroom,cok cici bir goa-trance grubudur,trancele,elektronik müzikle aranız olsun olmaın,eğlenerek dinleyebileceğiniz şarkılar yaparlar,mis gibi çiçek gibi adamlardır o dur budur işte böle bir atraksyona girmişler,2 cdlik albümü dün edindim,kendimden geçe geçe dinliyorum,tüm the doors ve elektronik müzik sevenlerin,yada müzik severlrn dinlemesi gerektiğini düşünüyorum. ahanda bi şarkı upload etttim...istke olursa akşam bitane daha ederim..buyrun http://rapidshare.com/files/58815533/101_-_Riders_on_the_Storm__Infected_Mushroom_Rmx__-_ai.mp3.html [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 12:40 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 öğğ O_o sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ben beğenmedim. Şarkının tüm havası gg olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 rapidden indirmem zahmetli bi iş ama infected mushroomu zaten tanıyor idim bu albüm de enteresan olmuştur diye düşünüyorum. umarım edinebilirim biara :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 albümü değil tek bir şarkıyı upload ettim ya,o kadar zahmetli olmamalı ^_^ bu arada albümdeki en sevdiğim yada en iyi şarkıyı upload etmedim(zaten kime göre en iyi neye göre en iyi diye birşey var) albümün ilk şarkısını upload ettim,yani büyük ihtimal daha çok seveceğiniz şarkıalrda olacaktır bu arda zydar...eeadxsadfsfaf..bide...saçödaçsöd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 harbi mis çiçek gibi adamlar infected mushroom :P soulclipse antalya'ya gelmişlerdi gidemedim :( radyoda çalıyorum bazen dinleyen yok :P bide siteyi kapattırmayalım plx mp3 linki vererek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ben artık radyoda da çalmıyorum, Paticik tayfası ısınamadı bir türlü elektroniğe :) Şahsen her şarkılarını sevmesem de inanılmaz, gerçekten süper şarkıları da mevcuttur tabii ki, az sonra da şarkıyı indirip dinleyeceğim, umarım güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 albümün adı ne indireyim torren den veya bir adı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bi dancing with kadafi yi dinlemiş bir insan olarak beğendim önce club mix tarzı böyle kopalım baba fln sandım ama sonra gördüm ki ortalara doğru baya güzelleşiyor. diğerlerini de dinlicem en yakın zamanda inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 infected mushroom'da piyasaya düştü çok yazık.. gerçekten seviyosanız bu grubu yapmayın bunu bırakın yakalayabilen yakalasın. [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 02:15 tarihinde, Hell_Angel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Hell_Angel dediğinden HİÇ birşey anlamadım albümün adı : "Infected Mushroom Presents - The Doors Remixed" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 piyasaya düşmek ne ola ki her paylaşılan öyle mi oluyo =) hem düşse nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 pek de ungerground bir oluşum değil zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 he ya ben de onu düşünüyodum daha çok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Bir ara saf goa giderdi kendileri artık öle gitmiyolar ondan piyasa oldu dedi sanırım. The Messenger denen bir parçaları var ki ismini haketmiş diyosun dinleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Albüm baya güzel bence.People are strange baya iddialı olmuş.Hatta doors hastası bir arkadaşım morrison duysa baya severdi dedi kendisi de baya yenilikçi bir adam olduğundan.Ama L.A Woman'ın çok kopuk olcağını tahmin ederken paul oakenfold'un biraz yavaş yapması şaşırttı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 people are strange i bende çok beğendim loopta duruyor şu an ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Creus yakalamış ne demek istedigimi goa-trance'ın 1 numaralı grubuydu kendileri artık piyasa sarkıları yapmaya, coverlamaya basladılar onun için üzülüyorum eskisi gibi bi I wish, Becoming Insane,Deeply Disturbed ne biliim bi Cities of the future yapmıyolar artık bunu anlatmak istemiştim.. i'm the super'vizer ı unutmuşum =) [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 20:11 tarihinde, Hell_Angel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Stretched pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 herkeş dinleyemez dinleyende neden dinlediğini bilir imzaya bakınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 elitizm sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar