nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 manik depresif, bas agrıları olan, öss stresinde, seviorm ama beraber olamam su anda ama duzelince sna gelirm dien sevgiliyle (dha doorusu eski sevgili oluo herhalde) nsl basa cıkılır napılır? kosarak uzaklas demeyin denedim olmuo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bizdede olmustu, tamam o zaman beraber ders calısalım baslarda,iyi giderse devam ederiz hemde görüsmüs oluruz falan demistik. olamadı malesef :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Arıza biriyle ne işin var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 tokat at uzaklaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 arıza dgldi tatil bitince dagıttı boyle oldu, yoksa ondan once bi 5 ay gyt normaldi hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 destek ol, yazik kiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 o da oyle dio, olgn ol brz fln dio da zor ya ben noluorm arada o duzelirken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bnce brz ilglen cnku bu aralr morali fln bzktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 snd dstk luysn ist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 anlayisli seven insan oluyorsun zaten insanla okuz arasindaki ince cizgi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ha mesela anlayışlı insanla öküz arasında, "ben şimdi sana cimrikeyim düzelince rahat takılırız" gibi ince bi cizgi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kavram karmasasina dusmussun lakin duzeltmek icin kasmicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 okuzlugn onde gdenini yaptm 2 ay once kendisine, iyi kotu beraberken bn dayanamayp ustune gdp ck seyler solemstm. hersey btnce okuzlukten kurtulmak da ayrı bi komik oluo =) zor walla, cok zor. kimse cekmesin diorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 hata no 1 varmis zaten, 2.ye ne gerek? kasamam diyorsan da uslubuylen gg dersin(gulegule) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kasamam diorm, her hafta basında gg diip, her hafta sonunda da seviorm lan ben sni bole gg diip gdemem, sn de gelmissn seni seviorm diosn bole bitemez moduna griorm. aynı okul, aynı dersane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Valla "İlgi göstereyim, kolunu kanadını sarayım" diye kendini kullandırtmamaya dikkat et derim. Zaten o "Ya şimdi başka işlerle meşgulüm, onları bi atlatayım, dönücem ben sana" olayının "Sen cebimde bekle, ben bi ortalığı kolaçan edeyim, daha iyisi yoksa dönücem ben sana" olması çok muhtemel. Ama senin herkesten iyi tanıman gerekir kızı, o yüzden başkalarına soracağına, otur, düşün, kendi kararını kendin ver derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 gg dicem ben ya, bu yasta bi kzn pesine takılmak nedir, arkadas kalalm diorm onu bile yapamıo bk gbi davranıo. olr dooru zamanda dooru yerde gelirse bsiler olur tkrar ama boyle bsi olcagı yok bosu bosuna sinir stres yapıorm bn de. zor olcak ama snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: Zaten o "Ya şimdi başka işlerle meşgulüm, onları bi atlatayım, dönücem ben sana" olayının "Sen cebimde bekle, ben bi ortalığı kolaçan edeyim, daha iyisi yoksa dönücem ben sana" olması çok muhtemel. ahahsadfd son derece doğru, rep verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Dediği şey gayet saçma , hiç kasma bile . Seni seviyorsa ya da seninle beraber olmaya devam etmek istiyorsa böyle bir teklif getiremez . Ders çalışırken "şimdi benle değil , derdi tasası yok , acaba başkalarıyla fingirdiyor mudur" diye sormadan edemez kendine eğer öyleyse . Öss işin bahanesi gibime geliyor kusura bakma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kacıyo işte. hadi lan olgunlaşta gel diye kontraya geç bu sefer o kovalayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Kız bırak ders çalışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 arıza deme kıza. Bunlar gayet doğal günük işler ve yapılması gerkenler. hislerinede sen destek olduğun sürece başa çıkabilirsiniz. Olmak istemiyosanda eyvallah. yoluna bak. eğer gerçekten seviyorsanız ileride mutlaka bir araya gelirsiniz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bahane fln uydurmuo snrm. bugn kendisinin onunde bi kızın resmini cektim ve konustm die msj attı, bitti dedi. nymis o kızla konusmıcakmısım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 @xaenin : +1 bu kıza aşık olup da bırakamıyorsan yanlış yapmışın bence . hoşlanıyorsun ,takılayım böyle böyle modundaysan zaten o ilişki de kıza göre modellenecek ,bi iki kez kafana göre takılırsın da sen aşık olmuşsun,yazık olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar