Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Nedanko para benim hakkım:D Canını yesinler çık paraları bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben aldim parayi, dagilin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 akila yetimin hakkini yemeye utanmiyo musun? bitiririm seni.. 02.02.05 tarihli ‘’Empfangsbestitigung 2’’ olarak nitelendirilen alındı belgesinde (Empfangsbescheinigung) herhangi bir meblağ yazılı olmamasına rağmen Mehmet Gürhan, Firdevsi Ermiş’ten parayı, Türkiye Akilasi’na, (2003 yılından bu yana aquila) Doğu Asya’daki Tsunami’ den zarar gör-müş, yardıma muh-taçlara dağıtması için, vermek üzere, aldığını tasdik etmiş. Bu konu, sanık Ermiş’ in 7. kez ifadesi alınırken sorulmuş ve doğ-ruluğu tasdik edilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 3-5 kuruş dediğin sırf almanyadan 43 milyon euro.Türkiyedeki 100 milyon dolar civarı tahmin ediliyor.Tabi Türkiyedeki takip edilemiyor.Cola turka gemi hediye etmiyorsa nasıl kazandı lan bu kadar serveti.Pardon ya kola turkanında ülkerinde ortağı olmuştu tayip.Onları nasıl oldu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yetimin kendisini bile yiyorum arada, taze taze iyi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 nedanko said: said: Türk yargısının hala harekete geçmemesini eleştiren CHP lideri, iddianamenin sanıkların tutukluluklarının sona erdirilmesi için Türk hükümetinden baskı olduğu yönündeki bölümlerini okudu. Sanıklardan Mehmet Gürhan’ın toplanan paraların bir bölümünü Başbakan’a vermek üzere teslim ettiğini kabul ettiğini söyleyen Baykal, “Başbakan Erdoğan bunu almış ya da almamış bunu bilemeyiz. Ama onu adının da bu işe karıştığı ortadadır” dedi. Yetmedi mi? Direkt iddianameden.. 02.02.05 tarihli ‘’Empfangsbestitigung 2’’ olarak nitelendirilen alındı belgesinde (Empfangsbescheinigung) herhangi bir meblağ yazılı olmamasına rağmen Mehmet Gürhan, Firdevsi Ermiş’ten parayı, Türkiye Başbakanı’na, (2003 yılından bu yana Recep tayyip Erdo-ğan) Doğu Asya’daki Tsunami’ den zarar gör-müş, yardıma muh-taçlara dağıtması için, vermek üzere, aldığını tasdik etmiş. Bu konu, sanık Ermiş’ in 7. kez ifadesi alınırken sorulmuş ve doğ-ruluğu tasdik edilmiştir. Kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/news/458699.asp 1000 lirayi 3 er kuruslar haline getirip, bu davadaki herkese dagitmani rica edicem.. yahu bunları yazıyorsun da RTE nin bu yolsuzluk yaptigi iddaasi yalanina neye dayanarak inaniyorsun? 1-Deniz Feneri yolsuzluk yapiyor yada yapmiyor. ( belli olur) 2-Deniz Feneri Yolsuzluk Yaptıgı Parayı Yada Yolsuzluk yapmadıgi parayi T.C Başbakanlıgı hesabına TSUNAMİ zedelere yardim için yolluyor. olay bu kadar basit.Yani Deniz Feneri bana yollasa bendemi yolsuzluk yapmış olacagim? Tayyip Erdogan deniz fenerinden gelen parayı cukka yapmamışssa, ki moron degilse kesin yapmamıştır, RTE nin bu yolsuzlukla alakası yoktur. Ama bu RTE yi bu yolsuzluk iddassina karıştıranların yaptıgına DEZENFORMASYON deniliyor. RTE de bu yüzden bagırıyor çagırıyor Dogana ve tehdit ediyor. Bu çamur at izi kalsın olayı sizin gibi RTE görse "Şeriat" diyecek tiplerde de işe yarıyor zaten. ha şunuda ekliyim, deniz fenerinin tüm yardım ettigi gariban kimselerde sizin mantıgınızla yolsuzluk iddaasına karışmış oluyor o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Tayyip parayı almış olabilir, almamış olabilir. Almışsa indragandi yapmış olabilir, uygun şekilde kullanmış olabilir. Bu ancak soruşturulursa ortaya çıkabilecek birşey ve dokunulmazlığı buna engel. Ha, velev ki yok böyle birşey, yine de deniz feneri tarikatların bir nevi para musluğu (gelen paranın %100'ü bağışa gitse bile faizden-repodan cebe kalanları siz düşünün), bir "halkla ilişkiler" mekanizması olduğu için bu derneğin üzerine gidilmesi manevi olarak bile tayyibin kuyruğuna basılması demektir. Ciyaklaması bundandır. "Aaa bakın kuş geçiyor" diye hedef saptırması bundandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sg-1 said: Tayyip parayı almış olabilir, almamış olabilir. Almışsa indragandi yapmış olabilir, uygun şekilde kullanmış olabilir. Bu ancak soruşturulursa ortaya çıkabilecek birşey ve dokunulmazlığı buna engel. Ha, velev ki yok böyle birşey, yine de deniz feneri tarikatların bir nevi para musluğu (gelen paranın %100'ü bağışa gitse bile faizden-repodan cebe kalanları siz düşünün), bir "halkla ilişkiler" mekanizması olduğu için bu derneğin üzerine gidilmesi manevi olarak bile tayyibin kuyruğuna basılması demektir. Ciyaklaması bundandır. "Aaa bakın kuş geçiyor" diye hedef saptırması bundandır. ulusalcı paranoyak genç. X yardım dernegi yolsuzluktan elde ettigi parayı yardım için Y cumhuriyetine yolluyor. Bu Y cumhuriyeti de bu yardım parasını yardım için kullanıyor. basit. yada dış mihraklar fethullah gülen soros ABD nin oyunları, bide bor mineralleri var dimi sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yakalanan adamların söylemi değil mi bu , gazeteler bunu yazmasın mı yani, bu mu tayyip ve saz arkadaşlarının isteği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ama kime yardim icin kullaniyor acaba? din din dididiidinnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Vay DEZENFORMASYON yazabiliyormuşsun gerçekten.Ben ne dedim para aldığı iddası var.Sen hemen yolsuzluğu o mu yapmış diyorsun.Hani Tayyip bile o kadar mal değil neden? Genel başkan yardımcısı var(ŞABAN DİŞLİ) danışmanı belediye başkanları var(GAZİANTEP) o var şu var onlar yapar. Şimdi yolsuzluğu yapan deniz feneri tamam.Bi para alınmış değil mi?Bu elde edilen paradan Tayyibe para yatırdım demiş.Yardım yapsın diye yahu.Şimdi adam verdim diyor Tayyip o kişyi tanımam diyor hayatımda görmedim diyor ama yan yana resmi çıktı adamın. Şİmdi o para yattıysa nerede yatmadıysa nerede:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 RTE nin yolsuzluktan suçlandıgı bir olay degil bu, Deniz fenerinin, RTE ninde kişisel olarak Fenerle bir alakası yok, TC başbakanligina yollanmış bir para, bu paranında hesabı şusu busu herşeyi bellidir. dokunulmazlik falan demiş paranoyak ulusalci genç, elbet birgün dokunulmazliklar kalkar suçlu suçsuz gözükür, ama daha dava bile belli olmamışken Çamur at nasilsa izi kalır dersen gene kaybedersin gene kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Oha nöbetçi Sg-1 gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Theghosthand said: Vay DEZENFORMASYON yazabiliyormuşsun gerçekten.Ben ne dedim para aldığı iddası var.Sen hemen yolsuzluğu o mu yapmış diyorsun.Hani Tayyip bile o kadar mal değil neden? Genel başkan yardımcısı var(ŞABAN DİŞLİ) danışmanı belediye başkanları var(GAZİANTEP) o var şu var onlar yapar. Şimdi yolsuzluğu yapan deniz feneri tamam.Bi para alınmış değil mi?Bu elde edilen paradan Tayyibe para yatırdım demiş.Yardım yapsın diye yahu.Şimdi adam verdim diyor Tayyip o kişyi tanımam diyor hayatımda görmedim diyor ama yan yana resmi çıktı adamın. Şİmdi o para yattıysa nerede yatmadıysa nerede:) Tayyibe yatırdım degil işte benim saf kardeşim.Başbakanlıga yatırılmış bir para o RTE kişisel banka hesabına degil. Paranın nerde olduguda bellidir muhasebecisi degilim başbakanlıgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 said: ama daha dava bile belli olmamışken Çamur at nasilsa izi kalır dersen gene kaybedersin gene kaybedersin. dogru dava bile belli olmamisken bi sene hapis yatirip kanserden oldurtmek lazim "zanlilari". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya hani bu ilk olsa dicez tamam ama bu kaçıncı , yimpaştı almanyada yeşil sermayelerdi falan kaç kere dolandırıldı insanlar. Madem birşey yok bu kadar eminler kendilerinden, gitsinler savcılara inceletsinler , budur arkadaş buyrun temiziz desinler, bu ülkede kimse mi kendini aklatmak için çaba göstermiyor. Hala siz kötüsünüz sizin dediğinize inanılmaz diyerek savunma yapılmaya çalışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 loserz said: Theghosthand said: Vay DEZENFORMASYON yazabiliyormuşsun gerçekten.Ben ne dedim para aldığı iddası var.Sen hemen yolsuzluğu o mu yapmış diyorsun.Hani Tayyip bile o kadar mal değil neden? Genel başkan yardımcısı var(ŞABAN DİŞLİ) danışmanı belediye başkanları var(GAZİANTEP) o var şu var onlar yapar. Şimdi yolsuzluğu yapan deniz feneri tamam.Bi para alınmış değil mi?Bu elde edilen paradan Tayyibe para yatırdım demiş.Yardım yapsın diye yahu.Şimdi adam verdim diyor Tayyip o kişyi tanımam diyor hayatımda görmedim diyor ama yan yana resmi çıktı adamın. Şİmdi o para yattıysa nerede yatmadıysa nerede:) Tayyibe yatırdım degil işte benim saf kardeşim.Başbakanlıga yatırılmış bir para o RTE kişisel banka hesabına degil. Paranın nerde olduguda bellidir muhasebecisi degilim başbakanlıgın. Daha başbakanın ve oğlunun olayını yeni öğrendin.Biz saf olduk vay be.İddanamede ne diyor Başbakana vermek üzere diyor.Başbakanlığa vermek üzere dese anlıyacam seni . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aquila said: said: ama daha dava bile belli olmamışken Çamur at nasilsa izi kalır dersen gene kaybedersin gene kaybedersin. dogru dava bile belli olmamisken bi sene hapis yatirip kanserden oldurtmek lazim "zanlilari". tutuklu yargılamak diye bir olay olmasin yani.kaldıralım hukuktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 loserz said: sg-1 said: Tayyip parayı almış olabilir, almamış olabilir. Almışsa indragandi yapmış olabilir, uygun şekilde kullanmış olabilir. Bu ancak soruşturulursa ortaya çıkabilecek birşey ve dokunulmazlığı buna engel. Ha, velev ki yok böyle birşey, yine de deniz feneri tarikatların bir nevi para musluğu (gelen paranın %100'ü bağışa gitse bile faizden-repodan cebe kalanları siz düşünün), bir "halkla ilişkiler" mekanizması olduğu için bu derneğin üzerine gidilmesi manevi olarak bile tayyibin kuyruğuna basılması demektir. Ciyaklaması bundandır. "Aaa bakın kuş geçiyor" diye hedef saptırması bundandır. ulusalcı paranoyak genç. X yardım dernegi yolsuzluktan elde ettigi parayı yardım için Y cumhuriyetine yolluyor. Bu Y cumhuriyeti de bu yardım parasını yardım için kullanıyor. basit. yada dış mihraklar fethullah gülen soros ABD nin oyunları, bide bor mineralleri var dimi sdgs Bu konuda yazabileceğim en mülayim yazıyı yazmışım, ona rağmen ulusalcı paranoyak olmuşum :) Deniz Feneri'nin Kanal 7'ye bağlı, onun da Fetocan'a bağlı olduğunu bi sen duymamışsın herhalde ezik. (nikinin Türkçesi'ni kullanıyorum, alınmazsın inşallah, Türkçe'mize sahip çıkalım, ama dur sen faytonis'tin de mi?) Yukarıdaki mesajın aynısını yazmış olacağım bir bakıma, verdiğin cevap tek satırını anlamamış olduğunu gösteriyor çünkü. Ben nereden bileyim X'in yoksulluk için para toplayıp Y ülkesine topladığı tüm Z miktar parayı verdiğini? Soruşturulacak, incelenecek, dava açılacak ki hakkaten böyle mi olmuş, yoksa indragandi mi olmuş öğrenelim. Bak faytonis, birşeyleri körükörüne (bazıları "yobazca" da der) savunurken kendinizle çelişmeyin. Bi davanın ortada iddianamesi yokken zanlı herkesi idam edip, diğer davada yine iddianamesi yokken herkesi "melek bunlar" diye savunmayın. Gülünç olursunuz. Şu an olduğunuz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Melih Aşık said: Deniz Feneri olayında yandaş medyanın sergilediği içler acısı manzarayı hep birlikte hüzünle izliyoruz. Peki ya mali suçları araştırmak üzere özel olarak kurulmuş kamu kuruluşu MASAK’ın (Mali Suçları Araştırma Kurulu) medyayla aynı tavır içinde olması... Olay sanki Türkiye’yi, dolayısıyla kendisini hiç ilgilendirmiyormuş gibi davranması... Ona ne diyeceğiz? CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu dün dedi ki: - Deniz Feneri olayında MASAK’ın görev alanına giren, dolayısıyla derhal devreye girmesini gerektiren hemen her tür suç var. - Bir - iki örnek verir misiniz? - Tabii. 5549 Sayılı Kanun’da şüpheli işlem şöyle tanımlanmaktadır; “mal varlığının yasa dışı yollardan elde edildiğine veya kullanıldığına dair herhangi bir bilgi, şüphe veya şüpheyi gerektirecek bir husus...” Alman savcının Deniz Feneri iddianamesinde bu tanıma dört dörtlük uyan iddialar, suçlamalar var mı? Var. - Başka ne var? - MASAK, kara para aklamada “Şüpheli İşlem Tipleri”ni kendince sınıflandırmış. İnternet sitesine girdiğinizde hemen göreceğiniz bu sınıflamanın 6. maddesi aynen şöyle; “... genelde bir hesap kullanılmaksızın yurtdışından veya yurtdışına önemli miktarda para transferi yapılması...” Hesap kullanmaksızın para nasıl transfer edilir; elbette kurye yoluyla. Peki, sözkonusu iddianamede kuryelerle para naklinden de söz ediliyor mu? Ediliyor. İşte size MASAK’ın olaya neden el koyması gerektiğini gösteren iki tane somut neden. - Peki, bu durumda MASAK neden üç maymunları oynuyor? - Bence tek neden siyasi baskıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 DEniz fenerinin arsa tahsisleri ortaya çıkacak diye ne yapacağını şaşırdı sayın RTE. Ergenekondan sonra bunun neden üzerine gidilmiyor sayın RTE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Yahu yolsuzlukla toplanmış para yardım olarak dağıtılsa bile suç sayılmaz mı bu? Robin Hood'musun mübarek? Ki olay bu kadar basit değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 senin gibi vasıfsız ulusalci gencimize laf anlatmayı bıraktım :) loserz ezik demek degil,ingilizce bilgin sanırım ilkokul düzeyinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar