Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Uçan ufak bir hayvanın (arı falan değil dediğin için böyle salak bir tamlama kullandım) yarattığı sorunu (ki bence bu tamamen "çıtkırıldım"lıkla alakalı, öyle bir anlatmışsın ki, okuyan damperli kamyon girmiş zannedecek) gidip şunlarla karşılaştırman da çok abes: said: Onu da geçtim, eğer sen gidip adama ahanda bak burda fare yuvası var filan desen her türlü gelip bi çözüm bulacaksa bu da onun gibi bir şey. said: Senin mantığınla dükkanı sel bassa adamlar bizden kaynaklı değil bot giyip gelin demeleri lazım [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 18:28 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 eh bunu bu şekilde nasıl anladın? bunlar uç örnekler ama mantıkta bir farklılık göremiyorum fareler rahatsız edici ama böcekler değil mi? çıtkırıldımlık göreceli bir ifadedir, o yuzden es geçiyorum o dediğini edit: allalaaaaaa abi kafanız mı durdu hakikaten anlamıyorum BENİM DUMUR OLDUĞUM ŞEY ADAMIN BİR ŞEY YÜKÜMLÜLÜĞÜ DEĞİL, HANGİSİ SORUSU!!!!!!! Ayrıca, eleman gayet de gitti elinden geleni yaptı, ve emin olun müşteriler de gayet mutlu oldu bu durumdan. Neden? Çünkü kafalarında dolaşan parmak boyutundaki yaratık onları daha fazla rahatsız ediyordu. Yahu anlamıyorum, aynı şekilde içeri bi domuzburnu girse, onu gayet de çıkarmayacaklar mı? Neden? Hayvanat yürüyünce tamam, uçunca napalım abi mi? [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 18:53 tarihinde, Batilc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: BENİM DUMUR OLDUĞUM ŞEY ADAMIN BİR ŞEY YÜKÜMLÜLÜĞÜ DEĞİL, HANGİSİ SORUSU!!!!!!! Hayatınız için kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: ombakkombak üye [şikayet et] § 29 Eylül 2007, Cumartesi - 01:33 [ özel msj ] Burger King Big King XXL ve Double hatta triple Whopper'ı Tendercrispi yaratan yüce bir varlıktır. İçeri Zürefa veyahut Komodor Ejderi girse yine de gözümdeki değeri düşmez. katiliyorum + repi de cok gormuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Ovchinnikov biz seninle orc konusunda da anlaşmıştık hatırlarsan. Sanıyorum mesele ne kadar hayvan olduğumuzla ilgili:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 BK böcek dolu diyenleri Beşiktaş McDonaldsa davet ediyorum.Özellikle tuvaletini solucanlar basmış artık nerden geliyorsa yediklerindenmidir nedir solucan ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bir insan hayatı boyunca en az 20 böcek yutar. asyada böcek yemekleri yiyen insanlar vardır. hiç bir zaman sucuğun ne ettinden yapıldığını bilemezsiniz. o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 taylandda çerezciler çıkıyo gece piyasaya. bizim burda kokorecciler gibi. çerez dediğim böcek kızartma falan. aha bizzat ben çektim şu fotoları; birinde hamam böceğinin tombişi diğerinde siyah akrep kavurma falan. çekirge kurt tarantula falanda satıyorlar kapış gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 işte bu olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djibril Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yeni menusu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ramazan için özel çıkarmış taylandlılar bunları. 3 hamam böcüğü alana çekirge %50 indirimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djibril Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 oruçlu oruçlu miğdem kalktı, ya bu uzakdogulular insan değil yaaa, iftar yapamamıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ya güzel gözüküyorlar böcek diye bakmayınca ama yiyemez be insan öyle kıtır kıtır ööö :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 üstüme doğru 3 tane canlısı koşsa elim ayagım titrer, adamlar yiyor ya. not : nickle bağlantı kurmayın cümlemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 naber cs =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ) saol sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 sen fiyasko görmemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 buyur anlat abi sen de o zaman.:D Yav sonunda topici açarken beklediğim cevaplar geliyor yav deli oldum saçma sapan bişi yüzünden ilk 2 sayfada:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 hayatını mı adadın bu topice sen? Mc donalds ajanı!!! BK ye kalkan elleri kırarız. Yaşasın Burger King yaşasın Whopper!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar