Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladin spec?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daoc dan tam turkcesi ile bir [yavas /bag] anlamayanlar:
Virus
Glatheros
Hasonur
bla bla.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DELETED)

Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED)

Excuse Me lvl 3x Briton İnfil (back to home)

[Bu mesaj Baggio tarafından 22 October 2003 16:32 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
lol burnun fazla havalarda...[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo

[Bu mesaj Virus tarafından 21 October 2003 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahanda ceti abi naptin ? albi silip mide gectin tekrarmi albiona dondun..eheh bide inf acmisin onun 50 sinden silmistin demi ? :-p[hline]GEd, 11 October 2003 18:44 tarihinde demiş ki:
minstrel paladini duelde 90% nin altina bile alamaz
Mesaj tarihi:
said:
Virus, 11 October 2003 00:11 tarihinde demiş ki:
style kullanmadan vuracagın dmg max 10 oynar paladinin saldiri gucu dusuk oyüzden arada daglar taşlar oynamıyor ama 50deki bir stilli kullanmaklan 29daki bir stili kullanmak arasında fark vardır yanlış şöyle bir durum var 50 slash olan biride amelish kullanıyor sadece lvl 50nin bir bleeding combosu var kullananda sadece onu kullaniyor diye biliyorum.Eger dmg vermek istiyorsan armsman ol palaya gore daha ii dmg verir.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos

sizin gibi paladin den bir bok olmaz bla bla diyen adam lar yuzunden ve oyuna yeni gelenlere yaptiginiz tavsiyeler yuzunden paladinler kendilerini gosteremiyor. Maramar 50 slash den asla vaz gecmez kodumuda oturdur.

iyi oldu takıl sen.Bukadar insan birşey diyorsa bir doğru vardır oyuna başladıgım gunden beri pala oynatıyorum çok şükürde chant kullanmayı biliyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos

End chant dan bahsediyorsun heralde.

said:
Virus, 21 October 2003 23:03 tarihinde demiş ki:
lol burnun fazla havalarda...[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos

[Bu mesaj Virus tarafından 21 October 2003 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]

burnum havalarda degil sadece bu zihniyeti kiniyorum..
"ben oyunun basindan beri bu charla oynuyorum ben bu chari biliyorum." bu nasil bir seydir ben bunu anlamiyorum... daha adam gibi rr yapamamissin birde ben bu chari biliyorum diyorsun. bana gore sende diger palalar gibi sadece end chant acmasini biliyorsun.
bir dusun neden bazi paladinler %100 le duel i kazanirken bazilari kaybediyor? Her hangi bir charina sc yapmak icin ugrastinmi? emek verdinmi?(exp kasmaktan bahsetmiyorum benim kuzenimde yapiyor onu 11 yasinda) hic oturup kafa patlattinmi..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
(DELETED)

Mesaj tarihi:
said:
daverc, 21 October 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
ahanda ceti abi naptin ? albi silip mide gectin tekrarmi albiona dondun..eheh bide inf acmisin onun 50 sinden silmistin demi ? :-p[hline]GEd, 11 October 2003 18:44 tarihinde demiş ki:
minstrel paladini duelde 90% nin altina bile alamaz

heaha midgard cok soguktu bende giderken montumu falan albionda birakmistim :P geldim onlari aldim 50 oluyim gene gidicem :P[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
(DELETED)

Mesaj tarihi:
arkadaşlar güzel güzel likler atmışsınız ama bir de yuksek RR s/s pally i rvr de denemeden tartışmayın bunu ha? 5 vs 1 highj rr ns leri dovebilen s/spally dışında bi class olduğunu sanmıyorum...[hline]Verba volent scripta manent.
*Sözler uçar, yazılar kalır.
Mesaj tarihi:
abi o ns ler noob. buka-dantess-sianure hangi class hangi rank olursa olsun öldürürüz. tabii ki aramızdan 1-2 kişi ölebilir ama pally de ölür.mal gibi sana önden saldırmaya çalışırlarsa ölürler tabi.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Mesaj tarihi:
yanlış hatırlamıyorsam block 120 derece ile sınırlı olması lazım salak gibi önden saldırmadığın sürece mastery of block5 olsada block yapamaz. 1 pala 5 ns yi alıyorsa kusura bakma ama o ns ler hemen oyunu bıraksın. sword/shield in asıl işlevi pve de rvr de pek bir işlevi yok çünkü tank olarak hedefin caster caster ında staff çekip seninle melee ye girişicek hali yok. shield in rvr deki iki özelliği 1. shield olduğu için en son sana girerler (rakip noob değilse) 2. slam yaparsın. bunun dışında pek bir artısı yok.[hline]Koroglu ZorbeyinOglu Hero of Bedevere/BlackStar
Mesaj tarihi:
s/s pve için demek çok yanlış
guard ile korunan caster / healer ların harikalar yarattığını çok gördüm

hatta qal'ın guard'ıyla benim scout bile başarılıydı, birbirini koruyan ve asist eden iki tank ı da görenler bilir (hele en aşağı biri paladin ise)

Kapanış olarak da Mezus demek istiyorum :)[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Jenissary......Scout of The Hun
Gon.............Armsman of The Hun
www.the-huns.com
Mesaj tarihi:
unutmayınki paladinin if ve fh denilen iki yüce ra sı war..
şunu bilir şunu söylerim low rr ss pally oynaması rvr de zevklidir ama high rr ss pally rvr de ilahlaşır[hline]Verba volent scripta manent.
Mesaj tarihi:
39 da geliyodu sanirim arkadan wurusu almak yeterli paladinde bence ( slam + arkadan wurus baya güzel oluyo yedim biliyorum :-p)[hline]Barracuda - Armsman - LvL45 (Deleted)(RIP)
Woodoo - Wizard - LvL50 (banned)(RIP)
Delvac - Minstrel - LvL50 in life
Mesaj tarihi:
sırtını duvara versen de yemeyiz biz o numaraları. adamın içinde duracaksın arkadaymışsın gibi vurabiliosun. ya da geri gidersin en olmadı.
lol abi uzatmayalım 5v1 saçmalı. noob lar işte[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Mesaj tarihi:
off off uzzuuuuun bir post yazmıştım birilerinin kafasını sağlam kıracaktım da vazgeçtim...

neyse takılın siz, nasıl olsa gralsınız..

aazı olan konuşuyor..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Mesaj tarihi:
Söz bilirsen söyle, sözünden ders alsınlar, söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar !!

ne de güzel uydu duruma..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Mesaj tarihi:
said:
StJoe, 22 October 2003 06:32 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar güzel güzel likler atmışsınız ama bir de yuksek RR s/s pally i rvr de denemeden tartışmayın bunu ha? 5 vs 1 highj rr ns leri dovebilen s/spally dışında bi class olduğunu sanmıyorum...[hline]Verba volent scripta manent.

5vs1 degil ama
68vs1 var bitane:))
moc bombe relicraid grubunun arasina girip mocluyo..tam 68 tane killmsg hehe...
garibim relicraid gruptakilerin yarisi afk zaten,yarisi lagdan yere bakiyo falan ,karambole gidiolar...
midgard bombasi hibi grubunu indirmisti buarda:))
demekki neymis el elden üstündür :P

ps:ns ler afkmiydi?:)[hline]UYKUM VAR!
Mesaj tarihi:
yaw 2 gün girmedim forumlara amma msg atilmis, pala minst dueli pg lerin kifayetine göre degisir ama ben ss palanin highlander slash minstreli geberttigini gormedim...[hline] :hrr: *!Nurse ----- 50 Cleric* :hrr:
:rock:*!Little ----- 50 Friar*:rock:
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
5vs1 olayi güzelmis hakketen. 5 e karsi 1 yeniliosa o ns ler pg leri silisinler direk bence o paladinde oyunu biraksin artik ashmistir :)
ps:Nyrio imzana kafam girsin[hline]Barracuda - Armsman - LvL45 (Deleted)(RIP)
Woodoo - Wizard - LvL50 (banned)(RIP)
Delvac - Minstrel - LvL50 in life
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 22 October 2003 16:46 tarihinde demiş ki:

ps:Nyrio imzana kafam girsin

aha oldumu simdi?[hline]*!Nurse ----- 50 Cleric*
*!Little ----- 50 Friar*
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
said:
Nyrio, 12 October 2003 20:40 tarihinde demiş ki:
Diyosun adama duelde yendigin palalar chant degistirmesini bilmiyodur, 50 pala kastigina göre bu chant olayini senden 100000 kat daha iyi bildikleri garanti e o zaman millet hakkinda ileri geri konusmuyacan...
[hline]Nurse ----- 50 Cleric
Little ----- 50 Friar

daha once boyle diodun ama....bak demekki bilmiolarmis palada chant degistirmesini..daha palada resist chantlari oldugnu bilmeyen varmis :)[hline]UYKUM VAR!
Mesaj tarihi:
bilmez olurlarmi ya... grafik effectleri icin acanlari cok gordum :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
(DELETED)

Mesaj tarihi:
yuh yani. anladık elindeki kalkanla sana diğerlerine oranla daha az vuruyorlarda sen 70-80 dmg'le 5 ns'yi nasıl alıyosun onu çözemedim.matematiksel oalrakda mümkün değil. ulan adamlar senin her vurduğunu yese hiç evade edemeseler bile bir tanesini kesmen minumum 15-20 saniye sürer. buna göre an az 1.5 dakika boyunca bunların put gibi durmasi hatta yerde oturması laımki ancak kesesin. adamların stillsiz atak yaptığını süşünsek bile 1.5 dakikada ns basına 40 atak yersinki buda bu battelada adamların sana 200 atak yapacağı anlamına geliyor. bunlarin çift el olduğunuda hesaplarsan iyimser bir ihtimalle 1.5 dakikada 250-300 kilic darbesinden sonra hala ayakta kalabiliyosan sen aşmıssın hocam.
hayır bende palyleri çok seviyorumdaaaa herşeyinde bir sınırı var yani!
Mesaj tarihi:
stjoseph.. abi 5 ns V 1 pally.. Pally ayakta kalsin ben acountumdaki butun karakterleri silip oyunu birakiyorum, hocam sen kendini fazla kaptirmissin oyuna sanirim. ya da ruyanda gorup gercekten oldu falan zannediyosun, ben bundan 2-3 gun once sungurla auma gelmeden senin bi shaman la teke tek kapışmana şahit oldum ( olmaz olaydım ) shaman seni maymun etti abi, kalkıp bana 5 ns dovebiliyorum deme allh aşkına, birak su RR işlerini oyundan zevk almaya calıs daha ii olucak hersey ;)
  • Yeni Oluştur...