asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Sevgi Üzerine Gerçek Bir Sınav :yapma:Edited by Ghaldszar: Siteye zaten daha önce eklemişsin. Aynısını foruma da yazman gerekmez. Sadece linkini vermen yeterli. Batı Koleji'nin Herkese Rehberlik Bölümünden Alıntıdır.[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! [Bu mesaj ghaldszar tarafından 27 October 2003 06:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Peki ya onlar nerden alıntı yapmış biliyor musun? :)[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Neresi söyle orayı yazayım
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 oha süper çok beyendim[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Bunun ile ilgili bir konumuz vardı. Hatta bir sitemiz bir de forum bölümümüz vardı. Ne diye konu dışına attın ki?
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 [okumamış olmayı Diliyorum..Hatta sildim okuduğum satırları aklımdan...Yazmayın böyle şeyler..Yürekten yaralıyor,Kalbim zayıf olsada ölsem gitsem..Sevgilime orada kavuşsam../Mumi][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 hehe mumi daalır[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 cok güzel bisi yaw...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Öne çıkan mesajlar