Durotan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 göz oyan suçluyu övmek yanlış. ama tecavüzcünün gözünün oyulmasına sevinmenin kötü bi yanını göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 haklisiniz, hapisaneye dusene mahkumlar tarafindan belirlenecek bir ceza verilmeli, mustekiler ve kamu ise buna icten ice sevinmelidir. abuk dusuncelerim icin ozur dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 suçlulara verilen cezalar yeterlimi? değil. suçluların geri kazanılması mümkünmü? o da değil.( bunun için yeterli oldugumuzu sanmıyorum ülke olarak) katiller tecavüzcüler sokaklarda rahatça gezebiliomu?gezio evet o zaman bende o adamın ölmesinden yanayım.gözünün oyulmasından yanayım herkesin düşüncesi farklı tabi. ben kapkaççıyla tecavüzcüyü bir tutmam.adam öldüren adam,tecavüz eden adam yaşamamalı.içerdemi öldürürler.idam mı edilir.karşı tarafın ailesimi öldürür bilemem.ama yaşamamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: haklisiniz, hapisaneye dusene mahkumlar tarafindan belirlenecek bir ceza verilmeli, mustekiler ve kamu ise buna icten ice sevinmelidir. olması gerekenden bahsetmedim ben. ortada olmuş bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 tecavuzculere farklı işlem uygulanıyo hapislerde sebebi de orda yatanların da hepsinin annesi çodukları kız kardeşleri var.bunlara boyle yapıyolar ki caysınlar.içeri giren tecavuzcu ölüyo ozellikle çocuk yaştakilere yapanlar.adamın zaten kaybetcegi bişey olmuyo misal adam yemiş 50 yıl rahatça öldürebiliyo.Benim de içim cız etmiyo açıkçası daha beterini yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ortaokulda hocamızı öldüren katil rahşan affıyla 3 yıl yatıp çıktıysa afedersiniz ama ben halkın kendi ceza yöntemini alkışlarım.Önce bir ülkede hukuk olacak ki halk devletin kendisini koruduğunu anlayacak,ama nerde.Ülkeyi batırmak için tüm siyasiler hukuk'u kullandı ve yozlaştırdı.Kimse masal anlatmasın işte!1.5 yaşındaki bebe'ye tecavüz edene ben insan muamelesi yapmam,geberseydi mutlu olurdum.bikaç yıl sonra etrafımızda dolaşıyorken nasıl hisler beslersiniz merak ettim? [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 16:11 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Adaleti halk dağıtsa neler olacağının hala farkında değilsiniz anlaşılan. Daha rahat anlaşılması için örnek vereyim: Ogün Samast Hrant Dink'in vatan haini olduğunu, suçlu olduğunu düşünüyordu, gitti cezasını kendisi verdi. Töre cinayetleri de benzer mantığı içeriyor, töreyi ihlal edip "suç.lu" olanların cezasını aşiret veriyor. Ramazan'da oruç tutmadığı için adam dövmek eyleminde bile benzer bir mantık var. Adaleti yargının değil de, başkalarının dağıtmasındaki asıl sorun, neyin "adil" olduğunun hukuk ilkelerine göre değil, adaleti sağlamak isteyen bireyin değer yargılarına göre belirleniyor oluşu. Hani bir yakınınızın ya da sizin "cezasını" keser mazallah birisi (Diablo için yazıyorum burayı sdf) o zaman ağlarsınız hukuk nerede diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Açıkcası 1.5 yaşında bebeğe TECAVÜZ eden birinin (TECAVÜZ!!!! daha korkunç ne olabilir hem de 1.5 yaşında bir bebek) kafa yapısını düşünemiyorum. Yani daha sapıkça birşey olamaz diye tahmin ediyorum bir insanın yapabileceği. Kendi kızlarımla kıyaslıyorum diye bilmiyorum belki ama o insan öldürülmeliydi en başta diye düşünüyorum. Cinayet veya gasp bunlar belki zaman ile tedavi edilebilir ama 1.5 yaşında birine tecavüz eden biri ne tedavi edilebilir nede hayata geri kazandırılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 O_o LoL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 İyi yapmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Belki öldürülmeli. Ama yargı tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu dağıtmayalım. Burda 1.5 yaşında bir bebeğe tecavüz eden biri konuşuluyor. Başka suçlarla veya cezalarla kıyaslamanın anlamı yok özelliği olan bir durum. Adamın tekine veya birimizin babasına tecavüz etse bu kadar konuşulmaz veya gözü oyulmazdı. Burdaki mağdur 1.5 yaşında bir BEBEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Başka suçlarla veya cezalarla kıyaslamanın bal gibi anlamı var, ikisinde de hukuku ihlal ediyorsun, birini "aa bebek var" diye meşru göstermeye kalkmak ise saçmalığın daniskası. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 16:46 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Amerikada 93 yılında bir sapık kendine infaz istemişti.Erkek cocuk gördügünde dayanamadıgını,cezaevinden cıktıgında gene aynı seylere devam edicegini falan söylemiş,mahkemede de iğneyle öldürülmeyi talep etmisti.National da izlemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Bence ölüm yerine hücrede müebbet olmalı zaten ceza yasamızda müsait,üstelik ölümden 10x daha ağır bir ceza bence.Sürünsün gitsin ölmesin işkence çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Şahsen benim kızıma benzer birşey olursa ben kızımın ırzına 1.5 yaşındayken böyle birşey yapan adamın öldürülmesini isterim. Elimden geliyorsa da öldürürüm. Yok ben devlet cezasını versin 18 yıl sonra çıkınca alnından öperim o adamı çünkü iyileşmiş cezasını çekmiş diyen varsa da ne diyebileceğimi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 absoya katılıyorum ama burda ben olsam bende biri böyle bişiy yapıp içeriden çıkarsa acımam çekerim tetiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 İstediğin adalet değil yalnız, intikam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 benim kizima olmasi benim icin pek bi$ey ifade etmiyo acikcasi herhangi birinin kizina da boyle bi$ey olsa o adami canimi alana kadar doverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yapılan en doğru yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Suçluları cezalandırmak başka suçlulara mı kaldı, yargısı hukuku yok mu bu memleketin. Tecavüzcüyü savunmuyorum haliyle, ama gözünü oyan adamı da savunamam. Hukuk okumayalım o zaman anasını satayım, cezaydı kanundu uğraşmaya ne gerek var, atalım hapse direk, ordaki suçlular artık hapse attığımız dayı ne yaptıysa ona göre gözünü oysun, kulağını kessin, pipisini düğümlesin, ben de uğraşmayayım ceza hukuku bilmem ne. Wannabe hukukçu kimliğimden sıyrılacak olursam oh olsun diyorum demesine de, böyle yürümemeli bu işler. Ceza çekilecekse devlet eliyle olmalı, elin katiline bilmem nesine kalmadı cezalandırmak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: pipisini düğümlesin Adhaudhausdfhsufhsdufshşgıahugdshgudfıghaıuhsdfdhughasufhsdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ben zaten adilliğini tartışmıyorum. sevindiğimi söylüyorum, bu nedense birilerini de rahatsız ediyo. üzüleyim mi yani napim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Bende sevindim olaya, ama o gözünü oyan adamında cezasını arttırsınlar dahada çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Benim şahsi fikrimdir kimseyi bağlamaz sonuçta. Yolda giderken korna çaldı diye adam döveni, internet yavaş diye ttnette çalışanlara ana avrat söven elimden gelse öldürürüm diyenlerin PFFFF neyse kasamıcam ben öldürülmesini isterim ve gözünün çıkarılması rahatsız etmedi kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar