axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 The scourge they call us but we're forsaken Under the banner of Banshee Queen we fight Enemies on the battlefield are left shaken In our unholy quest to purge the light The brutes, the herders, cannibals and the elves We play this game of innocence and of might Our not so wise friends sacrifice themselves While we secretly plan the eternal night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: trollerin dediği birşey vardı uzunca çok güzel birşeydi direk eziş i kill two dwarves in da mornin' i kill two dwarves at night i kill two dwarves in da afternoon and then i feel alright i kill two dwarves in time of peace and two in time of war i kill two dwarves before i kill two dwarves and then i kill two more c/p değil alın teri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 I cast my ice barrier, jump in the fight, Then i see a hairy druid in the sight. They call him Silverwind, disgrace of the Horde, He runs from Phaelas, standing tall in the night. Run, Silverwind run, I shall chase you to Twisting Nether. Shapeshift to death, your time is running out, Oh shit you are oom, looks like you are pwnd. [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 10:41 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 iinglizce yazmayın beah çok sıkıcı geliyor onlar... bu arada porsuk...valla ne diyim....bence sen kazandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 esas ingilizceleri guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ironforge'un eteğinde, uçan griffon olsam, bu bende buff değil cano cano, söyle bana nere gidem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 resto olup peşimden koşturur feral olup peşten koşarım clearstate proclarsa işte o zman çoşarım moonkin olursam pvp yapamam utanırım gilreandır bnm adım görsen kıskanırsın druid kardeşime laf atmışsın eh be Xunn bilmez myz sanırsın? ufaktan ufaktan druid kasarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ksunaryon sufer ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Haiku bile yazdım araya kimse etkilenmedi. Wow'cular anlamıyorlar şiirden. Peh! Axe atışalım abi biz. Sen yumurtla ben geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Bu oyununda da çivisi çıkmış, WoW'da dolarla RP mi yapılırmış! Warlockların nerflenmesi pek yakınmış, Shamanları kurta bindirme ya Blizz. Alterac Valley'in yolları taşlı, Bir paladin sevdim sarı saçlı. Açtı balonu dağa kaçtı, Shaman yuttu, gözleri yaşlı. Shaman'ın totemi yeşil yeşil, Karıncalar ölür filler güreşir. Earthbind'ı vurursan toprağa, Wing Clip imdadıma yetişir. Alıntıdır, ama hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 selam saldım gümüş ay'a gitmedi merhamet kıl bir baykuştan duy götür blizzard horde'dan kurban istemiş kes başımı ciğerimden pay götür ah güzelim incinmesin paladin bizi toptan götür respec ettir holy'e ah güzelim incinmesin paladin topla bizi götür sok instancea terse döndü şu pvp'nin motoru nerede yaman tepen paladinin katırı? kırılmasın diye elin hatırı bir class'ı bir çuvala koy healbot et doğru giden tüm progressı sollarken açık açık warlockları kollarken bizi toptan ahirete yollarken tıka basa heallende bize doy götür zottiri bu yollar artık ıradı bak kimin resilienceı kime yaradı üç yıl evvel one shot yaparken ne b.k yemeye reroll attın lola'ya!? ah güzelim incinmesin paladin bizi toptan götür respec ettir holy'e ah güzelim incinmesin paladin aldık prot/retri gearı yatırdık çeyizimize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 rogue ile arkadan girerim warrior der; önder şarj ederim healer'siz nerelere gideyim döner dolaşır, undercity'e dönerim. hunter'im, dağları taşları aşarım aspect yüzünden dazed yer, yavaşlarım bu yüzden warrior'dan, rogue'den kaçamam ben denyo muyum , ley ley ley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 çıktım taşın üstüne,açtım ap ve pomu altımdan geçen warlock,yedi pomlu pyromu al bunu alamazmısın sen ne biçim delikanlısın hiç uymadı ama olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Ahah devam şairler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Çok işim çıkmıştı bi ara bıraktım wowu Te dört te beş yok ki item kasmanın sonu Bide Liç king diye ek görev pakedi gelicek Grindlerimiz artık northrendde sürecek Dogmeat birader en iyisini yapmış Bulmuş bi enayi, karakterini satmış Benim druidde de epikler var baya Satayım lan aslında dörtyüz liraya Kimisi de oyuna kendini çok kaptırmış Arenadan mount alcam diye aklını saptırmış Ce O iki solumaya başlıycan nerdeyse Xunn Bence wowa ara vermen gerek uzun uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 süper olmuş alkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Sen bilemezsin Armoured Drake'in asaletini, Gördügün yerde kaçacaksın gördügünde silüetimi. Bir canavar gibi korku salacagım Shagrath'la, Evet daha şimdiden isim verdim mount'uma. Caydırmalara gelmeyiz ey axedice, Döndüremez hiçkimse bizi kuru kumlarından Nagrand'ın. Belki genk yiyoruz warlocklardan axedice, Ama vazgeçmek yok Shagrath'ın kanadından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Shagrath ne abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 I travel the swamp and what do I see A gnomish frostmage looking back at me I scream and shout I charge from my mount A flick of deft fingers and the chill of death is here I hack and slash and fight oh so bold Yet im dying from this damn cold A chilling bolt freeze me to the bone I cant belive i lost... To a filthy gnome -By Tissika Da Quick.* *Kendisi yakın arkadaşım bir troll roleplayerdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Yakın arkadaşım Elumni'nin forumlarda bir morona, windfuror'a, şairane yaklaşımı: Would you mock me... if I asked you to RP? Would you run... and never look back? Now would you laugh... In my face? And would you flame my posts tonight? Would you whisp me... 'Lrn to speak english'? If I were... Using a dwarf accent? Now would you lie... And claim you're IC? If so get off the realm, tonight. I can report your posts, windy... Blizz'll take away the pain. They will ban your ass forever. You must take, your posts away. Cause I.. can.. report .. windy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar