Razien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ne güzel beleşten bonus rep kapmışsın boşver sen asılmak istedikten sonra her türlü yol bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ramazan bitsin bul kızı deki,hatırladınmı bakışımı bana kahveyle sırıtışını işte o gün,esmerim ben kendime bir söz verdim dedimki ramazan bitsin,oruç gitsin attackhan bu kızın göbeğinden zeytin yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ohaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 öeh +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 May religious power be with you. May paladine guard you and as a knight of the sword i bless you with the words of the paladine.May your sword sharp and your ways are safe. Ne diyorum lan ben. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 18:25 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 pazartesi okul açılıo 2 hafta içinde de ramazan over! may the force be with me şsldkfjgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 08:39 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Dur tahmin edeyim bu olay kültür üniversitesinde gerçekleşdi dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Kültürün içindde starbucks varmıs valla :d duydum bende onu potansiyel paralı müsteri gidipote 3ü 1 arada kahve alacak değillerki :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 laf atmayın okuluma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 eet laf atmayın bakıyim sdfgsdf. ambians iyi kızlar güzel. bakalım hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 En azından sabit ne olduğunu bildiğiniz bi yer starbucks stabil fiyatları var aşırı uçuk değil.Uçuk fiyatlar için bkz. Koç Üniversitesi amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Annadık Syn koçta okuyon :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 benimde okulumDU orası kurtuldum starbaskdan da okuldanda. öğrenci konseyi olarak yemek fiyatlarını bile indiremedik ki zati herkes memnundu halinden , burslular dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 evet bursluyum ve oha nidalarıyla karşıladım yemekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: ramazan bitsin bul kızı deki,hatırladınmı bakışımı bana kahveyle sırıtışını işte o gün,esmerim ben kendime bir söz verdim dedimki ramazan bitsin,oruç gitsin attackhan bu kızın göbeğinden zeytin yesin übermüller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar