Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2008 demo çıktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
allah allah allah allaaaaaaaah sdf

edit: indirmeye başladım 4mbit internet 30kb/sn civarı geliyor UK'den ahey :D 10-11 saat gibi sürücek sanırım :P yarın okuldan dönünce oynarım heralde :P

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 01:01 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben de flashgetle çekiyorum 50ye çıktı hızı, hadi ben yatar 17-18 gibi yorumlarımı bildiririm pes2008 hakkındaki :P gerçi son 2 ders boş 11.30'da çıkma ihtimalim de var ama sanmıyorum (=

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 01:10 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bide ben diger peslerden cok verim alamiyordum bu notebookda.
128 mb ati bilmemkac ekran karti var
1 gb ram falan. yinede desktop pc gibi tad alamiyordum.
sirf gormek icin belki kasip cekicem , en azından calıstırsa
Mesaj tarihi:
ben oynuyorum biraz tuhaf geldi bana, grafikler cok cok kotu oluyor cozunurlugumu desteklemedigi icin demo. 1024 ile oynamak cok anlamsiz (1680 x 1050 normal cozunurlugum). Oyun biraz degismis daha fifamsi geldi bana, bilmiyorum alismak lazim :/
Mesaj tarihi:
dll için teşekkürler, kesinlikle bir hayal kırıklığı. resmen fifaya benzemiş. o yüzden başarısız baya. hani tamam grafikler,oyuncu yüzleri vs kasmışlar ama sıfır yani ben oynamam bunu asla.
Mesaj tarihi:
gamershell çok yavaş gece 1'den bu saate kadar 30mb çekebildim :D

ged sağol harika bu site 430la çekiyorum :)

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 15:31 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...