Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sharebus - Siteye erişim şey olmuş :(

Greeny

Öne çıkan mesajlar

bu açılan sözde davalarda karşı tarafı savunan kimse de yok zaten. kafalarına göre engelliyolar işte her hafta 2-3 siteyi. farklı dns kullanın rahat edin. hazır yeri gelmişken, hızlı bi dns lazım bana ya, bendekiler hep 200-250 ms civarı, telekomun dnsine 7-8 ms alıyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oper 25 Eylül 2007, Salı - 15:16 tarihinde demis ki:
trky-dns ayar programını kullan.

O programdakiler Türk Telekom dnsleri zaten.

said:
Phlox 25 Eylül 2007, Salı - 15:07 tarihinde demis ki:
farklı dns kullanın rahat edin.

Sen farklı kullan o farklı kullansın tamam ama şöyle diyim, o site engellenince hitleri kesinlikle %30ların altına düşecektir. Bu demek olur ki engellenen siteden hayır gelmez. Hiti %30'un altına düşen ve insanların giremediği siteyi de uzun süre açık tutmaz sahipleri, başka projelere başlarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lopeth 25 Eylül 2007, Salı - 15:37 tarihinde demis ki:
4.2.2.1
4.2.2.2 oh mis

:) Hafızada kalması kolay dnsler hızlı olacak diye birşey yok. Hem herkes onlara yüklenmesin pls sonra adamlar kapatacak.

Herhangi bi hostingin nameserverlarını alıp kullanabilirsin. Yurtiçi hostginlerin sitelerini araştırın :)
Sosyal ağlarda paylaş

açılmassa değiştiririz dns i eski hallerine..
trky-dns ayardaki demek sadece telekomun dns leri..
ben ulaknete geri dönerim en kısa zamanda o zaman ^^

edit: evet şimdi engellenmiş :D

[ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 16:15 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sağ alttaki bağlantı simgene sağ tıkla (orda yoksa denetim masası-ağ bağlantılarım-senin bağlantıya sağ tıkla) durum'a gir. özellikler'e gir listeden tcp/ip'ye tıklayıp özellikler'e bas. aşağıda "aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan" seçeneğini seç ve dnsleri yaz aşağıdaki boşluklara. tavsiyem;

4.2.2.1
4.2.2.2

şeklinde :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
C:WINDOWSsystem32driversetchosts dosyasını notepad ile açıp içine aşağıdaki satırları ilave edebilirsiniz.Host dosyasını özelliklerden "salt okunur" tikini kaldırıp kaydettikten sonra tekrar işaretleyin.

89.149.232.87 sharebus.com
89.149.232.87 www.sharebus.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...