Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ver Luganoyu, al Trezeguet'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Bir Juventus'lu olarak espri yapmış olmalarını umuyorum. Yakışmıyor Lugano, yeterince kaliteli değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ulen bi karar ver nil gs li misin man utd li mi yoksa juve li mi ulen tutmadığın takım kalmadı be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 her limanda bi sevgili yapmış kendisine işte.. türkiye'de baya juve fanı var yalnız çeşitli sebeplerden, ben de japon 4 oynarken davidse hasta kalmıştım sonra bi şekilde juve nin tüm maçlarını takip etmeye başladım felan. lise bitti geçti sonra hala bi sempatim vardır ama şu son şike olayından sonra eskisi gibi sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Türkiye'de GS İtalya'da Juve İngiltere'de de Man Utd Diğer ülkelerde yok valla tuttuğum bi takım. Avrupa kupalarında da sırasıyla GS, Juventus, Man Utd tutarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 fener lazio valencia.gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 fener man utd gerisi yalan asıl bide bayern munich var bu seneden itibaren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ha valencia nın da yine eskiden bi saf turuncu forması vardı turuncu en sevdiğim renk olduğundan onlara da aşık olmuş tüm maçlarını izlemeye, daha sonraları peste valenciayı seçmeye başlamıştım. ama o turuncu formayı kaldırıp mavi sarı kırmızı iğrenç formayı getirdiler o gün sildim kalbimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 @nil Almanya ? Ispanya ? Fransa ? ayip ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Juve Lugano'nun anca formasını alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 9 sıradaki takıma gelmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 gelir de reina'da atar golleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bize gelmeyebilir doğru diyosunuz da sizle muhattap bile olmaz şimdi o boyutuda var işin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 isteyen kim? ayrıca ben fenere gelmez demedim, gayet de gelir. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 22:49 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 @valeron: İspanya'da Madrid'e sempatim vardı, yıldızları sömürdüler geçti, ama şimdi yine biraz var. Barça da o kadar yıldız top oynayamıyorlar, barda yatıp kalkıyor alan umutlarım boşa çıkıyor futbol adına kıl oluyorum. Diğer ligler zaten tırt ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Man Utd falan sempatim vardir baska ulkenin takimlarina da "juventusluyum" veya "man utd" liyim lafina hasta olurum, daha dilini konusamadigin ulkenin takimini nereye kadar tutarsin :P hani ingiltere ligi icin demiyorum digerleri icin. Ingiliz ligine gelince de, kendi koyun takimini tutuyor adamlar, sen Turk kimliginle neyi tutacan :P (ortami kizistiralim) Edit: ulan orda kaba oldu sildim. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 23:44 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ruhunda olmalı. İkinci lige düştüğünde de Juventus'luydum, hala öyleyim. Küçükken böyle bir sempati başladı, FM oyunlarıyla aşka dönüştü, e Serie a maçlarını izleme şansı da olunca coştum :) Man Utd desen Peter Schmeichel'dan beri tutarım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ben tutuyorum abi. resmen arsenal'i tutuyorum işte. henry en begendiğim futbolcuydu ayrılmasına ragmen arsenalliyim. bu sene kimse tutamaz şampiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Azuahahha :D Arsenal belki 3. olmadı 4. olur bu sene. Man Utd ve Liv şampiyonluğa oynar. Chelsea ve Arsenal kapışır altlarında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 gördük bugune kadar man utd nin ne mal oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 manchester utd yer bu sene ligi. Yanında live olur. Arsenla çöker eğer şampda devam edebilirse. edemesse şansı var onunda. Chelsea desen belli olucak 2 haftaya ne olucağı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bu sene newcastle şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Önce Juventusluyum sonra fenerli :) Seneler önce Juve fener maçında bile kimi tutacağıma karar verememiştim... Lugano Juveye yakışmaz doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 gerek yok luganoyu vermeye boşuna yerim trezeguet yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar