MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 teknik bir sorun olduğu için internet bölümüne kasten açmadım konuyu. ttnetin sitesinden test yaptığım zaman 867kbps çıktı sonuç. fakat çeşitli websitelerde denememe rağmen download hızım (normal internet explorer downloaderı) 15kb'ın üstüne çıkmıyor. problem ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 1. ie nin kendi dowloader ını kullanman 2. yurt dışından çekiyosan çıkışlar yoğun olabilir. download programı kullanarak dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 valla nod32 nin update programındada aynı. flash getle deneyeyim bi de bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 aynı durum bende de var.. bazen çalıştır (Run) kısmına "ipconfig / dnsflush" yazmak düzeltiyor.. ama genelde aynı durum devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 saatine göre değişiyo bu dandiklik ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Aynı dorum bendede var aradım adsl yi yarım saat sordu en sonunda sistemimizde güncellenme yenileme çalısmaları oldugundan kisisel bilgilerinize ulasamıyorum sonra gene arayın dedi O kadar konusucagına bastan dese 50 tane soru soruyo benimde 1 haftadan beri baglantım sorunlu valla bu aksam gene arıycam bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Bende de öyle vallahi.Bence yeni hat döşemediklerinden verim alamıyoruz. Bu olay Japonyada falan böyle olsa adamı topa dikerler. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 11:24 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 de çok garip yani. internet testinde normal, iş download a gelince yok. ne biçim iş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 benim 2mbit benim de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar