Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Ben de shounen sevmeyen bi adam olarka uzun süre önyargıyla yaklaşmıştım, sonra arkadaş ikna etti başladım, biraz gittim sıkılıp bıraktım. Arkadaş duyunca olm biraz daha sabredeydin dedi falan derken kaldığım yerden izlemeye başladım, gerçekten de bikaç bölüm sonra çok farklı bi noktaya geldi seri. O gün bugündür en favori serilerimden. Çok pis sallamıyosam 30-35 bölüm civarına denk geliyo bu bahsettiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 48. bolume kadar izledim. orada birakiyorum. midem daha fazla kaldirmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 yeni serinin ilk bölümünden hiçbir şey anlamadım neredeyse, resmen uçarak atlamışlar aradaki kısmı. ölüm kalım dövüşünün ortasında bırakmışlardı, o dövüş ne oldu ne bitti 3sn ayırdılar toplam, cidden bravo. çok kopuk hissettim, aradaki mangayı okumak lazım herhalde ama ona da üşendim şimdi 6-7 yıl sonra. neyse artık bir ara devam ederim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar